Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Jeste primjetili iskrcavanje jucer 700 danas 500 kom.
Lik ceka da predju 80kn onda se istovari i to uvjek prije 12h (vjerovatno tad ovi u KABA idu na gablec)
Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !
Trut,
Lik ceka da predju 80kn onda se istovari i to uvjek prije 12h (vjerovatno tad ovi u KABA idu na gablec)
To ti se zove kočenje rasta. A kad otkoče, ide Belje na 100 kunića. [thumbsup]
Trut,
[/quote]
Moguće je da čekaju Babićku da joj pokupe to mjalo što još ima.
S tim da imamo i novog skupljača već par dana..ZABA skrbnički na devetom povečava količinu.
Za kolegu Truta i ostale navlakače ponavljam još jednom…nema tu ni PBZ-a a bogami ni KABE..samo 2 manja fonda sa simboličnom količinom,par skrbničkih i smješno mali free float [thumbsup]
sijem žito raste grahorica
lime,
[/quote]
Moguće je da čekaju Babićku da joj pokupe to mjalo što još ima.
S tim da imamo i novog skupljača već par dana..ZABA skrbnički na devetom povečava količinu.
Za kolegu Truta i ostale navlakače ponavljam još jednom…nema tu ni PBZ-a a bogami ni KABE..samo 2 manja fonda sa simboličnom količinom,par skrbničkih i smješno mali free float [thumbsup]
[/quote]
Kolega ja nikog ne navlačim na kupnju niti na prodaju !
Kad se ja budem dao u drukanje pustit ćeš suzu skojim sentimentom to radim !
Što se KABA tiče možda nisi čuo al ona je dobila poklon od HPF blje po 25knu sad ti riješi ovu jednadžbu: X+25=80
Trut,
Kolega ja nikog ne navlačim na kupnju niti na prodaju !
Kad se ja budem dao u drukanje pustit ćeš suzu skojim sentimentom to radim !
Što se KABA tiče možda nisi čuo al ona je dobila poklon od HPF blje po 25knu sad ti riješi ovu jednadžbu: X+25=80
Te spike ostavi za nekog drugog..prošao sam ja tu školu davnih dana.Jedna poruka od Đuke i meni je sve bilo jasno.Iskreno boli me briga,radite što želite ja svoje znam.
A što se tiče HPF-a jako dobro znaš da je to skrbnički račun a ne KABA-in
Trgovina pravima nije besplatna i to znaš tako da cijena nije ta koju spominješ.
Ta cjena fecera jedino pod uvjetom da se radi o originalnom nositelju prava ali onda moraš cjenu tretirati sa petnaestgodišnjom odgodom isplate..uračunaj kamate i sve,rast cijene rada i materijala i dobiješ nekakvu sasvim drugu cjenu..
Tako da ti jednađba i ne drži baš vodu [yawn]
sijem žito raste grahorica
Katastrofa probijamo 2100 cijela burza ide gore a BLJE mrtva priroda !
Pozdrav ekipo, vrijeme da se portfelj prešalta [bye]
Trut,
Sad će gore dok prodaš. [bye]
Trut,
Sad će gore dok prodaš. [bye]
[/quote]
istina belje se nije maklo ovaj put, zadnji put je za cas otislo na 114 a sad je ostalo na mjestu, nije ni meni jasno sta se dogadja!!
idući tjedan će bit bolje...