BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sa zapada nagovještaj loših vremena… Pored toga naši brokeri predviđaju skoru stagnaciju ili korekciju.
Pitam se da li će se odraziti i na BLJE…
Vaš link

Usput zna li tko od “iskusnih” kretanje PODR, KRAS, BD62 i FRNK za slijedeći kvartal da se ne mučim s analizama.
Hvala unaprijed.

Alright Dave ?

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=45eb0491-0c72-4afe-8769-866a4166593d

Skuplja hrana zaslužna za procvat poljoprivrede u SAD-u
Rekordno visoke cijene kukuruza, soje i pšenice, kao i skok vrijednosti poljoprivrednog zemljišta ove su godine pospješili zaradu američkih poljoprivrednika te oživjeli ruralna područja diljem SAD-a, a sve se čini da će takva biti i 2008., piše novinska agencija Reuters

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

o kapitaliziranju dobit sam vec rekao sta mislim. za mene je to samo mjenjanje kolone iz sporije u navodnu brzu a znamo kako to moze zavrsiti.

ne znam kako to može završiti…pa ne misliš valjda da bi kupio nešto po recimo 370 kuna, pa onda prodavao po 350…
napunili vam uši sa “brzim” vlakovima…
ako ste spretni i sbosobni i uvijek ćete imat šanse se ukrcat na njih…ne brinite…pogotovo na belju…
nema tu forumaša koji ne kapitalizira dobit nakon određenog vremena…ako sam kupio nešto po 14000 kuna….sad je na 20000…i slijedi nam korekcija….svak ko se imalo kuži u burzu će prodat…neće valjda čekat da mu padne na 15000 kn…i onda narednih 2 mjeseca da ponovno naraste na 20000…
vama želim puno sreće u trgovanju….
a vidjet ćemo gdi će bit belje na kraju godine…a gdi Ilirika sa svojim fondom…

Dunlop: ” o kapitaliziranju dobit sam vec rekao sta mislim. za mene je to samo mjenjanje kolone iz sporije u navodnu brzu a znamo kako to moze zavrsiti. ” ne znam kako to može završiti…pa ne misliš valjda da bi kupio nešto po recimo 370 kuna, pa onda prodavao po 350… napunili vam uši sa “brzim” vlakovima… ako ste spretni i sbosobni i uvijek ćete imat šanse se ukrcat na njih…ne brinite…pogotovo na belju… nema tu forumaša koji ne kapitalizira dobit nakon određenog vremena…ako sam kupio nešto po 14000 kuna….sad je na 20000…i slijedi nam korekcija….svak ko se imalo kuži u burzu će prodat…neće valjda čekat da mu padne na 15000 kn…i onda narednih 2 mjeseca da ponovno naraste na 20000… vama želim puno sreće u trgovanju…. a vidjet ćemo gdi će bit belje na kraju godine…a gdi Ilirika sa svojim fondom…

E da je to znao Buffet gdje bi mu kraj bio!!
A on samo kupio i čekao i to po 10-20-30god i nešto malo zaradio [wink]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

E da je to znao Buffet gdje bi mu kraj bio!! A on samo kupio i čekao i to po 10-20-30god i nešto malo zaradio [wink]

nit smo ja, a niti Dunlop Buffet…
kupiti i čekati možeš bilo što…i dočekat ćeš, barem prema onoj narodnoj “tko čeka dočeka”….
treba pratiti tržište…osluškivati kako diše…od sjedenja i čekanja mogu se dobit samo hemeroidi….[lol]

Slažem se sa Goranom8 – ovo je definitivno razlog zašto će dionice
u poljoprivrednom sektoru rasi ( vidi link )….

http://business…69-866a4166593d

Zašto ne ide gore?
K/P….4292/10162 kom.
Jel to kolega Tenkista već vani? Previše pitanja.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Zašto ne ide gore?
K/P….4292/10162 kom.
Jel to kolega Tenkista već vani? Previše pitanja.

Nema govora da sam ja vani ispod 1000 kn. A sto puta ti je rečeno da k/p nema veze.

Tisak krenuo a vidim da se prorijedila prodaja i na Belju.
sad ću ja na kupnju staviti 10000 kom po 10 kn da se kolega Von Braun preplaši i konačno kupi.[lol]

Vidi link….

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=81492bdb-beb6-4314-aa4a-1ba7de094c3a&open=sec

kupac marljivo i pameno skuplja, bez buke

kupac marljivo i pameno skuplja, bez buke

ali na kraju trgovanja se lupalo po asku…

New Report

Close