BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iz tvojih usta u Božje uši izgleda da svi čekamo da mirovinci počnu ulaziti

A što,nije cijena bila i 380 pa mirovinci nisu ulazili?

neka ostane danas +6 % , svi trebamo biti sretni i zadovoljni.
ako ostane ovaj uzlazni trend sljedećih dana , biti će to jako dobro. todine firme su uvijek dobre, nema tu bojazni .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

i ja sam vam se danas pridruzio ponovo, sramota od cijene za belje[wink]

ne mari za male stvari i ostat ce male

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2008,2,26,trznice_koncesije,110063.jl

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

ljepe vijesti a da i ne spominjemo da je belje dobilo najveci dio kolaca drzavnih poticaja, oko 60mil. ako se dobro sjecam

ne mari za male stvari i ostat ce male

Vidjet ćemo kako će se Pankretić postaviti. Nije bio naklon ovakvim scenarijima.

What we've got here is a failure to communicate...

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=59a87025-1b9f-4ea5-9a16-9d872f4497af

isto vrijedi i za belje..

jeste li vi primjetili da je samo 7% dionica u opticaju,uskoro i toga nece biti pa vise necete moci kupovati,a prosle godine su trazili povecanje temeljnog kapitala,mozete si provjeriti u sudskom registru..

jel to dobo da cijena ide gore a ako je zašto pada iz dana u dan

ljepe vijesti a da i ne spominjemo da je belje dobilo najveci dio kolaca drzavnih poticaja, oko 60mil. ako se dobro sjecam

Gospodine mislim da ste u krivu ali sutra ću vam reći stvarne podatke[bye]

Dobar, Loš, Zao

jel to dobo da cijena ide gore a ako je zašto pada iz dana u dan

Poštovani kolega,
kakvo Vam je to pitanje?
Pa naravno da pada kad se ljudi boje, a nisu za burzu!
Ja sam u minusu jer sam kupio na 357 i neznam kaj bi mi se trebalo dogoditi da uopće prodam belje.
Jedino kaj može biti je da još kupim.[cool]

zasto pada,zato jer se *** obrisano *** kad su shvatili da se nece obogatiti preko noci iskrcali van..
kad kupis,malo zaboravi na dionicu i cekaj da odradi svoje,naravno to ce se desiti ako je nisi kupio po previsokoj cijeni

New Report

Close