BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Toda je nešto prodao. Zatvara obveznicu u iznosu 1,1 milijardu kn. Siguran sam da to nije Belje ali je vijest i dalje itekako dobra za Belje jer se otvara mogućnost jačeg ulaganja u razvoj a znam da je gazda zaljubljen u Belje.

od kud svima da je toda tolko zaljubljen u belje? mislite da je tolko sentimentalan?
ja bi naravno volio da je tako..

Toda je nešto prodao. Zatvara obveznicu u iznosu 1,1 milijardu kn. Siguran sam da to nije Belje ali je vijest i dalje itekako dobra za Belje jer se otvara mogućnost jačeg ulaganja u razvoj a znam da je gazda zaljubljen u Belje.

od kud svima da je toda tolko zaljubljen u belje? mislite da je tolko sentimentalan?
ja bi naravno volio da je tako..
[/quote]

čovjek zna svaku njivu tamo, gdje je šta zasađeno, kakav je urod…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Nakon kratkog zastoja vraćamo se u normalu. Fino.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

ko hoće kupiti Mercator…morat će prodati ne samo Ledo, veći i Belje, Zvijezdu…tek onda će ga banke kreditirati…
Ako zbilja proda Belje…to je kratkoročno jako dobro za nas…jer cijena vjerojanto nikako nebi bila ispod 300 kn…a vjerojatno i puno više…

mislis da bi po tolkoj cjeni islo?
bilo bi dobro ali sumnjam..obicno je cijena na burzi dosta releventan, mada znamo da to nije realan cijena (bar se nadamo :))..iz istog razloga je suker rekao da nije dobro prodavati ptkm jer je dosta u kurslusu sta se tice cijene na burzi..
znam da se to lako po potrebi napuca, ali…

[/quote]

Ako bu prodaval…cenu bu sigurno ta….pa ne misliš valjda da će toda to prodati tako jeftino kao što je sada na burzi…ili recimo da netko hoće kupiti inu…sigurno mora dati puno više od trenutne cijene…

čovjek zna svaku njivu tamo, gdje je šta zasađeno, kakav je urod…

da?
iako sam dionicar ne znam puno o detaljima..cisto vjerujem u todu i njegov menadzment da odrade svoje.

tko će prodat Belje ?

Cookie Monster

tko će prodat Belje ?

Pa postoje špekulacije da toda prodaje dio svog poslovnog carstva kako bi mogao kupiti Mercator… jednostavno mu treba svježi kapital za akvizicije… banke ne žele same sve financirati… a Belje je odlična prilika za prodaju…

ko hoće kupiti Mercator…morat će prodati ne samo Ledo, veći i Belje, Zvijezdu…tek onda će ga banke kreditirati…
Ako zbilja proda Belje…to je kratkoročno jako dobro za nas…jer cijena vjerojanto nikako nebi bila ispod 300 kn…a vjerojatno i puno više…

Belje na 300 ili više!? Nema šanse, čak da su i špekulacije o prodaji istinite.
Tko je u ovo vrijeme spreman dati toliki novac, a ima hrpu drugih dionica na kojima se da sasvim lijepo zaraditi…

tko će prodat Belje ?

Pa postoje špekulacije da toda prodaje dio svog poslovnog carstva kako bi mogao kupiti Mercator… jednostavno mu treba svježi kapital za akvizicije… banke ne žele same sve financirati… a Belje je odlična prilika za prodaju…
[/quote]

Čudno kako to ovi iz PBZ ne znaju …………..nego tako veselo trejdaju [rolleyes]

Ali ako imate link o prodaji slobodno ga stavite…………… [smiley]

Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira

Vrijednosni papir

* Važeći podaci za uredovni dan 29.10.2009 .

BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.853.010 22,56 Osnovni račun
3. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC 121.132 1,47 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 38.386 0,47 Skrb. račun
5. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 25.000 0,30 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 10.000 0,12 Skrb. račun
7. MIKULIĆ MIRO 6.806 0,08 Osnovni račun
8. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,07 Osnovni račun
9. LOVRIĆ BOŽO 3.107 0,04 Osnovni račun
10. ŠKOJO D.O.O. 3.000 0,04 Osnovni račun
Ukupno: 93,07

Čudno kako to ovi iz PBZ ne znaju …………..nego tako veselo prodaju [rolleyes]

prvo to je skrbnicki racun…ko zna ko se pod njim krije..drugo uopce ne vidim da prodaje veselo..prodo ja par tisuca komada a u zadnjih tjedana je protrgovano barem 40 000..
samo mi je cudno kak se to ne vidi u top 10 [undecid]

A kako ti znaš koliko on dnevno kupi i proda? ………………možda proda 1.500 a kupi 1.300 kom?
Na kraju dana se vidi samo razlika…………….bilo da je više kupio bilo da je više prodao.

Takva taktika je poznata u brokerskim krugovima i zove se…………..kupujem prodajući, prodajem kupujući i to ne rade ovi iz investora već profići poput ovih mojih iz VBinvesta…………..znam iz prve ruke kako to ide………… [bye]

Zar vas nisu vratili na polazne položaje prije dva dana, nakon priličnog prometa?

Zar vas nisu vratili na polazne položaje prije dva dana, nakon priličnog prometa?

pa i nisu bas..pocelo je sa 75kn a sad se vrti oko 100

New Report

Close