BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pridružila se ekipi Belja [smiley] Nadam se da će od ponedeljka Belje nastaviti samo uzlaznom putanjom [thumbsup] [pray]

Hoće sigurno, samo nemoj popustiti i prodati ako i malo padne. Ipak je već danima cijena izvan BB. Targeti su iznad 400 u ovom valu a što će odluka o akviziciji u Turskoj biti bliže cijena će biti viša.

axa: ” Pridružila se ekipi Belja [smiley] Nadam se da će od ponedeljka Belje nastaviti samo uzlaznom putanjom [thumbsup] [pray] ” Hoće sigurno, samo nemoj popustiti i prodati ako i malo padne. Ipak je već danima cijena izvan BB. Targeti su iznad 400 u ovom valu a što će odluka o akviziciji u Turskoj biti bliže cijena će biti viša.

Nema popuštanja , dapače mislim još kupovati.Pratit ću ovih par dana situaciju i ako malo i padne ja ću se još pojačati.
Ako nisam čupala kosu mada mi je u jednom trenutku došlo kad mi je jedna dionica frknula za par tisuća dolje ( fala bogu vrača se na svoje razine ) neću ni na Belju.
Vjerujem da ima dobru perspektivu i svijetlu budućnost [smiley]
Friški sam ulagač ali mislim da sam uložila u dobre dionice vrijeme će pokazati.
U svakom slučaju voljna sam učiti, istraživati i raditi na svojem znanju a nadam se da će se to jednog dana isplatiti normalno i uz malo sreće.

Lijep pozzzzzzzzzzzzzzzzz
[smiley]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Belje je bilo u težoj situaciji od Zdenke pa ovih dana bilježi znatan porast iako ima oko 8200000 izdanih dionica a Zdenka oko 600000.Ovakve firme koje se bave proizvodnjom hrane ovu godinu čeka svjetla budućnost.Prošla godina je bila plodonosna za sektor građevine a ova će biti za prehranbeni sektor.Veliku ulogu u tome imaju Indija i Kina čija su gospodarstva u usponu i oni dižu cijene kako nafte tako i prehranbenih proizvoda![bye]

[color=blue][/color]vizionar

moj target na ovoj dionici je 5 god pa cemo vidit dali je bila dobra investicija

pitanje je sto ce biti kad udjemo u EU, odakle nam sigurno prijete razno razne restrikcije po pitanju proizvodnje hrane. ali do tada jos ima vremena

A netko već par dana skuplja lijepe količine na ovim razinama. Samo je pitanje vremena kad će se potrošiti prodaja [thumbsup]

A netko već par dana skuplja lijepe količine na ovim razinama. Samo je pitanje vremena kad će se potrošiti prodaja [thumbsup]

potrošio se i bollinger…
moglo bi malo zaroniti !

graditelj: ” A netko već par dana skuplja lijepe količine na ovim razinama. Samo je pitanje vremena kad će se potrošiti prodaja [thumbsup] ” potrošio se i bollinger… moglo bi malo zaroniti !

I ja sam se nadao ali sam odustao od nadanja i korigirao očekivanja.

Bit je u tome da je T trenutno IN. Bile su in banke, pa građevinarci pa plodvidbe. Sada je IN T a ono što se fura ne potroši se za par dana. Treba se puno previše napumpati da prestane biti IN. Zahvaljujući T i cijeli prehrambeni sektor bi mogao imati koristi uskoro. Od Todinih, Belje je skupo ali je najmanje raslo od svih zadnje vrijeme.

kolega ako računate od cca 300 do sadašnjih 382 to i nije tako malo- približno 30 %.

kolega ako računate od cca 300 do sadašnjih 382 to i nije tako malo- približno 30 %.

Što je 30% kad je nešto IN. Pa u svim dućanima plaćate 100% više ako želite biti IN. Za dva mjeseca je sve obično 50% pa čak i više, daj što daš.

izgleda da ćete ovaj puta Vi biti bliže stvarnosti jer vidim ćim se pojavila prodaja oko 1000 kom u prvih 5, uskoro stiže potpora kupnje sa oko 500-600 kom. – vidjet ćemo do kraja dana.

izgleda da ćete ovaj puta Vi biti bliže stvarnosti jer vidim ćim se pojavila prodaja oko 1000 kom u prvih 5, uskoro stiže potpora kupnje sa oko 500-600 kom. – vidjet ćemo do kraja dana.

A mozda je ta prodaja kupnja koja ne želi platiti previše [cool]

BLJE-R-A
Kupnja Prodaja
380,20 100
380,11 527
380,10 50
380,01 23
380,00 730

385,00 434
387,00 59
387,27 17
388,00 285