BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Delux

Ajmo okrenut plocu.
Blje ne reinvestira.
Blje ne skriva dobit.

Blje dobiva poticaje od drzave.
Blje uzgaja povrce, tovi prasce, uzgaja krave za mljeko (Vaš link). Ako mogu seljaci imat profit na manju povrsinu more i Belje.
Blje dodaje vrijednost na uzgojeno (vidi gornji link).
Blje prodaje svoje proizvode tek kad se doda vrijednost.

Ovo gore su cinjenice.

A sad pitanje.
Koja stavka od gore navedenih je pojela pare?

Ako je odgovor nijedna mislim da kompletnoj upravi ukljucujuci i gosp. Todorica treba oduzeti poslovnu sposobnost i dati im skrbnike.

Nije bolest sve što boli

Kolega
pare su pojedene jer je posao gotovo pa neprofitabilan

Cekajte da Ptkm pocne poslovati po trzisnim uvjetima, pa kad gnojivo skoci jedno 2 puta u odnosu na cijenu koju sad placa belje, pa cemo onda vidjeti razvoj situacije…

Evo, necu vas vise gnjavit, ako vi vjerujete u ovu dionicu, jasno da cete ostati u njoj.
Nadam se da ja griješim a da ste vi u pravu, jer ja blje nit cu kupit niti ga imam

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega

Cekajte da Ptkm pocne poslovati po trzisnim uvjetima, pa kad gnojivo skoci jedno 2 puta u odnosu na cijenu koju sad placa belje, pa cemo onda vidjeti razvoj situacije…

Price o neprofitabilnom poslu su za malu djecu.
Ako moze seljak kad mu drzava isplati poticaje bit profitabilan mislim da i firma koja dodaje novu vrijednost na te iste proizvode moze imati profit.

Nije bolest sve što boli

Kolega

Evo, necu vas vise gnjavit, ako vi vjerujete u ovu dionicu, jasno da cete ostati u njoj.
Nadam se da ja griješim a da ste vi u pravu, jer ja blje nit cu kupit niti ga imam

Ima jedna kombinacija u kojoj cijena gnojiva za Belje nece skocit dva puta.
[proud]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Agrokoru 80 milijuna vrijedan ugovor sa Virovim šećeranama

Ukupno će se šećernom repom, za potrebe ovih šećerana, zasijati 3970 hektara, od čega 2100 u Belju, tisuću u Vupiku i 870 hektara u PIK-u Vinkovci.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Agrokoru-80-milijuna-vrijedan-ugovor-sa-Virovim-seceranama?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kolega

Ima jedna kombinacija u kojoj cijena gnojiva za Belje nece skocit dva puta.
[proud]
[/quote]
e moj gdin delux puno bi ljudi htjelo biti tako neprofitabili ko što vi to navodite

Agrokoru 80 milijuna vrijedan ugovor sa Virovim šećeranama

Ukupno će se šećernom repom, za potrebe ovih šećerana, zasijati 3970 hektara, od čega 2100 u Belju, tisuću u Vupiku i 870 hektara u PIK-u Vinkovci.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Agrokoru-80-milijuna-vrijedan-ugovor-sa-Virovim-seceranama?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

čini mi se da viro ove godine neće imati problema sa plasiranjem šećera

http://www.vecernji.hr/biznis/agrokor-secernom-biznisu-vrijednom-88-milijuna-kuna-clanak-118787

Dajte mi omogućite da svima pošaljem zahtjev za neprijateljstvom da znaju na čemu su!

Brisati

izašlo izvješće

dobit 64 milijuna kuna

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

izašlo izvješće

dobit 64 milijuna kuna

To je zato jer je firma neperspektivna i ne ostvaruje dobit. Samo pitaj DELUXA on zna. [lol]

Nije bolest sve što boli

mislim da je ovo više od očekivanog za ovu godinu…ja sam uzeo nesto komada jučer pa da vidimo

New Report

Close