Ispočetka je tvornica biodizela trebala bi Zvijezdin projekt, ali su se nakon konzultacija (Agrokor) predomislili i projekt dodijelili Belju. Aj ges bikozof lend …
Ja sam danas cuo da su dobili koncesiju za gradnju tvornice za proizvodnju bio dizela, jel zna tko ista o tome? ako je to istina znas li sto to znaci za budicnost te dionice?? mislim pff onda ce joj samo nebo bit granica.. ali mislim da bi i moglo to bit istina imaju zemlje,todoric ionako gleda na buducnost,a jaki igraci u hrvartskoj su se vec odavno okrenuli bio energiji i solarnoj..u tome je buducnost i profit dragi moji..
hmm lagano se vraca cijena..hmm jesam li rekla da ce za tjedan dana se cijena vratiti na 300 min..
a ako jos i ova vijest sa bio dizelom istinita..prepredobro[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
hmm lagano se vraca cijena..hmm jesam li rekla da ce za tjedan dana se cijena vratiti na 300 min.. a ako jos i ova vijest sa bio dizelom istinita..prepredobro[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
reci ti meni summer, a čime će se cijepiti stoka na Beljskim farmama …
cuj fazancek kaj me zezas ?
ok mozda sam neke stvari sa veterinom malo pretjerala,ali vidis da sam bila u pravu..sorry
primjetila sam da si pitao sta je sa fondovima,prije nego je frajer poceo otkupljivati nije li cijena bila 85 kn..bolje ista nego nista,a i mirovinci ne kupuju da bi sutra isli prodavati
sta se belja tice,jako vjerujem u tu dionicu..
ti ne mislis da je belje dobra dionica?
Napokon vidim pozitivne trendove, što sam naravno i očekivao.
Srećom, mali iako su prevareni od fondova, malo se teže preveslavaju u dionicama, što je očigledno po malim prometima svih dionica.
Takozvani veliki mislili su doći do bogatstva na “hrvatski” način (poput privatizacija i sl.), međutim sad će morati ipak nešto i platiti ako žele i imati.
Tko ima dobro pamćenje, nek’ pamti, u slijedećih mjesec dana mnoge dionice će se podići u prosjeku 30% posto, tj. doći negdje u razinu stvarnih vrijednosti.
Nakon toga, daljnji rast će opet ovisiti o očekivanjima i (dez)informacijama poput EU, NATO,…. što može opet dovesti do nerealnog rasta, ali sigurno više nikad kao prije.
Većina nas je ipak naučila lekcije, manje smo euforični, i počinju se čitati podatci, izvješća, koeficijenti,…
Sretno Vam proljeće ….
Kupnja jača, prodaja bježi. Prije 2 mjeseca je izašao onaj članak o velikom povećanju prihoda, s direktorom. Možda ovi s velikim nalozima na kupnji znaju rezultate?
da bi ova dvojica 350kom se napunili morali bi dici cijenu na 270kn
Kupnja jača, prodaja bježi. Prije 2 mjeseca je izašao onaj članak o velikom povećanju prihoda, s direktorom. Možda ovi s velikim nalozima na kupnji znaju rezultate?
di ti vidis velike naloge