BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

možda imaš vremena kako će to cijena danas do 500…
@ Dunlop….sretno sa čekanjem Belja na 10 000 kuna…target ti je svaka čast…
eto…sad ste me nasmijali dobro…kotrljam se po podu…
veliš…nek ti netko dokaže da ne vrijedi ili neće vrijedit 10 000 kroz koju godinu…dokaži ti da hoće…
[lol]

eto…sad ste me nasmijali dobro…kotrljam se po podu…
veliš…nek ti netko dokaže da ne vrijedi ili neće vrijedit 10 000 kroz koju godinu…dokaži ti da hoće…
[lol]

mislim da krivo gledas na stvari ako mislis zaraditi vece cifre. ako ti je 7000 puno onda gledas ispravno.
sve ovisi sta ocekujes.

Ovaj nalog na 360kn na prodaji je od onog koji zapravo hoće kupiti. To i slijepac vidi.

7000 kuna zaradit u jednom danu nije malo…tebi očito je…kad ti je target ovdje 10 000….
ne razumijem zašto uopće pratite onda kretanje cijene…dođite za 3 godine…prodajte po 10 000 kuna i amen…

7000 kuna zaradit u jednom danu nije malo…tebi očito je…kad ti je target ovdje 10 000….
ne razumijem zašto uopće pratite onda kretanje cijene…dođite za 3 godine…prodajte po 10 000 kuna i amen…

Kolega treba nadoknaditi minuseve na drugim dionicama. kad vidiš šansu trebaš je čvrsto zgrabiti. tak piše u knjigama. A Belje je šansa za sve dosad propušteno..

Kolega treba nadoknaditi minuseve na drugim dionicama. kad vidiš šansu trebaš je čvrsto zgrabiti. tak piše u knjigama. A Belje je šansa za sve dosad propušteno..

slažem se…ja sam danas svoju šansu zgrabio…i nešto zaradio…prema nekima nije puno,ali mene veseli…zaradio svoju mjesečnu plaću…
100 komada je još u portfelju….čekam sa Dunlopom 10 000 kuna…da postanem milijunaš….[lol]

tenkista:

slažem se…ja sam danas svoju šansu zgrabio…i nešto zaradio…prema nekima nije puno,ali mene veseli…zaradio svoju mjesečnu plaću…
100 komada je još u portfelju….čekam sa Dunlopom 10 000 kuna…da postanem milijunaš….[lol]

Vidiš ja nemam plaću. zato sam i napustio firmu da bih zarađivao više. Ali na tvoj način ne bih.

@marcipan

ja sam danas isto zatrejdao dio, pa sta sad?ne koliko sam mislio, ali po iznosu zaradio sam puno vise od tebe.
doduse, pobjegla mi je cekao sam na 340, pa nije proslo, ali koga to zanima???
pusti ljude na miru..
mozda su oni puno pametniji od mene i od tebe i na kraju uzmu vise.[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

dobar si, dereš naivne i onda meni govoriš da sam jalan …

I love the Smell of Profits in the Morning

Eto kada sam vidio ovu raspravu nisam mogao se ne registrirati i komentirati.

Pouzdano ču reći da može se jako dobro živjeti od dionica (prodaje/kupnje) pogotvo kod nas jer smo još uvijek daleko od uređenosti tržišta i svega ostalog ali ovakve nebuloze nije potrebno očekivati ….. nije Belje kao Google …..

Iz pouzdanih izvora znam da se Belje može očekivati do 1000-1200 do kraja 4 mjeseca i to je to….
a za par godina tko zna …. kratkoročno nema šanse za tako veliki skok…..

Sretno Vam bilo … a i meni kao dioničaru [bye]

Iz pouzdanih izvora znam da se Belje može očekivati do 1000-1200 do kraja 4 mjeseca i to je to….
a za par godina tko zna …. kratkoročno nema šanse za tako veliki skok…..

o sunce mamino. 1000-1200 do kraja 4 mjeseca? i to je lose? pa to je 300% u prvom kvartalu. to su vec rekordi.
pa gdje si vidio da netko prica o kratkorocnom. ja to gledam kroz minimalno 2 godine. minimalno..vjerovatno 5.

inace, cini mi se da belje nebude nikuda islo dole. jos ce sutra sigurno gore do objave za migros a nakon toga ili sa stitom il na stitu.
ako nebude migrosa naravno da ce neminovno pasti jer je i raslo na spekulaciji. sve firme sta bi imale benefit od migrosa su rasle. tisak naravno nije. nije niti mlinar. neznam kolko on moze od toga imati koristi. osim brasna mislim da nista drugo nije zanimljivo. osim ako kruh nece prevoziti todoric svojim helikopterom do tamo [smiley]

srećo moja …… ja sam sada napisao 1000-1200 ali nisam rekao od kada je informacija ….
već se jedno 2-3 mjeseca “kuha” start za belje …. a nakon prvog večeg početnog pika i nakon nekoliko korekcija …. očekuje se još par skokova ….ali da dođe 1200 do kraja godine bilo bi super …..

ja sam prije jedno par mjeseci počeo se oskrbljivati beljem … i sada sam u jako lijepoj pozitivi [thumbsup]

Ali sada treba krenuti u lov na druge potencijale …… ako si primjetio zadnjih par dana prehrambena industrija raste ko luda …… 🙂

New Report

Close