BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a možda je kolega tenkista mislio na situaciju kada su “mali” (citaj lakovjerni) vidjeli sto se dogadja s lkpc, pa uletili jer je sve to luka, tako je i s Beljem, kao i kod MLNR i ZTNJ, ok sve je kupio TOdo, ali ocekivati da ce sve u jednom danu ici po 345434 posto nije normalno, jer se na forumu ljudi medjusobno nadrukaju (sto i odgovora dnevnim trgovateljima (da se razumijemo i ja bih to bio da imam 100.000 kn) i onda svi od dionica koji su potencijal ocekuju u jednom danu zaradu od sto bilijuna kuna
nego ima li netko tko ima BLJE u portfelju dionicu LKPC, bas me intzeresira, ili tu ima igraca koji kao imaju 100.000 kn pa kupe BLJE jer je to xxx vise dionica [smiley]

ni ja nisam puno na burzi ali to i nema puno veze sa burzom nego sa zdravom logikom. a kak si ti to zamisljas da tu mali tako puno igraju. pa jel vidis ti koji su to nalozi. jedan na 1600 komada. ti mislis da je neki mali procitao ovdje moj vrli komentar i odlucio na osnovu toga ulupati 600 000 kuna. i onda jos svi za njim..mos misliti.

ako padne više nije ključna riječ…jer je palo…prod

pa ne kazem ja da si ti nuzno lose napravio.vjerovatno si i pogodio. ali ne pada bas kako si mislio btw.
samo kazem da riskiras stado zbog jedne ovce jer sta da je jos naraslo na 400kn. mozda ti i bi usao na vise nego sta si prodao, mada sumnjam kad vidim da se zadovoljis sa 7000.
ali vecini bi to bio zadnji susret sa tom dionicom.

Prešli smo 4MKn prometa, sada smo sigurni i za ovaj nivo. [thumbsup]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

pa ne kazem ja da si ti nuzno lose napravio.vjerovatno si i pogodio. ali ne pada bas kako si mislio btw. samo kazem da riskiras stado zbog jedne ovce jer sta da je jos naraslo na 400kn. mozda ti i bi usao na vise nego sta si prodao, mada sumnjam kad vidim da se zadovoljis sa 7000. ali vecini bi to bio zadnji susret sa tom dionicom.

a po koliko si ti ušao?jel se smije znati?
i sa koliko ćeš biti zadovoljan?
ja sam zadovoljan s tih 7000 kn na prodanih 100 komada…ostalo mi još 100 da čekam tih 400 kuna…ili po nekima 500 kuna…
čekat ću…pa ću vidjet..možda opet kupim 100 komada…koje ću opet prodat…ovih 100 stoji u portfelju…a sa ovih drugih 100 se mogu igrat…7000 je tu…u drugoj rundi možda bude 2000-3000….pa se toga nabere s kupovanjem i preprodavanjem…
a čimit ću u nekim drugim dionicama…poput AGMM i FRNK…u belju čamiti i čekati neki target od 500 kuna…hm…mogo bi se tu dobrano načekati…

cestitam starom drugu iz leda sto mu je jos jedna miljenica konacno krenula pravim putem, decki kad odradim zabu, dolazim u belje, naravno na dugeeeeeeee staze!!!

thx, ajde slobodno, kako je krenulo na ovoj dionici bi se mogao dogoditi najveći skok, kao prošle godine što je bilo sa Ledom i Ingrom.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Dunlop:

pa ne kazem ja da si ti nuzno lose napravio.vjerovatno si i pogodio. ali ne pada bas kako si mislio btw. samo kazem da riskiras stado zbog jedne ovce jer sta da je jos naraslo na 400kn. mozda ti i bi usao na vise nego sta si prodao, mada sumnjam kad vidim da se zadovoljis sa 7000. ali vecini bi to bio zadnji susret sa tom dionicom.

a po koliko si ti ušao?jel se smije znati?
ja sam zadovoljan s tih 7000 kn na prodanih 100 komada…ostalo mi još 100 da čekam tih 400 kuna…ili po nekima 500 kuna…
čekat ću…pa ću vidjet..možda opet kupim 100 komada…koje ću opet prodat…ovih 100 stoji u portfelju…a sa ovih drugih 100 se mogu igrat…7000 je tu…u drugoj rundi možda bude 2000-3000….pa se toga nabere s kupovanjem i preprodavanjem…
a čimit ću u nekim drugim dionicama…poput AGMM i FRNK…u belju čamiti i čekati neki target od 500 kuna…hm…mogo bi se tu dobrano načekati…

Od 10 trejdanja ako fulaš samo 2 već si u minusu. Znam iz osobnog iskustva. ja lani s ničim nisam trejdao, na nekima dionicama zbog toga nisam zaradio još uvijek ništa( Belje je eto jedna od njih koj je sad ipak krenula) ali sam zato sa jednom zaradio 400 % , sve trejdanje nadoknadio i još i više od toga. Ove godine ću nadam se uspjeti bar još s dvije dionice tako.

Koliko vidim nema više drhtavih rućica na belju, čeka se da se nakupi prodaja, jer se trenutno nema šta kupiti po ovim cijenama.

čekat ću…pa ću vidjet..možda opet kupim 100 komada…koje ću opet prodat…ovih 100 stoji u portfelju…a sa

huh, pa sad mi je sve jasno. pa kakvih 500kn. ja cekam 10 000. nema nikog na ovome svijetu ko me moze uvjeriti da belje nemoze tolko narasti sljedecih par godina. ima nekih dionica vani koje su narasle milijon puta.
ako todo upikne migros (da, ako…i vrijedi riskirati) jel mozes zamisliti kolko ce mu se povecati dobit kad pocne te proizvode frkati po tim ducanima. da ce se kupovati to uopce nema dileme. ako se kod nas kupuju svakakva smeca po kauflandu (koda je samo cijena proizvoda mjerilo..to sta povrce vise nema okusa, krastavci imaju okus koda su gnjili itd.) budi siguran da ce se prodavati sirevi, vino, meso, zitarice od belja tamo. samo treba biti prisutan i imati distribuciju a to se migrosom dobija.
i bez migrosa ce belje nakon jos mjeseci konsolidacije poceti biljeziti sve bolje dobiti, a kamoli ako ovo prodje.

ja sam usao na 315 sa 360 komada…vjeruj mi na rijec da prije 10 000 ne izlazim a niti tada osim ako nije neka katastrofa na vidiku, a tada cu vec vjeroavatno zakasniti.

Od 10 trejdanja ako fulaš samo 2 već si u minusu. Znam iz osobnog iskustva. ja lani s ničim nisam trejdao, na nekima dionicama zbog toga nisam zaradio još uvijek ništa( Belje je eto jedna od njih koj je sad ipak krenula) ali sam zato sa jednom zaradio 400 % , sve trejdanje nadoknadio i još i više od toga. Ove godine ću nadam se uspjeti bar još s dvije dionice tako.

pa kaj ti misliš da ću trejdat sa minusom?ak mi cijena ne odgovara ostat će dionice u portfelju…

Ne kužiš ali nemam vremena da ti objasnim.

Danas ako objave u dnevniku o skorom vrlo mogućem preuzimanju Migrosa, sutra bi mogla kupnja biti i na 400 kunića.

a pametno i fondovi rade. nahrle jako, pa povuku naloge da drhtavci udju u svoje prirodno stanje i cim vide da se kupnja povlaci odmah pocnu spustati cijenu i zadovoljavati se sa par tisuca kuna dobiti.cim se to isckra kupnja opet pocinje rasti kao sta trenutno vidim.

ili se varam u necem ?

New Report

Close