BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čekam i kupujem na 250 kuna.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

sad se vidi ko je prodao u panici [lol] sve će se to stabilizirati, samo treba vremena, slijedi odbijanac…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Evo nema novih materijalnih činjenica što znači da sa Migrosom nije još gotovo. prevare velikih da se jeftino ukrcaju!

??????
Molim pojašnjenje ovakove ‘conspiracy theory’ .
Naravno osim ako nije šala …. nastrana:)

Gdi li je kolega Dunlop nestao…i oni šta su vidjeli Belje do kraja 4. mjeseca na 700 kuna…i

bez brige tu sam ja. jer ja ne pricam ono sta ne mislim. ne kazem da sam u pravu al sam barem iskren i kazem da ulazem na osjecaj. te najave su sve bile uz moguci migros. ovako je sad malo pesimisticnije ali ja niti sam prodao ista niti namjeravam dok ne naraste debelo preko 1000 i jos JAKO vjerujem u belje.
eto vidis da niti cijena nija pala bas kolko si ocekivao. i ja sam ocekivao da ce je drthavci spustiti na nize grane jer se puno lakse spusti nego digne..ali eto, tracak nade da prevazidjemo ove lose vijesti..

ali bez brige, nemam nista protiv kad mi vade mast ali isto tako se spremi ….[thumbsup]

Moram priznati da me Belje lijepo iznenadilo, ipak sam mislio da će vrisnuti na 250 kn i na kraju završiti na 270 kn. Sad mislim da će završiti oko 300 dok malo paničari odrmaju dolje-gore.

Evo nema novih materijalnih činjenica što znači da sa Migrosom nije još gotovo.

ma, mislim da oni pod taj odgovor mogu dati bilo sta. mogu se i ne ocitovati pa se trgovanje opet nastavlja. i mene je zanimalo sta ce tamo napisati ali mislim da to nazalost nista ne znaci…

ali nice try da dignes malo raspolozenje [thumbsup]

Poštovani paničari,

molio bi Vas da se za svoje novce malo bolje brinete!
Ovo nije monopoly niti neka igra, ovo je burza gdje se trguje dionicama stvarnih tvrki.

http://www.agrokor.hr/504.aspx

Malo proučiti kaj to znači, malo pogledajte na http://www.google.com da Vam bude jasnije,
i odmah ćete biti sretniji.

Belje ide dalje sa vama ili bez Vas.

Pozdrav

sada kada je palo…SLIJEDI DOKUPLJIVANJE! Napokon to se cekalo…
Ivica je izgubio na Migrosu, ali oporavit ce se on..[yawn]

Sljedi nam daljni pad Belja sutra zbog toga što je petak , a u ponedjeljak pada zbog Kosova. Svakako daljni pad.

Evo jedan od paničara koji druka za Dinamo pa sad kad ima vremena, dolazi ovde da druka na dole…
[lol]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

sada kada je palo…SLIJEDI DOKUPLJIVANJE! Napokon to se cekalo… Ivica je izgubio na Migrosu, ali oporavit ce se on..[yawn]

utješit če se sa hmam

Galapagos:

sada kada je palo…SLIJEDI DOKUPLJIVANJE! Napokon to se cekalo… Ivica je izgubio na Migrosu, ali oporavit ce se on..[yawn]

utješit če se sa hmam

Teško mislim fondovi su se nadali da će dobiti ali ništa ipak mislim da je ovo nekakva brana ode ispod 300kn čupaju lovu i prelaze u ht da uzmu dividendu[lol]

Dobar, Loš, Zao

nista do ljeta

OBAMA................SPASITELJ

New Report

Close