Ja nista ne prodajem, rekao sam da cu cekati da predje preko 1000 kn, makar umro al’ ih ne pustam. Imam feeling da ce Todoric od Belja napraviti prehrambenog diva u Europi, a ne u Hrv.
Vec sam vam pisao da sam bio u Belju, to sto se sada tamo ulaze, to nema nacina da se opise…..
Ljudi, to je mala drzava……
Ja nista ne prodajem, rekao sam da cu cekati da predje preko 1000 kn, makar umro al’ ih ne pustam. Imam feeling da ce Todoric od Belja napraviti prehrambenog diva u Europi, a ne u Hrv.
Vec sam vam pisao da sam bio u Belju, to sto se sada tamo ulaze, to nema nacina da se opise…..
Je l` to cijena dionice polako raste, ali ipak raste, zbog špekulacija sa Rusijom kao nekad sa Migrosom ili je to zbog tih ulaganja o kojima pišeš.
Reci iskreno. Kupio si ju jer Toda sve kaj takne pozlati-uloži u dotičnu firmu ili čekaš neki njegov proboj na istok pa da poraste, a ova je dionica najjeftinija iz njegovog špila?
p.s. Samo nemoj odgovoriti da je u pitanju kombinacija.
I pitanje nekom tko je upućen, zašto nema PIK Vrbovca na burzi a on, recimo, proizvodi za NATO?
Iako to baš nije vezano za Belje ne znam gdje bi pametnije postavio ovo pitanje.
Jel istina da je beljska prešišala kutjevačku graševinu, i to usred Kutjeva, nekakva reklama za nekakvu nagradu 2007, pa to se mora probat?
Je l` to cijena dionice polako raste, ali ipak raste, zbog špekulacija sa Rusijom kao nekad sa Migrosom ili je to zbog tih ulaganja o kojima pišeš.
Reci iskreno. Kupio si ju jer Toda sve kaj takne pozlati-uloži u dotičnu firmu ili čekaš neki njegov proboj na istok pa da poraste, a ova je dionica najjeftinija iz njegovog špila?
p.s. Samo nemoj odgovoriti da je u pitanju kombinacija.
[/quote]
Uzimam zato sto je ovo cijena SMIJESNA….. Uzimam zato sto je Toda kralj i svakako treba uzeti u obzir da ce siriti prodajnu mrezu, tj. mora ju siriti…. Takodjer, cinjenica je da je to najjeftinija dionica iz njegovog spila i takodjer je cinjenica da vec godinu dana ta dionica stoji, osim onog trenutnog skoka na 300. Kazem vam da ja ispod 1000 necu prodavati. Spreman sam cekati 2-3 godine….
Jel istina da je beljska prešišala kutjevačku graševinu, i to usred Kutjeva, nekakva reklama za nekakvu nagradu 2007, pa to se mora probat?
Sada kada sam bio prije 10ak dana u Belju, imaju svoj prekrasan restoran u Kopackom ritu "Kormoran", tamo su nam ponudili nova beljska vina… Pio sam neku grasevinu koja je dobila velike nagrade i neko njihovo desertno vino. Tada nam je poslovodja ispricao da su napravili nove vinske podrume i da ozbiljno planiraju proboj na trzistu vina.
Btw: Toda svakih malo doleti helikopterom da vidi situaciju i obidje ljude….. Kakav kralj!
Uf, Belje grabi naprijed velikim koracima. Poslovni prihodi povećani preko 100%. Sa 244m KN preošle godine na 547m Kn ove godine. Bravo!!! Još da prikazuju neku značajniju dobit. Neka, bude i dobiti, ali drago mi je da se vide rezultati velikih ulaganja.