Evo da vam pomognem…. omjer K/P….1916/4794 kom i pada……[wink]
i čemu da se nada?[bye]
sve je bolje osim FNVC!!!
prosle godine 650kn sad 550kn..
koliki vam je prinos kolega?[bye][bye][bye][lol]
Tko pada, kupnja ili prodaja?
Belje u korekciji zadnje počinje padati kao što se u oporavku tržišta zadnje i diže. Pokušao sam preduhitriti a sad kaj bu, bu.[bye]
a do jučer si govorio o nekih 1000 kn i bogaćenju brokera na čestim transakcijama
[rolleyes]
”
”
Tko pada, kupnja ili prodaja?
pa omjer pada kolko sam ja shvatio. sta ce reci ili kupnja pada ili prodaja raste ili oboje
bilo mi je za očekivat da će mi belje najviše puknut u korekciji jer se nisko ulazilo, ali odlično se drži, veliko je zanimanje za ovu dionicu i ne prodaje se lako
bilo mi je za očekivat da će mi belje najviše puknut u korekciji jer se nisko ulazilo, ali odlično se drži, veliko je zanimanje za ovu dionicu i ne prodaje se lako
Prodavat će se ali na višim cijenama,preko 500kn.
Belje će ove godine biti nešto slično što je LKRI bila prošle godine.
Živi bili pa vidjeli.
Tri ponude za Migros, među njima i Agrokorova
Za kupnju turskog trgovačkog lanca Migros stigle su tri ponude, od kojih je jedna Agrokorova, a barem u dvije od tih ponuda nudi se manje nego što iznosi sadašnja tržišna vrijednost kompanije, piše Reuters. Najveća turska kompanija Koc Holding, vlasnica Migrosa, priopćila je u srijedu kako ju je savjetnik za prodaju JP Morgan izvijestio o pristiglim ponudama te kako se pregovori s ponuđačima nastavljaju. Agrokor je podnio ponudu zajedno s private equity tvrtkom Blackstone, kazali su Reutersu izvori upućeni u situaciju. Private equity tvrtke BC Partners i turska Turkven podnijele su zajedničku ponudu, a jedan od Reutersovih izvora kaže da je u toj skupini ponuđača i private equity tvrtka Bain Capital. Ponudu je podnijela i private equity tvrtka Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR). Upućeni kažu kako su najmanje dvije ponude za Migros ispod trenutačne tržišne vrijednosti kompanije, koja je u srijedu iznosila 3,21 milijardu dolara. “Nije realno očekivati ponude po ili iznad tržišne vrijednosti tvrtke”, kazao je jedan od Reutersovih izvora. Upućeni također navode kako je Agrokor ostao jedini strateški ponuđač, te kako bi financijski ponuđači mogli biti manje agresivni u daljnjim pregovorima. Turski zakon ne dozvoljava da kupci većinskog udjela u nekoj kompaniji istisnu male dioničare, što otežava potpunu privatizaciju tvrtke čemu obično teže private equity kompanije.
(Hina)
Prodavat će se ali na višim cijenama,preko 500kn.
Belje će ove godine biti nešto slično što je LKRI bila prošle godine.
Živi bili pa vidjeli.
Cjenjeni kolega na cemu temeljite svoj optimizam?
Nije valjda samo na valovima potencijalnog preuzimanja Migrosa?