A krenulo i Belje dalje. Još malo i na 400 smo. Nadam se da su svi strašljivci prodali i da ćemo mirno nastaviti gore.
Ako si netko nije kupio Belje ima sada na prodaji 1000 komada na 385. U ponedjeljak se vracaju kupci sa skijanja pa bi moglo biti kasno. [lol]
Dunlop:
”
o kapitaliziranju dobit sam vec rekao sta mislim. za mene je to samo mjenjanje kolone iz sporije u navodnu brzu a znamo kako to moze zavrsiti.
”
ne znam kako to može završiti…pa ne misliš valjda da bi kupio nešto po recimo 370 kuna, pa onda prodavao po 350…
napunili vam uši sa “brzim” vlakovima…
ako ste spretni i sbosobni i uvijek ćete imat šanse se ukrcat na njih…ne brinite…pogotovo na belju…
nema tu forumaša koji ne kapitalizira dobit nakon određenog vremena…ako sam kupio nešto po 14000 kuna….sad je na 20000…i slijedi nam korekcija….svak ko se imalo kuži u burzu će prodat…neće valjda čekat da mu padne na 15000 kn…i onda narednih 2 mjeseca da ponovno naraste na 20000…
vama želim puno sreće u trgovanju….
a vidjet ćemo gdi će bit belje na kraju godine…a gdi Ilirika sa svojim fondom…
I kolega Marcipan jel taktika ovog puta upalila ili je otišo voz?[lol] [lol] [lol]
Ajmo kupiti svako po 100 komada i pogurati belje preko 400 kuna da nam konačno uđu mirovinci.[thumbsup]
I kolega Marcipan jel taktika ovog puta upalila ili je otišo voz?[lol] [lol] [lol]
kolega tenkista…pa vi ste još na slobodi?[lol]
Hanfa ponovo uhvatila manipulatora jednom dionicom
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga donijela je rješenje kojim se poništava transakcija jednom dionicom Karlovačke banke koja je 8. siječnja sklopljena na Zagrebačkoj burzi.
nije meni još ništa pobjeglo…imam još 100 komada…čekam da ih uvaljam nekome…a onda se vraćam…kad belje opet potone…
[wink][wink][wink]
Ajmo kupiti svako po 100 komada i pogurati belje preko 400 kuna da nam konačno uđu mirovinci.[thumbsup]
Nema potrebe. U ponedjeljak će biti jagma za dionicom kad se par faca vrati sa skijanja.
Objavljeno prije par sati na Bloombergu…
Migros shares rose as much as 4.3 percent and were up 80 kurus, or 3.8 percent, to 21.70 liras at 11:25 a.m. local time, the steepest advance since Nov. 12. The gain increased the retailer’s market value to 3.86 billion liras ($3.35 billion).
“The shares are rising on newspaper reports saying the price will be around $4 billion,” said Burak Demircioglu, a trader at EFG Istanbul Securities. “There will be a tender and the price is expected to be higher than the current market capitalization.”
Buyout firms Kohlberg Kravis Roberts & Co., Bain Capital LLC, BC Partners Ltd. and Turkey’s Turkven made a joint bid for Migros, Hurriyet reported, without saying where it got the information.
Zagreb-based Agrokor, Croatia’s biggest retailer, and Blackstone Group LP, manager of the world’s biggest buyout fund, also made a joint bid for the retailer, the newspaper said.
Other bidders were CVC Capital Partners Ltd., Europe’s second-biggest buyout firm, Dutch grocer Royal Ahold NV’s Nordic joint venture ICA AB and Russian billionaire Mikhail Fridman’s Alfa Group, according to Hurriyet.