BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlalonca:

LOL čekaj dva dana pa čemo vidjet ko koga čeka!!! A ti i dalje čekaj

bio je jedan kolega na ledu zzidak, koji je cekao Ledo na 14 000 jer mu je na 16 000 bio skup.
mozda da pricekate zajedno[lol] [lol]

on jos ceka[tongue]

Ja sam ga čekao ljetos na 6000 kn jer mi je 6140 bilo preskupo! koji sam papak bio. Prvi na bidu ali šipak i ostao bez njega.

Vidim ja da bi moj nalog mogao još danas proči na 335.
Btw ovo stvarno nije nikakva provokacija niti ništa.
Samo je činjenica da ljudi kod nas kupuju dionicu i prodaju je za 3 dana i samim timene dozvoljavaju joj normalan i zaslužen rast.
Kad ja uđem u belje onda idemo polako ali sigurno gore.

prevarila si se.[undecid]

Ja sam ga čekao ljetos na 6000 kn jer mi je 6140 bilo preskupo! koji sam papak bio. Prvi na bidu ali šipak i ostao bez njega.

Ah taj Ledo, ja sam ga skupio ispred tebe, zahvaljujući greškom jednog brokera, kasnije su me zvali jer želim poništiti transkaciju… a ko bi bio lud i poništiti to!
Da nije te greške ko zna bi li uhvatio na tim razinama, odmah nakon toga je uslijedio skok, pa još jedan [thumbsup]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

e ne mogu da se ne javim ali ne da ispadnem pametan već samo iskustvom i srećom sam pogodio jer više puta sam pušio nego pogodio vrh ali jučer na 381 i 385 prodao sve i sada mirno pratim – jasno da sam uvjeren kako i sutra ide dolje – sorry imaoci ali to je stvarnost ova dva dana a zašto ne i sutra…
ali ono što vole mnogi reči kada pada – da dugoročno pa čak i kratkoročno bi’ dodao, ide gore ali dotle ja radim sa tom lovom na drugim dionicama.

zvone potpisana je koalicija, Geromino i ja sutra kupujemo [proud]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

tenkista:

Ah taj Ledo, ja sam ga skupio ispred tebe, zahvaljujući greškom jednog brokera, kasnije su me zvali jer želim poništiti transkaciju… a ko bi bio lud i poništiti to!
Da nije te greške ko zna bi li uhvatio na tim razinama, odmah nakon toga je uslijedio skok, pa još jedan [thumbsup]

I još tako nekoliko puta. Ali gluplje bi se osjećao da sam ga kupio po 6000 i onda prodao po 7500. To sad rade ovi koji prodaju Belje po 350-360 kn.
Mislim da ovaj tekst zaslužuje da se bolda a mogli bi ga izvaditi i pokazati u toku ove godine dok će biti na 50000 kn.[shocked]

Zvone, ovaj post iznad si dobro pročitaj. I jel si sredio kaj sa Majom iz Eiga?[rolleyes]

collina to sam već ćuo jučer i prije da bude ali danas sam samo pratio i ipak nisam kupio mada za malo pa da jesam – mislim da još treba pustiti da se stabilizira

inače kad kupujem ili prodajem – to je uglavnom po asku ili bidu

problem je u tome sto je skup turak, ako ga kupi preplatit ce ga, a ako odustane opet lose zato sam barem ja izasao, to je moje misljenje[smiley]

joj joj neki nikad nece nauciti. sta jos nisi naucio u zivotu da postoje uspjesni i neuspjesni ljudi. oni koji uce samo iz knjiga i oni koji knjigu imaju u malom prstu ali su originalni i uvjek ispred vremena. sam zakljuci kakav je todoric. ako si procitao njegove inerviewe moga si zakljuciti da u njega nije vjerovala ni njegova mama a kamoli sluzbenici koji odlucuju o njegovim kreditima i kreditnim rejtinzima i razni procjenitelji. i ko se uvjek pokazao u pravu? opet todoric.samo pogledaj kolko su mu poduzeca rasla i bit ces razocaran u svoju odluku.

sa tom jednom recenicom nisi rekao nista drugo nego, ja znam bolje od todorica.
mislis da on nezna procjeniti bolje od tebe?

inače kad kupujem ili prodajem – to je uglavnom po asku ili bidu

nisi jedini[lol]
kupujem ili u euforiji prema gore a prodajem u panici prema dole.

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ako si procitao njegove inerviewe moga si zakljuciti da u njega nije vjerovala ni njegova mama a kamoli sluzbenici koji odlucuju o njegovim kreditima i kreditnim rejtinzima i razni procjenitelji.

e,stari moj…da ti znaš po kojim je uvijetima Todorić u 90-tima dobiva kredite…sa kojom mizernom kamatom…i kupovao firme po jednu kunu…pa tako bi svatko uspio…

New Report

Close