BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tenkista budi oprezan i sretno, važno je da nisi u Marginu, i da možeš čekat!

agna: ” Molim vas savjet šta očekujete od ove dionice do kraja travnja?[pray] ” Ulažite u znanje kolega pa ćete znati što očekivati[proud] Ma šala, onima koji su ušli jeftino u belje bit će dobro kako god okreneš, a ovi drugi koji kupuju na ATH hm hm može biti svašta, a i to ćemo uskoro saznati

Kao početnik sam na savjet brokera ušla u belje na 305,bez brokera prodala na 380…u međuvremenu izgubila na jadroplovu…a sad sam ponovno ušla na 365…spremna na greške i učenje..

Belje je jedna dugačka,volativna,isplatljiva priča…..
Treba imati vremena i strpljenja i dobit dolazi.Zašto?Zato jer je to poljoprivreda,jer tu firmu vode vrhunski stručnjaci za poljoprivredu,jer je gazda uložio ogroman novac ( i dalje ulaže) u modernizaciju i profitabilnost,jer su radnici zadovoljni uvjetima rada…..
Ja sam ulazio već tri puta ,prvo na 105kn,zatim na 230kn i zadnji put prije godinu na 255 kn i dosada nisam nijednu dionicu Belja prodao. I ne mislimje prodavati dok ne bude oko 1500kn …kad će to biti ?To nisam kompetentan da tvrdim ali će biti za 1ili 2 ili 3 godine meni se nikud ne žuri.
Sretno svim vlasnicima dionice i budite malo strpljiviji-ugledajte se na Ledo vlasnike dionica.

Molim vas savjet šta očekujete od ove dionice do kraja travnja?[pray]

Ne vidim ništa pametnije na tržištu od Agrokora. [thumbsup]
Možda brodari ako se nakon pregovora Kineza i vlasnika rudnika željezne rude BDI indeks okrene prema svome ATH od prije 3 mjeseca. Trenutačno je dobro potonuo (cca 40%).

Dakle, moj savjet je držati !!! [cool]

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

K/P…1914/8834 kom

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

K/P…1914/8834 kom

a ti mislis da
IDEMO AP AP

K/P…1914/8834 kom

stavio sam 2000kom na prodaju, na za sad nedostižnih 750kn, a kupnja samo 100kom. [lol]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

a ti mislis da

Onda jeli se zna kad ce objava ko preuzima migros

INSAJD: ” a ti mislis da

Evo za pet minuta, nazvao sam tetu u Bloomberg pa mi je rekla da je nazvala Koc’a ali joj se ne javlja ali joj je jucer rekao navecer da ce danas u 11.45.
Kakva su ovo glupa pitanja?
Sta ja znam kad ce.
Kad se Koc’u sprdne, mozda nece ni danas niti za tjedan dana.
Rekao je danas a sad mozda i nece.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ja mislim da to nebude tako skoro. turci su to. nekako me osjecaj drzi da ce tu biti jos prevrata, jos sansi da netko drugi preda ponude i sl.
ali to je samo osjecaj.

Prizma10: ” INSAJD: ” a ti mislis da

zna on zasto ga ja to pitam ako zelis pogledaj na dionice bez cenzure

Von Braun: ” K/P…1914/8834 kom ” stavio sam 2000kom na prodaju, na za sad nedostižnih 750kn, a kupnja samo 100kom. [lol]

A ja sam povukao 1500kom, na 250kn, a prodaja velika ko kuća.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close