BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zao mi je, nadam se da ce sve biti ok i da ces se ukrcati po 350!
ako ne dobije, dobro si napravio, ako dobije, bojim se da je pogresno.
oprosti, zao mi je sto sam ovo citirao, bilo mi je smijesno u tom trenutku, sorry jos jednom.
razumijem te..[sad]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Mislim da nema straha za belje http://www.poslovni.hr/67680.aspx

I bez posla sam.

http://www.moj-posao.net/..

ali promjeni struku. za tenkiste nisam nista vidio [smiley]

salim se prijatelju. ja imam solidan posao, ali naravno niti blizu tolko dobar kolko mislim da ce mi dionice donesti. zelim nam obojici srecu makar imamo skroz drukcije filozofije ulaganja. na kraju bi svi trebali zaraditi. ako ti zaradis ja cu definitivno. a ako ja zaradim ti mozes propustiti koji vlakic i ostati iza. ali i vise zaraditi ako si takav maher. naravno ako smo u istoj dionici.

a ako ti je frka za pare onda je potpuno jasno da moras s vremena na vrijeme nesto kapitalizirati.ne zivi se od virtualnog rasta.

kad se odlucuje u migrosu ciju ponudu prihvacaju

Nemojte da još krene gore [cry]

Čekam na bidu i nikako da me poklope [angry]

Nećeš dugo čekati ja ti jamčim, skoro da bi ti mogao izdati jamstvenu karticu.

RiB kad ti kažem[bye]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

***obrisano***. Koliko je to uopće bookova i dokapitalizacija prošlo. A jeste li proveli DCM metodu kod određivanja cijene ???

A kako kažu slijedi još jedna.

Ulažite u znanje.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

kaj ti sad drukaš i na osnovu čega

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

Prijatelju izašao sam trenutno zbog općeg pesimizma na burzi. Mislio sam da će Belje najviše past jer je zadnje naraslo. No još ima vremena i kod prvog pada ulazim. trebaš znati da sam 100 % u dionicama i da mi je to sva imovina. I bez posla sam. Neznam da li još takvih ima na forumu. Ako ne padne ulazim na 400 kn.
[/quote]

Ima nas još neradnika prijatelju,ali smo imali sreće kupiti BLJE po 59kn,pa se nekako gura…drži se!

***obrisano***. Koliko je to uopće bookova i dokapitalizacija prošlo. A jeste li proveli DCM metodu kod određivanja cijene ???

A kako kažu slijedi još jedna.

Ulažite u znanje.

S poštovanjem

Karoje

Ajde sada objasni pošto ulažeš u znanje zašto si ga onda stavio u svoj porfelj za top10.

Objasni nam molimte kada si ulagao u znamje kada si ga stavljao u svoj porfelj za top 10 ili kada si pisao ovaj post?

SAM PROTIV SVIH

Molim vas savjet šta očekujete od ove dionice do kraja travnja?[pray]

Pankretić: Ulaganja u poljoprivredu važnija od poticaja i potpora

Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Božidar Pankretić najavio je danas da će se udvostručiti ulaganja u domaću konkurentniju proizvodnju voća i povrća te da je to mnogo važnije od davanja poticaja i potpora.
Cijene osciliraju jer nemamo skladišnih kapaciteta i mogućnost da proizvodimo jeftinije kao što to rade u drugim zemljama. Konkretno ćemo ulagati u kapacitete skladištenja povrća i voća, tako da ga imamo cijele godine i da cijene zimi ne odlaze u nebo, naglasio je danas popodne za posjeta Zagorju ministar Pankretić.

Ministar je bio u svojem prvome posjetu otkad je preuzeo resor poljoprivrede, a bio je gost na proslavi Svetog Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara, u organizaciji Udruge vinogradara i vinara “Trsek”, koja okuplja poroizvođače vina sa zagorskog sjeveroistoka. Obišao je vinograde i podrume domaćina ceremonije Tomislava Bolfana, vlasnika Vinarije “Vinski vrh”u Hraščini. Bolfan ima zasađenih 55 tisuća trsova, planira ih zasaditi još 20-ak tisuća i jedan je od najvećih vinara u ovom dijelu Hrvatske.

“Naš domaćin je dokaz da se može uspjeti u vinogradarstvu i vinarstvu, ali je potrebna i državna pomoć. Zato ćemu u Ministarstvu bezrezervno podržavati ovakve programe, ali ne samo u proizvodnji, nego i u dijelu razvoja nerazvrstanih cesta i stvaranju turističkih vinskih cesta”, rekao je ministar Pankretić izrazivši zadovoljstvo kvalitetom Bolfanovih vina

Molim vas savjet šta očekujete od ove dionice do kraja travnja?[pray]

Ulažite u znanje kolega pa ćete znati što očekivati[proud]
Ma šala, onima koji su ušli jeftino u belje bit će dobro kako god okreneš, a ovi drugi koji kupuju na ATH hm hm može biti svašta, a i to ćemo uskoro saznati

New Report

Close