BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

daj ne navlači

a koga to da navlacim. ako se ti bojis za sebe da ne padnes pod psiholoski pritisak da nesto kupis na neki nagovor onda je to tvoj probem. a ako mislis da netko ovdje moze navuci igrace koji formiraju cijenu na burzi da nesto kupe onda mislim da nam svima dajes malo previse vaznosti.

ovo je tek tolko onako.kao komentari pred utakmicu a i ponesto naucis iz rasprave.

Mogu li pitat što će to Belje izvozit u Tursku ?

know how! [lol]

pogledaj na http://www.belje.hr pa zakljuci sam. tebi je vjerovatno zapela u oko jedna zivotinja koja lici na jednog naseg ministra iz resora koji se za nju brine. dijapazon proizvoda je sirok i ne mislis valjda da belje samo svinje kolje. ima mljecnih proizvoda, brasna, teladi, vina, itd. itd…
mislim da niti svinjetina nije iskljucena. nisu stvarni uvjek onakve kakave se cine. znam neke ljude iz pakistana koji piju ko smukovi a za alkohol se tamo reze glava.

imaš odgovor 10-tak stranica ranije.
migros-ako ga bude- u svakom slučaju jest vjetar u leđa.
no, i bez njega, očekivanja su velika.
nadam se da se nećemo razočarati.
a možda i malo zatrejdamo.[tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ne kazem ništa da Belje nije dobra firma, puno je uloženo, ali nije lako neki proizvod plasirat u Tursku ….
O svinjetini je bespredmetno raspravljati …
I bolje za dioničare Belja da je Migros nije razlog rasta, već samo da je stavio dionicu u fokus.

Vi stvarno niste normalni s tim očekivanjima ovdje. Vidim da ste svi na burzi nit manje od pola godine. Ljudi malo smirite strasti i procjene !!! I[shocked]

sve je lako kad si mlad :)

Vi stvarno niste normalni s tim očekivanjima ovdje. Vidim da ste svi na burzi nit manje od pola godine. Ljudi malo smirite strasti i procjene !!! I[shocked]

upravo tako! euforija…..treba samo tu euforiju iskoristiti, zaradit i rijesit se ovoga….vrijeme ce pokazati svoje

DOKUP!

Sutra blokada tek na 403,65 kn [wink] napredujemo. Što bi tek bilo da nije korekcija i da je crobex u plusu…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

kakva euforija. ja zatomljujem osjecaje kolko mogu. da se iskazem u pravom svjetlu onda bi vidio euforiju.

a reci ti meni sad ozbiljno, po kojoj je to realnoj situaciji konzum u 2 i nesto godine rastao 40 puta i to niti blizo sa takvim akvizicijama kao sto migros znaci proizvodjacima. svjedoci smo iz dana u dan da nesto skoci ili padne samo na neku krivu rijec (vidi mesic + igh) a kako ne ocekivati da ce rasti poduzece u koje se tolko ulaze i jos postoje najave (a i bez toga ce rasti sigurno dosta) takove vrste da ce jedina briga od belja biti kako nahraniti sva ta gladna usta jadnih turaka. mozes li ti zamisliti kako poduzece sa najvecom farmom tovljenika u europi, 30 000 hektara u posjedu (ili najmu), plus kapacitete kao npr. punjenje abc sireva od 2tone na sat itd. itd. moze ne rasti a ima osigurani plasman kroz konzum i brdo drugih trgovina i MIGROS. taman da su i najlosiji proizvodi u svemiru prodavat ce se jer kako netko rece “brand je bitan”, ja mislim da nije. jer za vrijeme ovih blagdana sam vidio pune kauflande u kojima je smece od proizvoda, a npr. diona gdje mozes naci samo meso od gavrilovica koje je ipak brand sa razlogom je bila prazna. kad nasa domacica vidi teglu krastavaca na polici ona prvo gleda cijenu i kaze “joj, gle 2 kile krastavaca za 15kn, super”. a do nje 10 puta kvalitetniji krastavci od podravke, 10 kuna skuplji ali njih nece ni pogledati. bez obzira sta ovi njeni na krastavac lice jedino malo po izgledu i nicem vise. al jebat ga. 10 kuna je 10 kuna.

hocu reci, bitan je siguran plasman robe. tvornice vec cekaju (ili ce cekati) ko zapete puske. jer puno je lakse proizvesti nego prodati.
uzmi si samo jos jedan primjer. skrinje od leda. zar to nije najocitiji primjer povecanja prodaje. todoric u najvecoj mjeri povecanje prodaje vidi u drasticnom povecanju broja skrinja po hrv.
naravno uvjek iz istog razloga. da sladoledi budu uvjek i svagdje dostupni. sa migrosom koda je kupio milijone skrinja.

eto vidis, zato sam ja euforican. samo da migros uspije [pray][pray][pray][pray]

Sutra blokada tek na 403,65 kn [wink] napredujemo. Što bi tek bilo da nije korekcija i da je crobex u plusu…

Za vas bi kolega kao iskusnog, trebale bi krasiti neke maestralne analize, ali uzalud.
Naravno po 100x danas…..”IDE TO GORE”……
Usput….K/P….4379/8345 kom (i raste)…..baš i nije neki omjer za navlačenje.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

malo sam se na MLNR i ZTNJ salio za migros.hr, kako je vec 12 godina u hrvatskim rukama, a sada me zebnja za srce ufatila
vise se ne salim
“Big sale is waiting for you at Migroskop between 3-16 January.”
http://www.migros.com.tr/en/default.asp :-))))))

prema Turkish daily newsu budemo do objave cekali jos 20ak dana, drhtanja na berzi, ukrcavanja i iskrcavanja,…… kulike pise danas je bio zadnji dan za revizijama ponude, podebljanjima iznosa i ostalom (http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=92461)- to je objavljeno prije desetak dana
o onda prije dva dana napisu ovo http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=92860, kako proteziraju Aldi ccccccc, i na kraju je za dva dana zadnji rok- da skupimo nofceke tu na forumu da pomognemo Todiju ?
nego kada vidim koliko se shoping lanaca nakrcalo kao nuditelji za Migros, i njihovih 875 ducana nekako me strah, jel fakat Todo jaci od Aldia ? vec vidim da cu preci na Ulkerove slane stapice ako ovo ne uspije, iako su oni gori od Kviki stapica
[pray]

New Report

Close