sve po starom ovdje…tko je bio dovoljno spretan mogao je fino zaradit trejdanjem ovdje…
kolega tenkista će se malo načekat onih 400…a i dunlop svojih 10 000 kunića….bit će sretni ako bude na 400 početkom druge godine…a do onda će 10 puta gore dole…
gle, ja nisam podlozan dnevnim promjenama. meni osobno da padne i na 200 ja nebih niti trepnuo. vec sam ti rekao da mislim da sa svojim nacinom razmisljanja neces u velike visine a to sa svakim postom samo potvrdjujes.
misli, komentirati svaki dan kolka je cijena i iz toga izvlaciti zakljucke [shocked]
zvone101:
”
inače kad kupujem ili prodajem – to je uglavnom po asku ili bidu
”
nisi jedini[lol]
kupujem ili u euforiji prema gore a prodajem u panici prema dole.
Sad si me razočarao. ti si dakle predvodnik drhtavih ručica.[lol] [lol] [lol]
Prehrana ne skače poput građevinaca, plovidbe ili bankara.
a bas si trigger..a ledo, jamnica, mlinar i zvijezda proizvode cavle?
ne, nisam uspio zatrejdat, ili cu dokupiti na 345 onaj dio sto sam prodao na 379 na , ili ne diram nista i cekam Migros
e,stari moj…da ti znaš po kojim je uvijetima Todorić u 90-tima dobiva kredite…sa kojom mizernom kamatom…i kupovao firme po jednu kunu…pa tako bi svatko uspio…
nikad nisam rekao da je stepinac.
samo da je uspjesan i beskrupulozan [smiley]
a takve volim
e,stari moj…da ti znaš po kojim je uvijetima Todorić u 90-tima dobiva kredite…sa kojom mizernom kamatom…i kupovao firme po jednu kunu…pa tako bi svatko uspio…
dobivali su ih dosta njih, samo je od tih firmi koje je pruzeo napravio od gubitaša profitabilne firme.
Inače, trenutna tržišna kapitalizacija Migrosa iznosi 3,5 milijardi dolara, a u prvih devet mjeseci prošle godine ostvario je 2,77 milijardi dolara prihoda od prodaje i 120,6 milijuna dolara neto dobiti.
marcipan: ” e,stari moj…da ti znaš po kojim je uvijetima Todorić u 90-tima dobiva kredite…sa kojom mizernom kamatom…i kupovao firme po jednu kunu…pa tako bi svatko uspio… ”
dobivali su ih dosta njih, samo je od tih firmi koje je pruzeo napravio od gubitaša profitabilne firme.
Dobili su Kutle, Gucić i drugi. Osobno znam jednog koji je upropastio super firmu. Nije da volim Todorića ali barem nije poslao firme u stečaj.
Dobili su Kutle, Gucić i drugi. Osobno znam jednog koji je upropastio super firmu. Nije da volim Todorića ali barem nije poslao firme u stečaj.
jesu…i Toda je stvorio profitabilne tvrtke…sve to stoji…ali imao je i sve uvjete za to…osim toga…svi oni rade za svoj džep…
pa nisu Gucić, Kutle i dr. poslali firme u stečaj jer su nesposobni…samo nisu imali takve ambicije kao Todorić….
gle, ja nisam podlozan dnevnim promjenama. meni osobno da padne i na 200 ja nebih niti trepnuo. vec sam ti rekao da mislim da sa svojim nacinom razmisljanja neces u velike visine a to sa svakim postom samo potvrdjujes. misli, komentirati svaki dan kolka je cijena i iz toga izvlaciti zakljucke [shocked]
pa tebi po tome da i skoči na 1000 ne bi trepnuo…mislim, daj mi obajsni čemu ulagati ako s vremena na vrijeme ne kapitaliziraš dobit?!?
meni je svakodneva cijena na belju i sličnim dionicama bitna, jer se dobro da zaradit daytrejdanjem…
zna se da ništa ne može samo rasti…da kad tad dođe vrijeme kad mora i pasti…i zašto onda ne to iskoristiti…pa to i je bit tržišta kapitala…kupi kad je jeftino,prodaj kad naraste…ponovno kupi jeftino….
a ti sa svojim stavom i načinom razmišljanja bolje da uložiš u nekretnine ili investicijske fondove…imat ćeš bolji prinos…
a ti sa svojim stavom i načinom razmišljanja bolje da uložiš u nekretnine ili investicijske fondove…imat ćeš bolji prinos…
ja o vuku ti o kozlicima.
vidit cemo na kraju 2008. nadji fond sa najboljim prinosom u 2008 pa cemo usporediti sa mojim prinosom.
usao sam na belje na 315 i u ledo na 17400, pa cemo vidjeti na kraju godine koji ce to fond tolko rasti.
o kapitaliziranju dobit sam vec rekao sta mislim. za mene je to samo mjenjanje kolone iz sporije u navodnu brzu a znamo kako to moze zavrsiti.