Sutra blokada tek na 403,65 kn [wink] napredujemo. Što bi tek bilo da nije korekcija i da je crobex u plusu…
ne postoje li dvije cijene kod blokade?
i za laku noc
07/01/2008 11:23 *Sabanci Holding And Carrefour Have Decided Not To Place Bids For Migros – IMKB
i kada je JP Morgan omastio brk na HT-u, onda su malo odlucili preduhitriti TOdu i jos malo zaraditi
07/01/2008 15:42 ***MIGRS*** JP Morgan Chase&Co Announcement Regarding Migros Transactions At The IMKB
International financial firm JP Morgan Chase&Co has announced that
the company has purchased 23,800 shares of Turkish supermarket giant
Migros Turk TAS stock at an average per share price of 22.88 TRY on
January 4th. (FOREKS)
postoji najniza i najvisa, gleda se (to je danas trendi) samo najvisa koliko vidim [wink]
najniza je na 330,26- na ovom forumu u nju nitko ne vjeruje 🙂
[lol]
Collina:
”
Sutra blokada tek na 403,65 kn [wink] napredujemo. Što bi tek bilo da nije korekcija i da je crobex u plusu…”
Dobro jutro! Ne shvaćam ovo. Postoji samo jedna : 403,65
Zvao rođaka Vinetua u Ameriku i kaže on da na prehrambenom sektoru iz dana u dan jača kupnja ,kaže da bledoliki njegovom plemenu otkupiše kukuruz po do sada najvećoj cijeni.Pito ga kako je sa šatorima o on kaže da su svi iz plemena kupili kuće kada su prodali kukuruz.
Pametnom dosta[cool]
Da skoro zaboravih rekao mi je još da onaj paket BUCO sira koji sam mu poslao za Novu Godinu nije pojeo
jer je i njega prodao bledolikima 100$ po kutijici.Kada sam ga pitao pa kako tako skupo rekao mi čovijek da i nije da je to samo 100$.
A oćeš reć da BUCO ima tako dobar okus da ga netreba jest sve dok se ne pokvari.A tek onda nastupaju miševi.
Meni on odavno smrdi mada bi volio da zamiriše bolje od paškog.!!!!!!!!!!!!
Ono što vam ja mogu reći o ovoj dionici je da se slažem sa kolegom vlad1111 koji je napisao ovo:
todorić + mirovinci+jednogodišnja stagnacija[/b
U ovoj sam dionici čamila i čamila i čamila godinu dana. Prodala sam svoju LKRI (30% prije njenog rasta na 900 Kn, užas pravi) za Belje, jer je netko rekao da je Todorić okupio svojih pet managera koji su mu zaduženi za taj investicijski dio i rekao da dižu Belje gore.
Belje Darda je u nekoliko navrata skakalo gore na lijepe razine i sve je ukazivalo da je “zeko reko'” istinu i da Tody fakat diže Belje za 3 x gore, dakle na miljaka.
Međutim, tada nije. Očito je ili bila patka ili je Tody stopirao akciju.
Možda ovih 4 milijuna Kuna ukazuje da je došlo vrijeme na Belje.
Osobno Belje više nemam u svom portfelju, jer me je ta dionica strašno iznervirala (vjerovatno i zbog rasta LKRI-a u to doba dok je Belje stajalo na 303-305 Kn ne maknuvši se godinu dana ni za hebenu lipu), ali jednako tako mislim da Belje vrijedi imati u svome portfelju. Tko ima višak love, zašto ne? Osim toga, to je Todorićevo, dakle makar ne imalo fundamente za rast, rasti će jer je to tako Tody naredio.
Mislim da se ne mora nitko zabrinjavati za svoju lovu, tko god ima Belje, ali se oboružajte strpljenjem.
Ovo je jako, jako, jako dosadna dionica. Ako ste flegmatik, nema problema, ako niste, ima problema.
Dobro jutro! Ne shvaćam ovo. Postoji samo jedna : 403,65
riskiram gnijev “djece” na forumu-ne zelim nikoga vrijedjati, cekajte kolega- vi ste na jednom forumu jucer napisali da ste izasli s posla(samovoljno dali otkaz) da bi vise zaradjivali na burzi, da ste dnevni trgovatelj i onda ovo, vidim broj poruka a clan ste 7 mjeseci vise od mene- ali ovakvo pitanje ????? ne kuzim da li je to sala ili blam, ja sam frula za profinjeniju teh.analizu,ali ovo [embarass]
vidim koliko je tu drukera, zato sam i stavio financijske vijesti iz Turkaye- znam da ce to pocitati par ljudi- ides da mi je biti day trader, cekaj idem i ja dati otkaz da okrecem milijune, a onda cu ciciti u tramvaj broj 12 i prije nove smjene odspavati u toplome
….pretpostavljam da ce sada krenuti, moj je veci od tvoga, ja tu zaradjujem bilijarde- a ti ne, ali po meni najvise zaradjuju oni koji sute, a ne oni koji tu anonimno pisu- ionako Samodolko sve vidi [cool]