BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kako ti znaš koliko on dnevno kupi i proda? ………………možda proda 1.500 a kupi 1.300 kom?
Na kraju dana se vidi samo razlika…………….bilo da je više kupio bilo da je više prodao.

Takva taktika je poznata u brokerskim krugovima i zove se…………..kupujem prodajući, prodajem kupujući i to ne rade ovi iz investora već profići poput ovih mojih iz VBinvesta…………..znam iz prve ruke kako to ide………… [bye]

Zar vas nisu vratili na polazne položaje prije dva dana, nakon priličnog prometa?

Prodaju sa investora znaš to.Oni olinjali leminzi su prodali što su imali..ostaviće i gaće na štapu ako nastave prodavati svoje jeftine dionice ispod svake cijene..i sad možemo opet gore pomalo.Nije mi ih ni malo žao..šupc.i glupi.
A onaj navlakački forum će proći kao i imamnovac prije ili kasnije…samo mi nije jasno što treba jednoj tvrki u ekspanziji sa odličnom perspektivom onakva prčija od foruma [bye]

sijem žito raste grahorica

A kako ti znaš koliko on dnevno kupi i proda? ………………možda proda 1.500 a kupi 1.300 kom?
Na kraju dana se vidi samo razlika…………….bilo da je više kupio bilo da je više prodao.

Takva taktika je poznata u brokerskim krugovima i zove se…………..kupujem prodajući, prodajem kupujući i to ne rade ovi iz investora već profići poput ovih mojih iz VBinvesta…………..znam iz prve ruke kako to ide………… [bye]

Zar vas nisu vratili na polazne položaje prije dva dana, nakon priličnog prometa?

i što imaju od toga ti vaši profiči?koja je svrha toga tj jesu li zaradili za papar?

samo mi nije jasno što treba jednoj tvrki u ekspanziji sa odličnom perspektivom onakva prčija od foruma [bye]

Šta je DDJH otvorio forum? Ili se radi o INDG forumu. Može link?

samo mi nije jasno što treba jednoj tvrki u ekspanziji sa odličnom perspektivom onakva prčija od foruma [bye]

[/quote]
Kolega Badman..link će vam dati kolega Volksbank.I to vrlo rado vjerujem, uostalom već je linkao jednom.Ja sam takve priče davnih dana prestao slušati…samo se novci mogu izgubiti
A što se tiče mog ulaganja u navedene dionice ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom..
očito te pecnula moja poruka..da i ti nisi ostao bez dlake možda?? [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

Kolega Lime………….samo strpljivo dočekati ćete vi svojih pet minuta, možda i prije nego se nadate………..Belje je odlična dionica.

Jedini problem su ti bezveznjaci iz PBZea koji je (čini mi se) namjerno drže nisko

Kolega Lime………….samo strpljivo dočekati ćete vi svojih pet minuta, možda i prije nego se nadate………..Belje je odlična dionica.

Jedini problem su ti bezveznjaci iz PBZea koji je (čini mi se) namjerno drže nisko

Stari samo se ti tješi…tko ti je kriv što je nisi kupio po 80 kn! Ali nikad nije kasno…ako sad kupiš opet ćeš sigurno zaraditi…samo malo manje od nas ostalih.

[/quote]
Kolega Badman..link će vam dati kolega Volksbank.I to vrlo rado vjerujem, uostalom već je linkao jednom.Ja sam takve priče davnih dana prestao slušati…samo se novci mogu izgubiti
A što se tiče mog ulaganja u navedene dionice ne vidim kakve to veze ima sa ovom temom..
očito te pecnula moja poruka..da i ti nisi ostao bez dlake možda?? [thumbsup]
[/quote]

Hvala kolega Lime. Uputio sam PM tom Volksbanku čini mi se malo mutan tip. Bojim se da je došlo do nesporazuma. ja vjerujem u Blje a to što sam trenutno bez dlake (kupovao oko 103 nedavno) je bila posljedica moje tadašnje nelikvidnosti.

Ovdje smo za razmjenu inforamcija pa čak i glasina. Naprimjer podatak o todinoj zaljubljenosti u Blje mi puno znači – garancija je to uspjeha!

čuo sam od nekog da kad dođe do teme belja s todom on uvjek pocne plakati od …..zakljucite sami,skupio sam dovoljno po 75 kad je izgledao lose i van žiže…prodati ga necu,jer to je jedna od onih firmi koje imaju sutra.

čuo sam od nekog da kad dođe do teme belja s todom on uvjek pocne plakati od …..zakljucite sami,skupio sam dovoljno po 75 kad je izgledao lose i van žiže…prodati ga necu,jer to je jedna od onih firmi koje imaju sutra.

Ma sigurno ne plaće…on je poslovan čovjek…kojemu je zarada na prvom mjestu…a to nas treba veseliti….jer ćemo tako i mi zaraditi…
On zadovoljan i sretan…ja zadovoljan i sretan…

Ovdje treba 500 mil. da se firma izvuće iz nelikvidnosti!

čudni se ovdje sveci slave....

Kada izlazi ivješće?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Kada izlazi ivješće?

Tek sam sad vidio da je izašlo.
Prihodi Dobit
2008. 1.019.832 224

2009. 861.074 1.451

Imamo pad prihoda, ali i rast dobiti.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

New Report

Close