BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=112524

sijem žito raste grahorica

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=112524

Kakva je satnica. Nema kruha od burze. [sad]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Moram priznati da se BLJE polako pretvara u razočarenje postao je nelikvidna dionica koja ni ovaj petak kad se je croby trznuo za 3.5% nije uspio prebaciti 40k prometa.

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Je al kad zakuha eto ga odmah na 100kn. Šta ćeš..danas razočaranje sutra radovanje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Slazem se sa Kliringom, strpljen-spasen. Dajte ljudi, nominala je 100, a ona je sada na 77-78, uz sve to pogledajte da Toda jos uvijek agresivno ulaze u Belje. Znaci i u ovoj opcoj nelikvidnosti, banke mu daju lovu za investicije u Belje. Nisu bas bankari glupi pa da ne znaju sto je perspektiva….. Takodjer i Konzum se siri u Bosni, Srbiji…. Plasman ce biti jos bolji, samo treba cekati….

Belje ima odličnu prodajnu mrežu kroz Konzum. Ali dionica stoji i nikako da krene. Kad ulagački ciklus bude gotov i fin. izvještaji će biti bolji. Rezultati se prikrivaju a Belje raste i postaje regionalni prehrambeni gigant. Samo strpljivo i pojavit će se svjetlo na kraju tunela. Agrokor raste, banke ga prate i uskoro bi se trebale probuditi i dionice iz Agrokorovog portfolia.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

spred se smanjio, 83-83,4
omjer kupnja-prodaja 7000-10000,
nešto se kuha na belju [cool]

a sa druge strane, školski Wolfe s targetom posred gapa i trendline too
toliko od mene
točka [cry] (šmrc)

Ako probije 90 onda se imamo cemu nadati.
Ovo mrcvarenje oko 83kn je nista ako croby krene nizbrdo BLJ ce prvi potoniti na 75kn.

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Belje je volatilnije od Crobexa, ali to može biti i dobro. Znači da se vrijednost dionice može relativno lako podići sa par 100 tisuća kuna. Znači za one koji ga misle duže imati u svom portfoliu a imaju stalan priljev slobodnog kapitala u biti uopće ne postoji loša situacija. Ako pada podebljavaš poziciju, a ako raste onda rastu i tvoje dionice. Što se više bliži kraj godine to i Belje postaje zanimljivije fondovima. S njim je relativno lako ušminkati rezultate, a to će neki fond menageri sigurno napraviti. Zato budite oprezni, Belje će vjerojatno biti na meti nekih manjih i sredjih fondova do kraja godine. Ovo je samo moje mišljenje i nije poziv na kupnju i (ili) prodaju dionica.

ovim putem molim PBZ da makne ovog praktikanta koji se uči trejdanju na ovoj dionici jer ovako gubimo i mi i vi i oni… [pray]

Hvala

Đuka Novoseljak

Ich Boss, Du nix

ovim putem molim PBZ da makne ovog praktikanta koji se uči trejdanju na ovoj dionici jer ovako gubimo i mi i vi i oni… [pray]

Hvala

Đuka Novoseljak

Jezero je malo, a izgleda da je krokodila puno…

New Report

Close