Na čemu najlakše podići tržišnu kapitalizaciju da se lakše dobi kredit za kupnju turaka? Naravno na Belju koje ima 8 miliona dionica. Belje se digne na tisućicu i evo ti cca 5 milijardi kunića.
I gornju blokadu naravno. I onom kolegi da kažem da je ono sa blokadama bila samo šala ali malo i istina jer mislim da je donja blokada nemoguća.
Ne znam što Blackstone na sve to kaže …..[Ne može to baš tako
quote=tenkista]
Na čemu najlakše podići tržišnu kapitalizaciju da se lakše dobi kredit za kupnju turaka? Naravno na Belju koje ima 8 miliona dionica. Belje se digne na tisućicu i evo ti cca 5 milijardi kunića.
[/quote]
I gornju blokadu naravno. I onom kolegi da kažem da je ono sa blokadama bila samo šala ali malo i istina jer mislim da je donja blokada nemoguća.
ok, ali isto su govorili za Zitnjak [undecid] pa vidi sto se jucer desilo, a isto je TOdo u igri
kratko pitanje?kolika je vrijednost imovine belja?imam dionice belja,ali me zanima kad se govori o rastu na 1000 i više kuna to dovodi do vrijednosti od preko 10 milijardi kuna ( 8 milijuna dionica).
Procjenjujem kupnju na 380 kn do 10 sati![proud]
Kolega, smirite se. Prvo pogledajte ZSE Monitor, pa mi recite šta vidite na prodaji[shocked][shocked][shocked]
tenkista:
”
Procjenjujem kupnju na 380 kn do 10 sati![proud]
”
Kolega, smirite se. Prvo pogledajte ZSE Monitor, pa mi recite šta vidite na prodaji[shocked][shocked][shocked]
Vidim da je već lijep promet prošao i to sve po asku. nalozi na kupnju se ne stavljaju nego se lijepo odmah lupa po asku a sirotinja i početnici spuštaju cijenu.Dok se istresu idemo gore.
Von Braun: ” tenkista: ” Procjenjujem kupnju na 380 kn do 10 sati![proud] ” Kolega, smirite se. Prvo pogledajte ZSE Monitor, pa mi recite šta vidite na prodaji[shocked][shocked][shocked] ” Vidim da je već lijep promet prošao i to sve po asku. nalozi na kupnju se ne stavljaju nego se lijepo odmah lupa po asku a sirotinja i početnici spuštaju cijenu.Dok se istresu idemo gore.
Da čovjek ne povjeruje.Toliko besmislica nism vidio od nikoga.I tako danima.
A ja mislim da će danas ići do 500kn kad se iskrcaju mali. Pa će pasti na 220. Pa će svizac zamotati čokoladu.I tako dok god smo nas dva u ovoj dionici.
kolega tenkista zasto prodajete svoje dionice budzasto
ovaj tren su na 360, kada ce gore- do 12 ? [thumbsup]
Vidim da je već lijep promet prošao i to sve po asku. nalozi na kupnju se ne stavljaju nego se lijepo odmah lupa po asku a sirotinja i početnici spuštaju cijenu.Dok se istresu idemo gore.
Kolega, to su pametni ljudi koji vide da je odnio vrag šalu.
K/P…3467/9307….i pada omjer.[pray]