BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U zadnjem kvartalu neto dobit 62,5 miliona kuna, cca isto toliko na razini godine jer su prva 3 kvartala bili svi praktički nula

P/E 10
P/B 0,6

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

P/E 10
P/B 0,6

A još i novi ugovor…

DOBRO BOLJE BELJE

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

U zadnjem kvartalu neto dobit 62,5 miliona kuna, cca isto toliko na razini godine jer su prva 3 kvartala bili svi praktički nula

P/E 10
P/B 0,6

odličan rezultat, po meni iznad očekivanja

Kolega
pare su pojedene jer je posao gotovo pa neprofitabilan

Cekajte da Ptkm pocne poslovati po trzisnim uvjetima, pa kad gnojivo skoci jedno 2 puta u odnosu na cijenu koju sad placa belje, pa cemo onda vidjeti razvoj situacije…

Evo, necu vas vise gnjavit, ako vi vjerujete u ovu dionicu, jasno da cete ostati u njoj.
Nadam se da ja griješim a da ste vi u pravu, jer ja blje nit cu kupit niti ga imam

Kolega, gdje ste sada nestali…halo….

Konačno pored svega proizvodi i novac [lol]
Mogla bi i blokada [pray]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

bottom line iznad svih očekivanja

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ova burza je fenomenalna stvar prije pol sata ti je 80 pre pre skupo a onda odjednom ti 87 postane full jeftino hi hi hi……

Ova burza je fenomenalna stvar prije pol sata ti je 80 pre pre skupo a onda odjednom ti 87 postane full jeftino hi hi hi……

Samo šteta što je toliko impotentna jer na ovako vijest o ostvarenoj dobiti Belje mora odletiti visoko, visoko. Silna ulaganja su se počela brzo vraćati

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

izašlo izvješće

dobit 64 milijuna kuna

To je zato jer je firma neperspektivna i ne ostvaruje dobit. Samo pitaj DELUXA on zna. [lol]
[/quote]

pa nije vam bezveze tu pisao, nakrcao se on dobrano na 80, očito čovjek zna unaprijed kakvo će izvješće biti, nije slučajno baš tu krenuo pisati. sad će vam prodavati sutra iznad 90. Tako to ide, neki imaju informacije i mogu puno lakše od novca praviti novce. Ne treba tu biti zlobe, zavisti i teških riječi, tako to ide od početka kapitalizma.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Moglo se ovo kupiti i bez informacije, padalo je danima i danima, svakom padu ima kraja, a ja sam čekao i čekao i tko mi je kriv, još jedna u niz…. [angry]

Uhljebe na ulicu!!!!!

kaj su ovi na lotu dobili u 12. mjesecu?
svejedno, ljepo je vidit dobru reakciju, na dobro izvješće.

Ovo je još uvijek jeftino da jeftinije ne može biti…

New Report

Close