Kakva je satnica. Nema kruha od burze. [sad]
Moram priznati da se BLJE polako pretvara u razočarenje postao je nelikvidna dionica koja ni ovaj petak kad se je croby trznuo za 3.5% nije uspio prebaciti 40k prometa.
Je al kad zakuha eto ga odmah na 100kn. Šta ćeš..danas razočaranje sutra radovanje.
Slazem se sa Kliringom, strpljen-spasen. Dajte ljudi, nominala je 100, a ona je sada na 77-78, uz sve to pogledajte da Toda jos uvijek agresivno ulaze u Belje. Znaci i u ovoj opcoj nelikvidnosti, banke mu daju lovu za investicije u Belje. Nisu bas bankari glupi pa da ne znaju sto je perspektiva….. Takodjer i Konzum se siri u Bosni, Srbiji…. Plasman ce biti jos bolji, samo treba cekati….
Belje ima odličnu prodajnu mrežu kroz Konzum. Ali dionica stoji i nikako da krene. Kad ulagački ciklus bude gotov i fin. izvještaji će biti bolji. Rezultati se prikrivaju a Belje raste i postaje regionalni prehrambeni gigant. Samo strpljivo i pojavit će se svjetlo na kraju tunela. Agrokor raste, banke ga prate i uskoro bi se trebale probuditi i dionice iz Agrokorovog portfolia.
a sa druge strane, školski Wolfe s targetom posred gapa i trendline too
toliko od mene
točka [cry] (šmrc)
Ako probije 90 onda se imamo cemu nadati.
Ovo mrcvarenje oko 83kn je nista ako croby krene nizbrdo BLJ ce prvi potoniti na 75kn.
Belje je volatilnije od Crobexa, ali to može biti i dobro. Znači da se vrijednost dionice može relativno lako podići sa par 100 tisuća kuna. Znači za one koji ga misle duže imati u svom portfoliu a imaju stalan priljev slobodnog kapitala u biti uopće ne postoji loša situacija. Ako pada podebljavaš poziciju, a ako raste onda rastu i tvoje dionice. Što se više bliži kraj godine to i Belje postaje zanimljivije fondovima. S njim je relativno lako ušminkati rezultate, a to će neki fond menageri sigurno napraviti. Zato budite oprezni, Belje će vjerojatno biti na meti nekih manjih i sredjih fondova do kraja godine. Ovo je samo moje mišljenje i nije poziv na kupnju i (ili) prodaju dionica.
ovim putem molim PBZ da makne ovog praktikanta koji se uči trejdanju na ovoj dionici jer ovako gubimo i mi i vi i oni… [pray]
Hvala
Đuka Novoseljak
ovim putem molim PBZ da makne ovog praktikanta koji se uči trejdanju na ovoj dionici jer ovako gubimo i mi i vi i oni… [pray]
Hvala
Đuka Novoseljak
Jezero je malo, a izgleda da je krokodila puno…