BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlalonca: ” LOL čekaj dva dana pa čemo vidjet ko koga čeka!!! A ti i dalje čekaj ” bio je jedan kolega na ledu zzidak, koji je cekao Ledo na 14 000 jer mu je na 16 000 bio skup. mozda da pricekate zajedno[lol] [lol] on jos ceka[tongue]

bio je jedan kolega Quark koji je rekao da će Belje do kraja 2007. na 750,00 kn … da i on pričeka s ovima iz Leda …

I love the Smell of Profits in the Morning

ne znam za Kvarka, koliko se sjecam, cekali ste zajedno i ti nisi imao nista protiv te njegove analize[lol] [lol]

ja ne volim cekat, ako kroz tjedan -dva ne krene, odo ja dalje, fundamentalno nemam pojma koliko vrijedi, usao sam na TA, tako cu i izaci[smiley]

kako INDG?[sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Slabo danas. I cijena i promet.

Koliko se ja sjećam, padale su oklade. Upravo za ovu razinu. I zamisli: dobio sam.

Na koji signal si ušao u Belje? Bio je jedan lijepi morning doji star, ali tamo sredinom studenoga. Istina raste od tog dojia, ali do ovog s Migrosom, to se baš i nije pokazalo kao neki signal.

I love the Smell of Profits in the Morning

ne znam za Kvarka, koliko se sjecam, cekali ste zajedno i ti nisi imao nista protiv te njegove analize[lol] [lol] ja ne volim cekat, ako kroz tjedan -dva ne krene, odo ja dalje, fundamentalno nemam pojma koliko vrijedi, usao sam na TA, tako cu i izaci[smiley] kako INDG?[sealed]

Ej Mig daj mi neki mig…[kiss]

Slabo danas. I cijena i promet. Koliko se ja sjećam, padale su oklade. Upravo za ovu razinu. I zamisli: dobio sam. Na koji signal si ušao u Belje? Bio je jedan lijepi morning doji star, ali tamo sredinom studenoga. Istina raste od tog dojia, ali do ovog s Migrosom, to se baš i nije pokazalo kao neki signal.

ne znam ni elliotove valove i fibonaccijev niz, za to valjda treba platiti .
pojma nemam sta je mornong star, jedva sam usvojio glavu i ramena i zastavica paterne.
ne volim svijece.

imam bloomberg i neke svoje specijalne grafove, kojih doduse ima i na abbacusu, ali nisu tako precizni i u real timeu i ne bih govorio koji su.

PS-.INDG ti ima dobru dugorocnu TA, imam nesto sitno, kad se sve poslozi, budem i tamo usao da zatrejdam, zato sam ju stavio u top 10, ali mi nikako nije jasno po kojim si ju ti fundamentima kupio??
jerbo na prvu loptu BLJE je fund. daleko bolje od INDG.
[smiley]

PS-sta smo se kladili???sa mnom???ja sam najavljivao stabilizaciju na cca350 ti tobogan kaad je cijena bila isto tu negdje[kiss]

mislim da ce se i belje vrlo brzo naci u negativnom teritoriju…domaci index ne moze protiv globalnog a to znaci stagnacija

globalni trenda pozitivan, ne znam na što si mislio

mislim da ce se i belje vrlo brzo naci u negativnom teritoriju…domaci index ne moze protiv globalnog a to znaci stagnacija

ne kazem da nece biti tako, ali od kada ste u dionicama?

navijač rosicky, sa dvije poruke, pa zaslužio si da te pozdravim [cool] negativni teritorij je valjda onaj oko Zerpa?

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

vlalonca: ” LOL čekaj dva dana pa čemo vidjet ko koga čeka!!! A ti i dalje čekaj ” bio je jedan kolega na ledu zzidak, koji je cekao Ledo na 14 000 jer mu je na 16 000 bio skup. mozda da pricekate zajedno[lol] [lol] on jos ceka[tongue]

Ko čeka taj i dočeka.
Raslo je 20+% u tri dana.
Ajmo vidjet.
Čuj reko bi da se nadam da će rasti radi vas koji ste jako dugo, ali onda ja pušim.
Stoga sutra down i prekosutra pa opet polagano gore.
Živi bili pa vidjeli!!!

Ko čeka taj i dočeka.
Raslo je 20+% u tri dana.
Ajmo vidjet.
Čuj reko bi da se nadam da će rasti radi vas koji ste jako dugo, ali onda ja pušim.
Stoga sutra down i prekosutra pa opet polagano gore.
Živi bili pa vidjeli!!!

Po meni je ovo danas bila uvertira. Sutra će mali dioničari, uvjereni da ne može više rasti krenuti u kapitalizaciju. Ne vučem, ali sam poučen iskustvom na TISK, ZVZD,Zitnjak..itd…
20% je ipak u ova vremena korekcije, dosta.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

vlalonca: ” Ko čeka taj i dočeka. Raslo je 20+% u tri dana. Ajmo vidjet. Čuj reko bi da se nadam da će rasti radi vas koji ste jako dugo, ali onda ja pušim. Stoga sutra down i prekosutra pa opet polagano gore. Živi bili pa vidjeli!!! ” Po meni je ovo danas bila uvertira. Sutra će mali dioničari, uvjereni da ne može više rasti krenuti u kapitalizaciju. Ne vučem, ali sam poučen iskustvom na TISK, ZVZD,Zitnjak..itd… 20% je ipak u ova vremena korekcije, dosta.

Bogu hvala da je to neko drugi reko a ne ja!!!
U tome je stvar, malo se zaradi i odmah prodaje.
Naravno svako sa svojim novcem radi kaj hoće.
Ali pad belja sutra je sigurno.
Bar se nadam.

New Report

Close