prošle godine kod gazde tode na jadranu u njegovoj vili bio gost-prijatelj današnji predsjednik rusije-medvjedev,
pametnom dosta [thumbsup]
Belje dobilo dva ISO certifikata
Business.hr/Hina
15.05.2008 13:37
Pročitaj komentare(0)
Diskutirajte o ovoj temi na forumu ({PostCount})
Ocijenite članak(0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 3 minute.
Baranjska poljoprivredno-prehrambenea tvrtka Belje, koja posluje u sustavu koncerna Agrokor, danas je dobila certifikate ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004, kojima su potvrđuje uspješna provedba sustava upravljanja kvalitetom i zaštite okoliša u proizvodnom procesu ovog poduzeća.
Direktoru Belja Goranu Pajniću certifikate je uručio direktor certifikatorske kuće Bureau Veritas Croatia Tomo Agustinović, a Pajnić je kazao kako je uvođenje ovih sustava, na kojemu je u tvrtki radilo oko sto ljudi, trajalo godinu dana.
Kako je istaknuto, sustav upravljanja kvalitetom u Belju uz ostalo obuhvaća poljoprivrednu proizvodnju na oko 22.000 hektara obradivih površina, stočarsku proizvodnju na 23 farme te više od 570 hektara voćnjaka i vinograda.
Sustav upravljanja zašitotom okoliša obuhvaća 33 lokacije, koje zahtjevaju okolišnu pozornost, a ohuhvaćaju ratarstvo, stočarstvo, voćarstvo i vinogradstvo, s prerađivačkim kapacitetima.
Izvršni potpredsjednik Agrokora Ante Todorić istaknuo je kako su sustavi upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša strateške odrednice svih poduzeća u tom koncernu.
Uručujući certifikate Agustinović je ocijenio kako će tvrtkama, koje nemaju ove sustave biti sve teže poslovati na tržištu, napominjući kako se suradnja s Beljem ovime ne završava jer će ova certifikacijska kuća nastaviti nadzirati provedbu i unapređivanje ISO sustava u njemu.
Belje dobilo certifikate…
treba biti par tisuca na prodaji da bi cijena rasla ovako da bi skupio samo tisucu komada trebas podic cijenu da 330kn, fondovi kada god hoce sa pola miliuna dignu belje na 400kn, mislim da je to svima jasno, sada je samo pitanje kada ce taj trenutak, ali po mom misljenju uskoro, cijena hrane raste tako da ja kontam prije nego zito bude skinuto sa polja evo nas na 370-400kn[wink]
Belje dobilo certifikate…
svakako lijepa vijest!
treba biti par tisuca na prodaji da bi cijena rasla ovako da bi skupio samo tisucu komada trebas podic cijenu da 330kn, fondovi kada god hoce sa pola miliuna dignu belje na 400kn, mislim da je to svima jasno, sada je samo pitanje kada ce taj trenutak, ali po mom misljenju uskoro, cijena hrane raste tako da ja kontam prije nego zito bude skinuto sa polja evo nas na 370-400kn[wink]
Kaj nakrcan si belja do ušiju pa drukaš???
Sa pola milje dić na 400 kn??? Pola milje čega?
sto je najbolje uopce ih nemam puno, ali pogledaj prodaju rijetka je dobrim paketima ko babini zubi [lol]
Evo sutra će navalit i na Agrokorove uzdanice
toda rijetko sta prica, znaci nesto se gadno kuha sto je odlicno [thumbsup]
P/E 116 trenutno tako da nekog mjesta za neki novi rast na temelju tehničkih podataka stvarno ne vidim dok ne bude konkretnih ulaganja ili dobrih FI