Kolega Delux
Ajmo okrenut plocu.
Blje ne reinvestira.
Blje ne skriva dobit.
Blje dobiva poticaje od drzave.
Blje uzgaja povrce, tovi prasce, uzgaja krave za mljeko (Vaš link). Ako mogu seljaci imat profit na manju povrsinu more i Belje.
Blje dodaje vrijednost na uzgojeno (vidi gornji link).
Blje prodaje svoje proizvode tek kad se doda vrijednost.
Ovo gore su cinjenice.
A sad pitanje.
Koja stavka od gore navedenih je pojela pare?
Ako je odgovor nijedna mislim da kompletnoj upravi ukljucujuci i gosp. Todorica treba oduzeti poslovnu sposobnost i dati im skrbnike.
Kolega
pare su pojedene jer je posao gotovo pa neprofitabilan
Cekajte da Ptkm pocne poslovati po trzisnim uvjetima, pa kad gnojivo skoci jedno 2 puta u odnosu na cijenu koju sad placa belje, pa cemo onda vidjeti razvoj situacije…
Evo, necu vas vise gnjavit, ako vi vjerujete u ovu dionicu, jasno da cete ostati u njoj.
Nadam se da ja griješim a da ste vi u pravu, jer ja blje nit cu kupit niti ga imam
Kolega
Cekajte da Ptkm pocne poslovati po trzisnim uvjetima, pa kad gnojivo skoci jedno 2 puta u odnosu na cijenu koju sad placa belje, pa cemo onda vidjeti razvoj situacije…
Price o neprofitabilnom poslu su za malu djecu.
Ako moze seljak kad mu drzava isplati poticaje bit profitabilan mislim da i firma koja dodaje novu vrijednost na te iste proizvode moze imati profit.
Kolega
Evo, necu vas vise gnjavit, ako vi vjerujete u ovu dionicu, jasno da cete ostati u njoj.
Nadam se da ja griješim a da ste vi u pravu, jer ja blje nit cu kupit niti ga imam
Ima jedna kombinacija u kojoj cijena gnojiva za Belje nece skocit dva puta.
[proud]
Agrokoru 80 milijuna vrijedan ugovor sa Virovim šećeranama
Ukupno će se šećernom repom, za potrebe ovih šećerana, zasijati 3970 hektara, od čega 2100 u Belju, tisuću u Vupiku i 870 hektara u PIK-u Vinkovci.
Kolega
Ima jedna kombinacija u kojoj cijena gnojiva za Belje nece skocit dva puta.
[proud]
[/quote]
e moj gdin delux puno bi ljudi htjelo biti tako neprofitabili ko što vi to navodite
Agrokoru 80 milijuna vrijedan ugovor sa Virovim šećeranama
Ukupno će se šećernom repom, za potrebe ovih šećerana, zasijati 3970 hektara, od čega 2100 u Belju, tisuću u Vupiku i 870 hektara u PIK-u Vinkovci.
čini mi se da viro ove godine neće imati problema sa plasiranjem šećera
izašlo izvješće
dobit 64 milijuna kuna
izašlo izvješće
dobit 64 milijuna kuna
To je zato jer je firma neperspektivna i ne ostvaruje dobit. Samo pitaj DELUXA on zna. [lol]