ne kuzim kak se na sda ne vidi promjena stanja u top 10.
protrgovano je najmanje 20 000 komada a u top 10 skoro nista. nemoguce
slabo pratim ovu dionicu. molim info. dali su dijelili dividendu i koliko?
nema dividende…nema jos velike dobiti..ali bit ce [smiley]
treba samo cekati ljepsa vremena koja su zagarantirana
nema dividende…nema jos velike dobiti..ali bit ce [smiley]
treba samo cekati ljepsa vremena koja su zagarantirana
Sva dobit se reinvestira…tak da ćemo prije ili kasnije dobiti na ovaj ili onaj način dobit!
sta nije malo cudno sta nema na sda nikakve promjene..vec je proslo ohoho dana od onog ljepog rasta..obicno se vidi nakon 3 trgovinska dana?
sta nije malo cudno sta nema na sda nikakve promjene..vec je proslo ohoho dana od onog ljepog rasta..obicno se vidi nakon 3 trgovinska dana?
Cuj, nisam provjeravao na SKDD, ali na mojedionice.com imas oznacene neke promjene, istina ne 20k komada dionica, ali nesto se vidi. Mada mislim da im je zadnja informacija o TOP10 starija nego na SKDD (SDA).
Cuj, nisam provjeravao na SKDD, ali na mojedionice.com imas oznacene neke promjene, istina ne 20k komada dionica, ali nesto se vidi. Mada mislim da im je zadnja informacija o TOP10 starija nego na SKDD (SDA).
[/quote]
Ako se toda zbilja kani riješiti nekih tvrtki kako bi mogao kupiti Mercator…kakve su šanse da to bude belje?
Onda cijena preuzimanja sigurno neće biti manja od 300-400 kn…a onda smo na konju….
Toda je nešto prodao. Zatvara obveznicu u iznosu 1,1 milijardu kn. Siguran sam da to nije Belje ali je vijest i dalje itekako dobra za Belje jer se otvara mogućnost jačeg ulaganja u razvoj a znam da je gazda zaljubljen u Belje.
Toda je nešto prodao. Zatvara obveznicu u iznosu 1,1 milijardu kn. Siguran sam da to nije Belje ali je vijest i dalje itekako dobra za Belje jer se otvara mogućnost jačeg ulaganja u razvoj a znam da je gazda zaljubljen u Belje.
Ako hoće kupiti Mercator…morat će prodati ne samo Ledo, veći i Belje, Zvijezdu…tek onda će ga banke kreditirati…
Ako zbilja proda Belje…to je kratkoročno jako dobro za nas…jer cijena vjerojanto nikako nebi bila ispod 300 kn…a vjerojatno i puno više…
ko hoće kupiti Mercator…morat će prodati ne samo Ledo, veći i Belje, Zvijezdu…tek onda će ga banke kreditirati…
Ako zbilja proda Belje…to je kratkoročno jako dobro za nas…jer cijena vjerojanto nikako nebi bila ispod 300 kn…a vjerojatno i puno više…
mislis da bi po tolkoj cjeni islo?
bilo bi dobro ali sumnjam..obicno je cijena na burzi dosta releventan, mada znamo da to nije realan cijena (bar se nadamo :))..iz istog razloga je suker rekao da nije dobro prodavati ptkm jer je dosta u kurslusu sta se tice cijene na burzi..
znam da se to lako po potrebi napuca, ali…