Danas ako objave u dnevniku o skorom vrlo mogućem preuzimanju Migrosa, sutra bi mogla kupnja biti i na 400 kunića.
Šta će ti dnevnik, pa valjda već svi znaju da je ugovor potpisan, ne znam zašto još ne ide u javnost al cijena ide ovako jer je sve poznato.[cool]
dobar si, dereš naivne i onda meni govoriš da sam jalan …
ti jesi jalan, a i sam si to napisao, a kako sam ja to oderao naivne??
kupio nize, prodao vise, lovio nize, pobjeglo..jos imam dosta, to cu prodati oko 400 ili malo preko, jedan dio cu ostavit dugorocno.budem vidio jos, ako se bude spustalo do 350 dokup!!!
dosta ovisi i o trzistu.
sve transparentno, pa ti vidi[bye]
Danas ako objave u dnevniku o skorom vrlo mogućem preuzimanju Migrosa, sutra bi mogla kupnja biti i na 400 kunića.
Šta nisi govorio o 500kn jučer ? Iz koje analize to gledaš.
Kolika je kupnja i prodaja ukupna na Belju?
Jel vidiš da je prodaja duplo jača od kupnje, a danas na početku dana je bila obratno.
Sutra se čeka tobogan, i to malo jači.[pray]
tenkista: ” Danas ako objave u dnevniku o skorom vrlo mogućem preuzimanju Migrosa, sutra bi mogla kupnja biti i na 400 kunića. ” Šta nisi govorio o 500kn jučer ? Iz koje analize to gledaš. Kolika je kupnja i prodaja ukupna na Belju? Jel vidiš da je prodaja duplo jača od kupnje, a danas na početku dana je bila obratno. Sutra se čeka tobogan, i to malo jači.[pray]
vidjet ćemo.
ulazak fondova (siguran) + migros (vjerovatan) = mislim da neće biti velikog tobogana.
ljudi jel se isplati uci po ovoj cijeni
ako uleti migros, ovu cijenu ces gledati sa sjetom vec za koji sat nakon objave a i cijeli zivot nakon toga ako ne udjes sada. ako nista od migrosa vjerovatno sljedi blagi padic u kojem ja definitivno necu sudjelovati ali bit ce ovih drhtavaca koje ce fondovi jedva docekati.
Šta nisi govorio o 500kn jučer ? Iz koje analize to gledaš.
a sta ce ti analiza. vidis da su rasla samo agrokorova poduzeca koja mogu imati migros benefit. tisak nije rastao ako si primjetio, prema tome posto nitko sa sigurnoscu nemoze reci otkuda rast to je jedino sta imamo.
a ako to stvarno upali jedina briga “nasih” poduzeca ce biti kako proizvesti dovoljne kolicine jer ce vjerovatne kvote s kojima ce todo biti suocen (jedanko kako u hrvatskim kauflandima i sl. mora biti odredjeni postotak hrv. proizvoda) mu biti i previsoke. ledo vec sada nemoze proizvesti sladoleda kolko proda. belje vjerovatno isto nije jos dovoljno stasalo za cijelu tursku. ali to su slatke brige rekao bih.
evo, to je analiza koju ja gledam. ako ima koji graf da mi pokazes hvala ne treba [smiley]
*** obrisano ***
belje ima dobru perspektivu:
todorić + mirovinci+jednogodišnja stagnacija+migros.
i bez migrosa, boldana trojka garantira miran san.
a i bez mirovinaca, preostali boldani dvojac zalog su realnog optimizma: ne vjerujem da će jedna todina dionica mirovati 2 godine zaredom.
Šta će ti dnevnik, pa valjda već svi znaju da je ugovor potpisan, ne znam zašto još ne ide u javnost al cijena ide ovako jer je sve poznato.[cool]
nitko te ne komentira pa te valjda znaju od ranije po ironiji [smiley]
ili neka me netko ispravi [pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]
mozda se radi o jednom ozbiljnom gospodinu sa pravim informacijama
ps. moze i na pm.[smiley]
ljudi jel se isplati uci po ovoj cijeni
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
daj ne navlači
[thumbsup][lol] [lol] [wink]