BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Miško, ja kad ga nisam prodao po 370, više niti neću. Ali rekao sam ti sto puta, jednom od pet puta pogriješiš i onda ćeš shvatiti da je bolji onaj način o kome ti mi pričamo. Ovaj puta nisi. Još imaš 4 prilike ali pazi ni jedanput nesmiješ fulati inače ćeš na kraju imati manji prinos od mene.

Sada kada su se uključili vremenski prognostičari i gatare sada će BLJE sigurno na 1000.
Uz podršku oklopnih brigada juriš na sirne namaze. Možda i ovaj članak govori u prilog potencijalu BLJE-a.

Vaš link[proud]

Koji sam sada ja?[lol]

pocjenjeno!

znaj ga sad, što je pisac mislio reći …

I love the Smell of Profits in the Morning

A Belje vam(nam) drugovi pada zato kad pada i sve drugo. Vidjet ćete kad se smjer na tržištu preokrene. plakat ćete za ovim cijenama.

Kakav smjer. Tržište je tek počelo korekciju. Zašto netko ne bi kupio po nižim cijanema?
Ima većina ljudi koji su ušli na 300-320kn, a ova cijena im je dobra zarada. Skoro 15%.
Zašto ne bi kapitalizirali dobit?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

A Belje vam(nam) drugovi pada zato kad pada i sve drugo. Vidjet ćete kad se smjer na tržištu preokrene. plakat ćete za ovim cijenama.

nema tu nikakvih drugova…možda kolega graditelj…on ima za avatar crvenu petokraku…al kolko znam on je prodao…pa ne plače…[lol]

Na BLJE-u sam već nekoliko puta uspješno tržio. Kao što su već nebrojeno puta spominjali iskusni forumaši ova dionica fluktuira na oko +/- 50 kn. Zadnja fluktuacije su bile 350-280, 280-330, 330-270. Na tome se uvijek da dobro zaraditi. BLJE-u predstoji težak put restruktuiranja što priznaju i sami i ne očekuju bitne promjene do kraja 2008. Prema tome nema nekih jakih temelja za velike visine. Prošlogodišnja ulaganja će se početi vraćati kroz 2-3 god. do tada će i dalje biti sitnih špekulacija poput ove potaknute rastom cijena hrane.[wink]

Alright Dave ?

Kakav smjer. Tržište je tek počelo korekciju. Zašto netko ne bi kupio po nižim cijanema?
Ima većina ljudi koji su ušli na 300-320kn, a ova cijena im je dobra zarada. Skoro 15%.
Zašto ne bi kapitalizirali dobit?

Ja sam kupio po 140 kn. Nadokupio po 330kn. ne prodajem prije 1000 a onda budemo vidjeli.[cool]

Na BLJE-u sam već nekoliko puta uspješno tržio. Kao što su već nebrojeno puta spominjali iskusni forumaši ova dionica fluktuira na oko +/- 50 kn. Zadnja fluktuacije su bile 350-280, 280-330, 330-270. Na tome se uvijek da dobro zaraditi. BLJE-u predstoji težak put restruktuiranja što priznaju i sami i ne očekuju bitne promjene do kraja 2008. Prema tome nema nekih jakih temelja za velike visine. Prošlogodišnja ulaganja će se početi vraćati kroz 2-3 god. do tada će i dalje biti sitnih špekulacija poput ove potaknute rastom cijena hrane.[wink]

ha ha ha, skroz netočno!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

4586 kom, prosječna cijena 363,33. Većina toga nije bilo na bidu. Toliko o vašem omjeru. Idem na skijanje u svoj voćnjak.[bye]

Kakve to veze ima sa Beljem. To što kažeš je čisto šišanje malih neiskusnih dioničara, koji su navučeni.

To nema veze satvojom K/P koju stalno postaš… [lol]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Trigger: ” Na BLJE-u sam već nekoliko puta uspješno tržio. Kao što su već nebrojeno puta spominjali iskusni forumaši ova dionica fluktuira na oko +/- 50 kn. Zadnja fluktuacije su bile 350-280, 280-330, 330-270. Na tome se uvijek da dobro zaraditi. BLJE-u predstoji težak put restruktuiranja što priznaju i sami i ne očekuju bitne promjene do kraja 2008. Prema tome nema nekih jakih temelja za velike visine. Prošlogodišnja ulaganja će se početi vraćati kroz 2-3 god. do tada će i dalje biti sitnih špekulacija poput ove potaknute rastom cijena hrane.[wink] ” ha ha ha, skroz netočno! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Valjda znam kada sam zaradio ?!?! U ovoj dionici sam malo duže i nema nikakvih iznenađenja, osim po koji došljak iz tiska sa pregrštom savjeta za daily trading poput “sada ćete vidjeti”, “majke mi”, “kada vam kažem”.
Samo ovo je sasvim drugi sektor. Prehrana ne skače poput građevinaca, plovidbe ili bankara.

Alright Dave ?

New Report

Close