evo omjer K/P da nam tenkista ne lupa u prazno..K/P 3683/9513
naravno da to nema nikakve veze [wink] zar nismo pričali o tome jučer, kupac nije glup… Pusti da se maleni zaigraju i izlože svoju prodaju niže pa onda poklopi po prodaji [thumbsup]
Ode sada danas i sutra belje u 10% minusa.
Vjerojatno isti scenarij kao i sa TISK.
Pa ti vidi.
Ajmo prodaja neka počne.
Hehehehe
Ja ga kupujem na 335 kn
naravno da to nema nikakve veze [wink] zar nismo pričali o tome jučer, kupac nije glup… Pusti da se maleni zaigraju i izlože svoju prodaju niže pa onda poklopi po prodaji [thumbsup]
Kakve to veze ima sa Beljem. To što kažeš je čisto šišanje malih neiskusnih dioničara, koji su navučeni.
Pa ti vidi.
Ajmo prodaja neka počne.
Hehehehe
Ja ga kupujem na 335 kn
PA bilo ti je već na 335, dok će ti biti na 400 onda ćeš pisati da ga čekaš na 360. Bolje ti je da ga kupiš čim prije, djevojko. Ti si žensko, zar ne?
vlalonca:
”
Pa ti vidi.
Ajmo prodaja neka počne.
Hehehehe
Ja ga kupujem na 335 kn
”
PA bilo ti je već na 335, dok će ti biti na 400 onda ćeš pisati da ga čekaš na 360. Bolje ti je da ga kupiš čim prije, djevojko. Ti si žensko, zar ne?
A ako padne na 320kn, biti će ti žao što si čekao na 335kn.!?
sve po starom ovdje…tko je bio dovoljno spretan mogao je fino zaradit trejdanjem ovdje…
kolega tenkista će se malo načekat onih 400…a i dunlop svojih 10 000 kunića….bit će sretni ako bude na 400 početkom druge godine…a do onda će 10 puta gore dole…
Pa ti vidi.
Ajmo prodaja neka počne.
Hehehehe
Ja ga kupujem na 335 kn
ja ga kupujem ispod 300
Sada kada su se uključili vremenski prognostičari i gatare sada će BLJE sigurno na 1000.
Uz podršku oklopnih brigada juriš na sirne namaze. Možda i ovaj članak govori u prilog potencijalu BLJE-a.
Vaš link[proud]
Sve to stoji što vi pišete o vrijednosti Belja i sigurno je trenutno pocjenjeno! Ali već ste dosad svi trebali shvatiti kakvo plitko tržište imamo podložno manipulacijama, a jos usto i s previše novih i neiskusnih. I koliko malo je potrebno da, unatoč svim TA i FA, svoje odradi najvažniji faktor koda nas a to je PA, jer psihologija je xebena stvar.
Ja sam to naučio na svim dionicama dosad, zato sam uhvatio desetak posto na Belju i prodao ga (točnije nalog sam odmah nakon kupnje postavio na nešto sitno ispod gornje blokade) i zbog svega toga sam zadovoljan! Bez obzira što ste me popljuvali zbog trejdanja!
Možda Belje opet kupim još danas ili sutra, ali na trenutak kupnje će utjecati isključivo psihologija tržišta a sve drugo je manje važno!
Meni na ovom forumu nije cilj navlačiti ikoga na kupnju ili prodaju, ja sam i dan prije rasta i Mlinara i Žitnjaka pa čak i Belja napisao da će sutra rasti do blokade i svaki moj komentar je samo dobronamjeran.
I sad kažem da Belje vrijedi, ali nemojte nikad zanemariti psihologiju tržišta koja je jača od svega!
pa uopće nitko ne osporava vrijednost belja…ima ono itekakvu budućnost…samo to se slabo odražava na cijenu dionice…i ona je savršena za surfanje…super je likvidna…imaš uvijek od koga kupit i kome prodat…a cijena ide gore-dole po 50 kuna…
al koa što misko reče…psihologija tržišta…to je najbitnije…danas malo vrijede FI, špekulacije o preuzimanjima, FA, TA itd….
nije ovo čak ni dionica za strpljive…savjetujem sve one koji misle da će sa strpljivošću nešto ovdej postić da presele u manje likvidne dionice…poput AGMM-a i FRNK-a….tamo možete čamiti i čamiti…cijena nikuda ne mrda…potencijala ima kolko hoćeš…al kad mrdne onda će se dogodit ono što svi očekuju na belju…