BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zato sto mi i nisu neki novci u Belju da bih se gnjavio hoce koju kunu dolje. Nek’ stoji. Doci ce bolja vremena za Belje. A tad’ to sitno sto imam u Belju mozda i ne bude tako sitno.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

BLJE-R-A
Kupnje
Cijena Količina
231,00 50
230,00 50
228,05 200
228,01 99
227,22 166
227,21 30
227,20 43
227,19 70
227,11 17
226,00 70
Prodaje
Cijena Količina
234,00 15
235,40 40
235,50 90
236,50 100
236,98 75
236,99 100
238,99 118
239,00 88
240,55 51
241,00 30

di su oni klipani od jutra koji su prodali po 225??
i onaj genijalac koji ima 15 dionica na 234??koja ti je razlika da prodas po 225 ili 234 tih 15 dionica?

nemojte me nista pitati,necu sirit nikakve informacije jer ako se uspostavi da nije istina?!

ako zelis prodaj..meni smeta da pada jer nemam vise kesa da ga dokupim.

Ja uzeo 30 komada neki dan po 240. Ne dam ispod 300 ni jednu! [cool]

@summer

moze vijest na mail? mivkov@gmail.com

Pa kako recimo Eig, možda nikada i nije bila na 55 kuna ili je bila prije 5 godina, pa ljudi prodaju po toj cijeni. Ono što želim reći je da ovaj propuh na Belju mogu raditi i sami vlasnici dionica.
Sada je Belje ok cijena za ulaz, ali je sentiment bezveze pa se u skladu s time i ova dionica ponaša. Također, kako je nedavno bila na 180 kuna tako moguće da i ti prodaju sada, a neki i s gubitkom.
Postavi se na 180 kuna, proći iako ne danas.[thumbsup]

bez sentimentalnosti naravno. ja osobno nisam zadovljan sa prinosom od 20% i kod toga stojim i stajat cu jos najmanje 3-5 godina na belju jer od njega ocekujem visestruke prinose ma sta ko rekao.
firma je tek u nastajanju i ako se pogleda kolko su rasle ostale todoriceve dionice koje je preuzeo (neki bi rekli nerealno rasle, ali koga to zanima) onda nije bas pametno izlaziti iz ove dionice. svaka cast onima koji pogode kad ce pasti ili rasti pa zarade na day tradingu, ali mislim da oni na kraju ostanu kracih rukava od onih strpljivih..

a i kad vidim da je u prvih 10 skojo, koji sve pretvori u zlato…mogu samo reci neka mu se i ovdje pozlatile ruke [wink]

europa se boji nestasice hrane i procijenjuju da ce to biti najveca kriza dosad, a netko trzi belje za bijednih 240kn, sta da kazem takvima nego BRAVO SAMPIONE

ne mari za male stvari i ostat ce male

europa se boji nestasice hrane i procijenjuju da ce to biti najveca
kriza dosad, a netko trzi belje za bijednih 240kn, sta da kazem takvima
nego BRAVO SAMPIONE

[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

jel ima netko transakcije od 14.4.

thnx

evo,ako još treba i pomaže..nisam baš čitao tih dana…
u 2 dijela jer nisam mogao sve odjednom.

A kaj se čudite, i ja bi sad prodavao po 240 kn da sam pred desetak dana kupio po 190 kn, 25% za cca 10 dana nije tako loša zarada, ali ja sam sad tek na 0, pa ćemo čekat barem 300 i koju kn

todorići su opasno krenuli ovih dana , belje još jedimo šteka , ne može to još dugo odolijevati.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[color=black][/color] Belje je dionica za buduća vremena . A Todorić je ozbiljan gazada.

Ako postoji dionica koja odgovara pravilu kupuj firmu a ne dionicu onda je

Belje sigurno to.

sanja

fazan: ” jel ima netko transakcije od 14.4. thnx ” evo,ako još treba i pomaže..nisam baš čitao tih dana… u 2 dijela jer nisam mogao sve odjednom.

hvala čuki …

I love the Smell of Profits in the Morning

Bogu hvala.:-)
i drugi put za bilo koju ako treba.

New Report

Close