Živio sam na selu i znam da ljudi koji rade na zemlji nikad u povijesti nisu nikad dobro zarađivali, već samo trgovci koji su posredovali u prodaji. Zato je još uvijek otvoreno pitanje, sto puta postavljeno na forumu: da li će Belje uvijek biti samo muzara a ostale Todine firme zarađivati? Eto , zato sam prodao. Mislim da još nije vrijeme za belje ali tko voli nek izvoli.
nekad su seljaci bili poznati i po zdravoseljackoj logici.
izgleda da to vise ne vrijedi [undecid]
Živio sam na selu i znam da ljudi koji rade na zemlji nikad u povijesti nisu nikad dobro zarađivali, već samo trgovci koji su posredovali u prodaji. Zato je još uvijek otvoreno pitanje, sto puta postavljeno na forumu: da li će Belje uvijek biti samo muzara a ostale Todine firme zarađivati? Eto , zato sam prodao. Mislim da još nije vrijeme za belje ali tko voli nek izvoli.
e, tenkman,tenkman…
a prije 10 dana pričao o targetu 1000kn[rolleyes]
ali, sigurno si mislio za 5 godina[proud]
kupnja jača[thumbsup]
Sad prodaja jača.
Pa kakva je to gužva na prodaju???
Tenkista nagovara na prodaju pa je gužva na prodaji.
Ali kad počne čišćenje po asko kao jučer.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
vlalonca: ” Pa kakva je to gužva na prodaju??? ” Tenkista nagovara na prodaju pa je gužva na prodaji. Ali kad počne čišćenje po asko kao jučer.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ja isto to primjećujem.pitanje dali mu se isplati.baš me zanima[yawn]
Nemojte da još krene gore [cry]
Čekam na bidu i nikako da me poklope [angry]
Nemojte da još krene gore [cry] Čekam na bidu i nikako da me poklope [angry]
Čekam i ja kompa.
Samo vam Belje još nije palo od Todinih. Puno je prilika i za kupnju, ljudi jedno prodaju, drugo kupuju.
Belje ima veliki potencijal i bez Migrosa. Puno je uloženo u modernizaciju i poboljšanje Belja, potpuno razumljivo je i da nešto se očekuje od ove dionice. Uz to Belje ima pristup jako dobrim resursima (veoma plodna zemlja Baranje – što od kooperanata što vlastita, kvalitetan kadar). Ali najbitnije je da putem Konzuma su njegovi proizvodi dostupni u cijeloj Hrvatskoj. Još uz malo boljeg brendiranja proizvoda evo nam nove uspješne priče. [smiley]
18.01.2008. 10:08
Sad prodaja jača.
09.01.2008. 11:29
Nema govora da sam ja vani ispod 1000 kn. A sto puta ti je rečeno da k/p nema veze.
kako Gundulić reče, “na ovom svijetu, samo mjena vječna jest”, ali ovo je za umrijet’! [lol] [lol] [lol]
jel ovo ista osoba pise ovaj nick?[thumbsup]
18.01.2008. 10:08
Sad prodaja jača.
09.01.2008. 11:29
tenkista:
”
Nema govora da sam ja vani ispod 1000 kn. A sto puta ti je rečeno da k/p nema veze.
”
kako Gundulić reče, “na ovom svijetu, samo mjena vječna jest”, ali ovo je za umrijet’! [lol] [lol] [lol]
jel ovo ista osoba pise ovaj nick?[thumbsup]
[/quote]
Prijatelju izašao sam trenutno zbog općeg pesimizma na burzi. Mislio sam da će Belje najviše past jer je zadnje naraslo. No još ima vremena i kod prvog pada ulazim. trebaš znati da sam 100 % u dionicama i da mi je to sva imovina. I bez posla sam. Neznam da li još takvih ima na forumu. Ako ne padne ulazim na 400 kn.