Dobit Društva iz poslovne 2006. godine u iznosu od 9.611.666,22 kn raspodijelila se za pokriće gubitka iz prijašnjih godina…
nisu davali dividendu,sumnjam da ce i davati ju ove godine..
imaju oni prevelike planove u koje treba uloziti,da bi jos i dividendu mogli isplacivati.
***obrisano***
nisu davali dividendu,sumnjam da ce i davati ju ove godine..
imaju oni prevelike planove u koje treba uloziti,da bi jos i dividendu mogli isplacivati.
***obrisano***
Zapravo, nebi bilo dose kad bi mi njima nesto malo uplatili na ziro [thumbsup]
koji biser stavi cijenu na prodaju 226???????????? i broker nesposoban zajedno sa njim..
sigurno mu rekao hoces li biti prvi na kupnji,zadnja ti bila 225..a ne znalica ok,može stavi me na 226.
daj se vec jednom iskrcajte van,sta li ste tako spekulativno usli u tu dionicu,kad niti ne znate sta radite.
jojj jedva cekam,jedva cekam..kad se objavi vijest..onda ce budale kupovat tako kako su prodavale.
ili da to na pristojniji nacin kazem situacija kod nas:
Šaroliko opčinstvo prvo trči i uskače u jureći vlak, a kad on počne usporavat, onda svi iz njega panično iskaču.
Cijena Prodaja
238,95 118
238,96 100
239,00 88
240,55 51
240,59 75
241,00 30
242,00 30
242,95 16
242,97 2
243,00 200
evo to su cijene na prodaji i kako netko moze onda ici prodavat po 226 ili jos gore po 225????
stvarno ne razumijem te ljude?? i evo mizerni su nalozi na prodaji do 240 ima samo300 dionica..samo jedna veca kupnja od 500 dionica ce dici cijenu na 245..kud vam se zuri?? ako vec zelis prodat pricekaj malo pa ces prodat po vecoj cijeni,a ne da se samo udara po prodaji ko muhe bez glave
Kakvu vijest?
ne zelim nista rec,jer nisam sto posto sigurna,ali cula iz izvora koji me do sada nije iznevjerio..
i izadjite svi van,dosta mi gledat tog liparenja
Pa kako recimo Eig, možda nikada i nije bila na 55 kuna ili je bila prije 5 godina, pa ljudi prodaju po toj cijeni. Ono što želim reći je da ovaj propuh na Belju mogu raditi i sami vlasnici dionica.
Sada je Belje ok cijena za ulaz, ali je sentiment bezveze pa se u skladu s time i ova dionica ponaša. Također, kako je nedavno bila na 180 kuna tako moguće da i ti prodaju sada, a neki i s gubitkom.
Postavi se na 180 kuna, proći iako ne danas.[thumbsup]
Ne izlazim van. Niti imam namjeru.
Ne izlazim van. Niti imam namjeru.
Zašto ne, ako će biti jeftinije za koji dan. Naravno i pod uvjetom da si strpljiv onda čekaj.[thumbsup]