BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja – BLJE-R-A
10 207,00
99 205,10
23 205,00
29 204,00
79 203,00

Prodaja – BLJE-R-A
20 208,00
31 211,20
33 211,40
15 211,99
100 212,00

Smisao igre je igrati se zar ne?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ma ja sam se riješila tog smeća.
Ovaj put mi je stavrno dop.
Osim toga ova glupa burza će još dolje.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

žalosna izjava.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

žalosna izjava.

[/quote]
Samo odražava razinu pesimizma do koje su neki investitori došli.
Dobro da je tako jel znaš šta poslje toga slijedi oporavak.

Neka treba sve prodati, baš sve.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo sve prodaju glupani, to je valjda vidljivo, ovo je inače dno dna i ne može više jer nema tko prodavati, osim ako neka budala ne vidi utjecaj kokošinjaca iz Zimbabvea pa onda još malo sruši.

Kupnja – BLJE-R-A
12 203,00
30 201,00
14 200,09
48 200,00
1.000 199,99

Prodaja – BLJE-R-A
59 207,77
34 207,99
82 209,00
33 211,40
100 212,00

Rekordna žetva Belja
MECE – I na površinama Agrokorova, baranjskog Belja, žetva pšenice obavljena je na više od 60 posto površina i bit će zaključena do kraja tjedan. Pšenicom je zasijano ukupno 5.613 hektara, s kojih se skidaju rekordni prinosi. Ipak koliko ti “rekordi” točno iznose u brojkama, zasad ostaje tajna koju nam iz taktičkih razloga nije mogla/željela otkriti Ljiljana Malić, direktorica PZ Ratarstvo. (I.G.)

Ovo sve prodaju glupani, to je valjda vidljivo, ovo je inače dno dna i ne može više jer nema tko prodavati, osim ako neka budala ne vidi utjecaj kokošinjaca iz Zimbabvea pa onda još malo sruši.

Kupnja – BLJE-R-A
12 203,00
30 201,00
14 200,09
48 200,00
1.000 199,99

Prodaja – BLJE-R-A
59 207,77
34 207,99
82 209,00
33 211,40
100 212,00

Zašto bi netko bio glup zato što prodaje svoje dionice, koje je kupio svojim novcem…ja sam svoje Belje proda na 380 i na 350 kuna…i onda su bili neki koji su govorili da glupi prodaju…da će to na 700 i više kuna…pa vidimo gdje smo danas…
Zato dragi kolega valentine, možda ti "glupi" koji danas prodaju ispadnu na kraju pamtniji od onih koji daju ovakave izjave poput vaših…jer zapravo nitko ne zna (pa tako ni Vi) gdje je dno…
Mislim da će Belje uskoro opet na razine ispod 200 kn…ali, to je samo opet moje skromno mišljenje…

Jedno je prodavati na 350 kuna, a drugo na 200 kuna. Nije mi jasno onaj tko je kupovao na 350-380-390 kuna što je očekivao i tada su vikali da ide na 1.000 kuna, ja nisam, niti kupovao niti vikao, ali na 200 kuna je stvarno dno dna, no, vrijeme je tu…

Jedno je prodavati na 350 kuna, a drugo na 200 kuna. Nije mi jasno onaj tko je kupovao na 350-380-390 kuna što je očekivao i tada su vikali da ide na 1.000 kuna, ja nisam, niti kupovao niti vikao, ali na 200 kuna je stvarno dno dna, no, vrijeme je tu…

Ne znam…nisam kupovao po tim razinama, niti sada prodajem po ovim…pa bi zamolio nek nam netko objasni taj misterij…jer to ni meni nije jasno…jedino ako mu stvarno hitno trebaju novci za npr. novu fasadu ili nešto slično…
Ali se isto ne bi usudio govorit da su glupi što prodaju, jer ne znamo što nas čeka sutra…možda oni znaju bolje…možda sad prodaju da bi kupovali Belje na 150 kn…
I da se razumijemo…nije samo Belje u pitanju…nego sve dionice kojima se trži na ZSE…da sad ne nabrajam ostale…koje su na najnižim razinama u proteklih ni sam ne znam koliko godina…

ma ljudi cemu panika,zato i pada..

imali smo dobrih par godina rast,mora nam jedna godina biti malo u padu..nema razloga zasto se prodaje..sad samo treba imat pameti i hrabrosti prepoznat neke stvari i kupit..

sutra blje ima glavnu skupstinu.tako da cemo viditz sta ce bit iako koliko oni ulazu za napredak belja sumnjam da ce biti dividende..ljepo neka se zaboravi na blje,kupi ako malo vise padne,kao npr sada i kasnije uzivat u novcekima.

nitko nije glup ovdje na burzi, nego postoje iskusni i pocetnici, razlika je samo u strpljenju i zivcima, te prepoznavanju prilike, cijena je dobra za dokupit to je moje misljenje, [proud]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close