Pa ja se, takodjer nadam, da ce objava tog preuzimanja
(istina, jos uvijek samo potencijalnog) napraviti svoje
i da ce “Tatine” dionice pozitivno reagirati i na ZSE…
Ipak, lijepo je vidjeti i da se pojacava kupnja.
Imate li, kolega, mozda odnos k/p.
Unaprijed zahvaljujem.
Toda će jeftinije do Migrosa.
ispod tržišne vrijednosti tvrtke
Business.hr/Hina
17.01.2008 12:09
Pročitaj komentare(0)
Cijena dionica Migrosa pala je danas na burzi u Istanbulu na najnižu razinu u dva i pol mjeseca nakon vijesti da se barem u dvije od tri ponude za preuzimanje tog trgovačkog lanca nudi manje od tržišne vrijednosti kompanije, javlja Bloomberg.
Vezane vijestiU tijeku tajni razgovori o preuzimanju Migrosa, ponuda Agrokora i Blackstonea pod povećalom
Agrokor i Blackstone zajednički preuzimaju Migros?
Uz Agrokorovu, za Migros još samo dvije ponude
Na početku današnjeg trgovanja na Istanbulskoj burzi cijena dionica Migrosa pala je 5,6 posto, na 20,10 lira, najnižu razinu od početka studenoga prošle godine. To je smanjilo tržišnu vrijednost najvećeg turskog trgovačkog lanca na tri milijarde dolara.
Cijena dionica najveće turske kompanije Koc Holding, vlasnika Migrosa, pala je, pak, 4,3 posto.
Cijena dionica najveće turske kompanije Koc Holding, vlasnika Migrosa, pala je, pak, 4,3 posto.
sada smo sve sigurniji da Toda ima prste u ovome [thumbsup]
Pa ja se, takodjer nadam, da ce objava tog preuzimanja (istina, jos uvijek samo potencijalnog) napraviti svoje i da ce “Tatine” dionice pozitivno reagirati i na ZSE… Ipak, lijepo je vidjeti i da se pojacava kupnja. Imate li, kolega, mozda odnos k/p. Unaprijed zahvaljujem.
A šta ti znači odnos k/p,mogu ja staviti 3000kom na 1000kn,i odmah ti je odnos u komi,karikiram samo.
Vidi se bolje po nalozima na kupnji u prvih 5,kako se pojačava.
Od 363 ima preko 1000kom na kupnji.
Najbolje ponude [ BLJE-R-A ] Kupnja Cijena
100 368,50
50 368,05
53 368,01
26 368,00
240 367,81
Cijena Prodaja
370,00 8
372,00 245
372,70 100
372,79 105
373,00 104
jovica: ” Cijena dionica najveće turske kompanije Koc Holding, vlasnika Migrosa, pala je, pak, 4,3 posto. ” sada smo sve sigurniji da Toda ima prste u ovome [thumbsup]
Naravno da smo sigurniji,ali netko nas sad fino poklopio. Sram ga bilo.[cry]
evo na htv teletexu piše da se iz poudzanih izvora doznaje da je agrokor ostao jedini pravi streteški ulagač u utrci za migros i da će se preuzimanje obaviti do kraja ovog mjeseca [thumbsup]
povukla se prodaja..hm.hm..
ma dje mi je Tenkista, jel to on ovo polupao sve??[lol] [lol]
bas me zanima kako je prosao onaj trejd sa prodajom prekjucer na 379kn.[smiley]
danas ja kupio nesto sitno na 364 mislim kad se onaj istresao.
MA da malo i ovoga imam pred vijest o Migorsu.
Joj ne, sad će i Belje u stagnaciji, zašto si ušao?
evo na htv teletexu piše da se iz poudzanih izvora doznaje da je agrokor ostao jedini pravi streteški ulagač u utrci za migros i da će se preuzimanje obaviti do kraja ovog mjeseca [thumbsup]
Ali i piše da nema istiskivanja malih dioničara što više odgovara equity fondovima.