BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

siroti tenkista..

ne znam na sta si se oslonio u ovom slucaju, na TA ili filing..ali nekad jednostavno nema pomoci i stvar je srece.mislim da je u svim stvarima na burzi sreca barem 50%, ali nekad je i do 100%.

ja sam kupio IGH danas, jer sam vidio jucer da ne pada znacajno u velikoj korekciji(ok, ne samo zbog toga) sto znaci da nesto stoji iza toga..nekome je dobra cijena i kupuje bez problema, sto pak znaci da neki znaju nesto sto mi mali ne znamo, takva je situacija i na belju, to je isto bio slucaj i sa Beljem, kao i cijelim Agrokorom.osobno sam ocekivao veliku labilnost Belja u situacijama kao sto je bila jucer, kad se jucer nije spustilo, a Ledo cak zavrsio u +, Belje je postalo cisti BUY.

naravno, mozda ne dobiju Migros, onda cemo brojati donje blokade i spasavat sto se spasiti dade, a ti ces biti savs sretan u cashu, ali ja sam spreman na taj rizik.nisam nista dokupljivao ali sam nekim bliskim osobama savjetovao da kupuju bas Belje..
objasnio sam im mogucnosti, ljudi su prihvatili rizik i sad cekamo.[pray]
eto..to je moje vidjenje..

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Prijatelju, 90% sam siguran da će Belje dodirnuti još najmanje 350 kn, sa Migrosom ili bez. Koliko DLKV ima poslova pa cijena nikud. Koliko ATLN ima nekretnina pa cijena pada…ITD. Nema tu logike.

objasnio sam im mogucnosti, ljudi su prihvatili rizik i sad cekamo.[pray]
eto..to je moje vidjenje..

ja rezoniram identicno. stvarno sam bio sretan sta belje nije reagiralo na onu korekciju i to nesto znaci. vec su svi ocekivali da ce 101 put biti predvodnik pada al bogme nista. drzi se, i znamo sta ga drzi a jos bolje znamo sta ce ga spustiti [cry]…

samo da se ne desi ono najgore [pray]

mada ja u belje vjerujem i bez tog migrosa ali bez njega mi se sad belje cini kao malo siroce. a kupio sam ga u dobroj vjeri i puno prije nego je migros stupio na scenu i sigurno ga necu prodavati ako se turcin predomisli jer me osjecaj drzi da je jos jedino na njemu moguce postici nekakve visestruke prinose. sve je vec otislo dosta gore od tode a ovo mora isto tako jer je previse ulozio.

jaoooooooooooo ja sam prodala danas belje za 371kn uh nisam trebala a kaj sad… life goes on…

Prijatelju, 90% sam siguran da će Belje dodirnuti još najmanje 350 kn, sa Migrosom ili bez. Koliko DLKV ima poslova pa cijena nikud. Koliko ATLN ima nekretnina pa cijena pada…ITD. Nema tu logike.

to bi znacilo da si 90% siguran da migros nece dobiti. jer ako ga dobije ja bih se kladio da ce isti dan belje biti barem 500kn a do 350 nece pasti niti u snovima. ako ne dobije imat ces ga odmah po 350. nazalost. od mene ne, ali biti ce ih vjerovatno i pregrst.

a ne znam zasto povlacis paralelu sa dalekovodom. po meni je to nebo i zemlja. daleko od toga da dalekovod nije dobra dionica. ali usporedjivati ju sa beljem, koje vec sad ima milijardu kuna prihoda, sta je jos uvjek kap u moru kolko ce imati je po meni ono sta ce od tebe napraviti nekog sa 40% prihoda a mene sa 4000% [smiley]

i to kontinuirano ima tolke prihode i sa svakom novom akvizicijom tode i novim ulaganjem ih debelo povecava (npr. kroz moguci migros a cuo si i sam da puca i na druga trzista) za razliku od dalekovoda koji se stalno mora boriti za nove poslove koji su ipak ograniceni, za razliku od tvojih i mojih usta koja su nezasitna. pa je onda ovisan i o naplati koja u gradjevinarstvu zna biti cupava.
opcenito mi se ne svidjaju takve firme (u smislu da bih kupio njihove dionice) koje se stalno moraju boriti da bi namaknuli neki posao. naravno, to je sudbina svih firmi. ali ovdje mi se to cini dosta naglaseno ako zelis da ti cijena dionice raste.
sta ce jedna ingra jednog dana kada investicije u gradjevinarstvu stanu? taman da ponovi najbolju godinu. to nije dovoljno da cijena dionice eksplodira. trazi se RAST dobiti a ne ponavljanje iste. a to nije lako.

i ti izadjes iz belja koje ima potencijala koja su ogromna i vrijeme je na njegovoj strani. i samo cekaj i cekaj.
cujemo se na 500 (naravno uz migros [pray])..

nije to sad napad na tebe. fucka mi se gdje ces ti uloziti. to je vise polemiziranje sa jednim za mene cudnim stavom. nekom je to mozda normalno. za mene je to zbilja biti sljep pored zdravih ociju. eto ja to zbilja tako vidim i vidjet cemo kolko ce belje odraditi ali ako odradi mislim da ti osjecaj za posao i nije bas neki.

Todo ostaje jedini kandidat za migros.
Iz nekih izvora + frenda koji je u konzumu navodno da Turci jako jako žele samo Todoriča i to radi našeg konzuma.

Vidjevši kaj je tu napravio i kakve rekonstrukcije radi po firmama žele njega isto tako kako ja želim vama svima da uživate u ovoj dionici

lkolega DUNLOP,
TOLIKO gluposti PRICATI i pisati bas i nije lijepo–mislim na vase veoma povrsne i krajnje nestrucne komentare o DLKV-a usput,ako dlkv ILI NJEGOV KONZORCIJ kupi mostarski aluminij (a hoce) tada se cujemo–oko 24.02

Ako je Agrokor najbolji kupac Migrosa,mogla bi cijena BELJA danas vrlo brzo skočiti preko 400 kuna.

lkolega DUNLOP,
TOLIKO gluposti PRICATI i pisati bas i nije lijepo–mislim na vase veoma povrsne i krajnje nestrucne komentare o DLKV-a usput,ako dlkv ILI NJEGOV KONZORCIJ kupi mostarski aluminij (a hoce) tada se cujemo–oko 24.02

a di sam rekao da je dlkv losa dionica. ali koja je bolje to ces vidjeti kroz par dana pa onda reci jel strucno ili nestrucno..

inace, vise cjenim neke druge stvari kod trgovanja dionicama nego neke velike analize al to je za neku drugu “analizu”

MiaIII: ” lkolega DUNLOP, TOLIKO gluposti PRICATI i pisati bas i nije lijepo–mislim na vase veoma povrsne i krajnje nestrucne komentare o DLKV-a usput,ako dlkv ILI NJEGOV KONZORCIJ kupi mostarski aluminij (a hoce) tada se cujemo–oko 24.02 ” a di sam rekao da je dlkv losa dionica. ali koja je bolje to ces vidjeti kroz par dana pa onda reci jel strucno ili nestrucno.. inace, vise cjenim neke druge stvari kod trgovanja dionicama nego neke velike analize al to je za neku drugu “analizu”

kolega Dunlop, svaka cast na volji i zivcima, tesko je od patuljka napravit kosarkasa, kad netko ne zeli shvatiti, onda je to tesko njemu objasniti, al ipak svaka cast na trudu!

IDEMO AP AP

kupnja jača[thumbsup]

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

Živio sam na selu i znam da ljudi koji rade na zemlji nikad u povijesti nisu nikad dobro zarađivali, već samo trgovci koji su posredovali u prodaji. Zato je još uvijek otvoreno pitanje, sto puta postavljeno na forumu: da li će Belje uvijek biti samo muzara a ostale Todine firme zarađivati? Eto , zato sam prodao. Mislim da još nije vrijeme za belje ali tko voli nek izvoli.

New Report

Close