Ljudi manite se Belja još neko vrijeme 2 -3 god. dok se konsolidiraju a do tada se da lijepo zaradit na drugim dinicama. Čisto savijet pa kome odgovara dobro a kome ne neka postane dugoročni investitor.Preveliki su dugovi u igri a p/e je 80.Može jedino padati a rasti nikako .Kad se srede ja ču je prvi kupiti a do tada ču plovit negdije drigdije.
Samo cu vam napisati: …JESEN STIZE DUNJO MOJA…..
Sve sam svojim ocima vidio u Belju, podsjecam – MALA DRZAVA u hrpi investicija…
Samo cu vam napisati: …JESEN STIZE DUNJO MOJA…..
Sve sam svojim ocima vidio u Belju, podsjecam – MALA DRZAVA u hrpi investicija…
A jesi li se BLACKWIDOW zapalio za tu dionicu! Mogao bi se ti i polako ohladiti!!! Premda bih volio da ostanes zagrijan i jos vrucji!!!
Scaramooch, ja sam i prije govorio da ne izlazim iz Belja ispod 1000. Samo cu ti reci da sam pun k’o brod BLJE-a, nije mi frka cekati. U portfelju imam hrpu drugih dionica s kojima se igram(zaradjujem). Belje mi je zlatna koka…..
Jos nesto, dan danas dokupljujem i tovarim se…… Ono sto sam vidio za 2-3 godine ce buknuti, ne zelim se zanositi ali to ce biti poput Zvijezde i Leda, pa ti racunaj…. hehhehe
Ja znam, takodjer, da ce Belje biti zlatna koka, ali otkad si dosao na ovaj forum stalno govoris isto: zlatna koka, zlatna koka…… Ja cu se takodje dopunjvati, tj. tovariti kad budem imao viska para za tu dionicu!!!
Daj pisi nesto konkretno kako si bio i pisao sto si tamo vidio, tj. nesto slicno, ali konkretno, a ne samo zlatna koka. Vidjet ces kad preuzmz neki trgovacki lanac vani kako ce mu cijena skociti!!!!!!
Scar, ne mogu svaki put pisati sta sam vidio jer ne nastaju preko noci silosi, klaonice, krave, navodnjena polja i sl.
1,4 mlrd kn investicija, znas li ti sto je to??? G O R I od posla, kada se zavrse investicijski ciklusi, onda Toda pocinje kupiti vrhnje, a i mi skupa s njim….
Imas pravo da ne nastaju svaki dan, ali ako vec pises onda napisi nesto sto procitas na drugim portalima sto nema na ovima, ako zelis!
Scar, slazem se sa tvojom sugestijom. Ponekad mi bude glupo stavljati tekstove, misleci da ste svi procitali, a i volim izravno komunicirati s ljudima ovdje. To mi daje čar forumu… Cim naletim na neki tekst, stavljam ga. Kada budem isao iduci put u Belje, slikat cu vam da vidite sto se sve radi. To je pravi mravinjak gradjevinaraca…..
Scar, slazem se sa tvojom sugestijom. Ponekad mi bude glupo stavljati tekstove, misleci da ste svi procitali, a i volim izravno komunicirati s ljudima ovdje. To mi daje čar forumu… Cim naletim na neki tekst, stavljam ga. Kada budem isao iduci put u Belje, slikat cu vam da vidite sto se sve radi. To je pravi mravinjak gradjevinaraca…..
Bravo care takvog te volimo i takve zelimo na forumu. Za ovu dionicu treba samo cekati i dokupljavati!!!