dragi diddy mislim da nema potrebe za potezanjem palome i slicnih pametnih umotvorina i alegorija … mislim da nije navedeno nista neistinito.
Belje je ko grom ali dionica je totalno zasrana. Neka je sad prvo krene kupovati onaj koji je kupio od HFPa po 30tak kuna… dok policija ne istrazi kako je to upoce bilo moguce ( a Bo… moj, vjerojatno se nitko drugi nije javio na drazbi [lol] )
A to ce vjerojatno bit u sljedecem tisucljecu.
dragi xxyyzz molim te nemoj sirit lazi i nebuloze,jer dobro znas il ne znas zasto je belje islo po navodnih 30 tak kuna…
31.03.2009.
Belje smanjilo dobit
Dobit je pala s 18,03 milijuna kuna u 2007. na 4,97 milijuna kuna u prošloj godini
Tvrtka Belje, iz sastava koncerna Agrokor, u 2008. je ostvarila 4,97 milijuna kuna neto dobiti, što je značajno smanjenje u odnosu na 2007. kada je dobit iznosila 18,03 milijuna kuna, podaci su iz nerevidiranog, nekonsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenog danas na Zagrebačkoj burzi.
Tvrtka bilježi izrazito visok rast ukupnih prihoda i rashoda, pri čemu su rashodi rasli nešto bržom dinamikom.
Ukupni su prihodi Belja u 2008. iznosili 1,56 milijardi kuna, što je u odnosu na 2007. povećanje za 86,7 posto.
Glavnina prihoda odnosi se na prihode od prodaje u zemlji koji su ostvareni u iznosu od 1,28 milijardi kuna i bilježe rast od 102 posto.
Istodobno su prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni 2,5 posto, na 4,04 milijuna kuna.
Ostali su prihodi povećani sa 180 milijuna kuna na 248 milijuna kuna, a rast bilježe i financijski prihodi, sa 14,29 milijuna kuna na 22,1 milijun kuna.
Belje je u 2008. u odnosu na 2007. povećalo ukupne rashode za 90,3 posto, na 1,55 milijardi kuna.
Pritom visok rast bilježe materijalni troškovi i troškovi prodane robe, za 107 posto, na 1,23 milijarde kuna.
Povećani su i troškovi osoblja, za 15,2 posto, na 163,17 milijuna kuna, a rast bilježe i troškovi amortizacije, za 13,2 posto, na 45,9 milijuna kuna.
Financijski rashodi Belja povećani su 88,6 posto, na 68,9 milijuna kuna. (H)
…nema veze promet raste,smo malo da se smanje rashodi i eto dobiti.potencijal je tu idemo na 2 milijarde prometa….
ma koja dobit..tako i tako je bila mizerna jer je to poduzece u nastajanju i puno ulaze i proizvodnju.
prije je bilo 18mil a ja ocekujem 180milijona.
meni je jako zanimljiv podataka porast prihoda za 500 milijona [proud]
malo je firmi na zse sta imaju milijardu kuna prihoda a belje u jednoj godini podigne za pola milijarde.
bojim se i pomisliti sta ce biti kad se jednom stane s ulaganjima i dobit u jednom izvjescu poraste desetine puta..
Dunlop svaka cast,moj si buraz…evo ti stotka i….
http://www.youtube.com/watch?v=5Pq_FFNBqbE
vidi,vidi neko ima nes protiv pa skida moju stotku,vama evo od zeke…
http://www.youtube.com/watch?v=PgSkpHwJ1Dg
ma koja dobit..tako i tako je bila mizerna jer je to poduzece u nastajanju i puno ulaze i proizvodnju.
prije je bilo 18mil a ja ocekujem 180milijona.
meni je jako zanimljiv podataka porast prihoda za 500 milijona [proud]
malo je firmi na zse sta imaju milijardu kuna prihoda a belje u jednoj godini podigne za pola milijarde.
bojim se i pomisliti sta ce biti kad se jednom stane s ulaganjima i dobit u jednom izvjescu poraste desetine puta..
Ne 500 milja već 700mkn je narastao promet Gospodo u ovoj godini će Belje biti otkriće što se tič dobiti Promet još veći a cijena sirovina i tri puta manja Znate cijene kukuruza lani 200kn za 100kg aove godine 50kn
Ne razumijem vas … belje super, rastura ovo ono a nitko nece da kupi po 60kuna ?!
Ajde zaletite se vas nekolicina belje fanova, opalite po asku pa dignite blje na min 120 kuna.
Pa cemo onda razgovarat o kukuruzu [lol]
Ne razumijem vas … belje super, rastura ovo ono a nitko nece da kupi po 60kuna ?!
Ajde zaletite se vas nekolicina belje fanova, opalite po asku pa dignite blje na min 120 kuna.
Pa cemo onda razgovarat o kukuruzu [lol]
ja ne razumijem vas koji kao da ste s marsa pali. po tebi onda nijedna na zse ne vrijedi i niti jedna nije podcjenjena jer na nijednoj se ne lupa po asku zadnjih godinu dana ako nisi primjetio..
vidim ja da je tebi ova dionica .prdacina…gust ti je provocirat ljude koji imaju neku viziju i naposljetku ulazu svoj novac…evo ti malo materjala pa se gustaj…
http://www.youtube.com/watch?v=v7YfOI4nAH4
Ide belje tamo gdje spada. Polako.
+4,54% za sada.
@diddy
koliko belje hektara ima u svom posjedu a koliko iznajmljenih? posalji na pm please