Kad Belje krene padat ne treba se zurit ponovno ulazit..Nije ovo prvi put da je bio na 350 pa se nakon odredjenog vremena vratio na 300!
e,sad…ako si ponovno uletio na 300 kuna (kao što sam ja) i prodao po 370-380 kuna…na 100 komada mi je zarada 7000-8000 kuna…dakle…2 prosječne plaće u Hrvata…a ponovno ću uć kad cijena padne…a to se upravo i dešava…jer tako je to na belju…bilo i ostalo…
ako padne. to je kljucna rijec. padao do sad jest, ali dali ce opet to je pitanje.ja isto mislim da nesto hoce.ali riskiras penziju zbog 4000 kuna jer sigurno neces uci nazad kad skoci na 400.
koje sitno gledanje. ja imam 360 komada i ako uleti migros ja sam rijesio buducnost. jedno vrijeme danas sam u belju bio u plusu 20 000. mislis da mi je prodaja bila na pameti. pa mogu biti 2 milijuna u plusu ako taj turcin zbilja uleti. ti bi sa svojih 100 komada bio 600 000. ali samo mu je nebo granica..a ti se zadovoljio sa 4000. pa normalno da ti nitko nemoze nista reci. ali stvarno mislim [rolleyes]
A situacija LKRI i Belja je jako slična.
daj mi nabroji dodirne točke LKRI iBelja….
kak se to može uspoređivat? nije mi baš jasno…
tenkista: ” A situacija LKRI i Belja je jako slična. ” daj mi nabroji dodirne točke LKRI iBelja…. kak se to može uspoređivat? nije mi baš jasno…
a možda je kolega tenkista mislio na situaciju kada su “mali” (citaj lakovjerni) vidjeli sto se dogadja s lkpc, pa uletili jer je sve to luka, tako je i s Beljem, kao i kod MLNR i ZTNJ, ok sve je kupio TOdo, ali ocekivati da ce sve u jednom danu ici po 345434 posto nije normalno, jer se na forumu ljudi medjusobno nadrukaju (sto i odgovora dnevnim trgovateljima (da se razumijemo i ja bih to bio da imam 100.000 kn) i onda svi od dionica koji su potencijal ocekuju u jednom danu zaradu od sto bilijuna kuna
nego ima li netko tko ima BLJE u portfelju dionicu LKPC, bas me intzeresira, ili tu ima igraca koji kao imaju 100.000 kn pa kupe BLJE jer je to xxx vise dionica [smiley]
Marcipan objašnjava kako se može dejtrejdati [lol] , ali moraš uvijek pogoditi intervale skupljanja velikih igrača da bi uvijek uspio, inače kako je objasnio tenkista “pregazi te vlak” i izgubiš dionicu za jeftini dokup i praktički manje zaradiš od onog koji je stalno unutra.
368,74 kn je trenutna prosječna cijena [proud]
ako padne. to je kljucna rijec. padao do sad jest, ali dali ce opet to je pitanje.ja isto mislim da nesto hoce.ali riskiras penziju zbog 4000 kuna jer sigurno neces uci nazad kad skoci na 400. koje sitno gledanje. ja imam 360 komada i ako uleti migros ja sam rijesio buducnost. jedno vrijeme danas sam u belju bio u plusu 20 000. mislis da mi je prodaja bila na pameti. pa mogu biti 2 milijuna u plusu ako taj turcin zbilja uleti. ti bi sa svojih 100 komada bio 600 000. ali samo mu je nebo granica..a ti se zadovoljio sa 4000. pa normalno da ti nitko nemoze nista reci. ali stvarno mislim [rolleyes]
ako padne više nije ključna riječ…jer je palo…prodao sam danas 100 komada…nisam prodao sve…pročitaj unatrag moje postove…e…a ima i utvom postu jedan ključan “ako”…ako uleti migros…
svak ima svoj način ulaganja…
mogao si prodat svojih 360 komada po 380…i sad ponovno uć na 350…jel ima nečeg lošeg u tome?
prijatelju ja sam zaradio danas na belju više od 7000 kuna….
koliko si ti?
a na belju nikada neće biti kasno za uć…pa neće to u jednoj transakciji na 500…
joj joj..to je to sta ja stalno kazem..malo gledaj malo ces i dobiti.
pa tih 7000 kuna ces spusiti u sljedecoj dionici vec sigurno jer takvi koji se zadovolje sa takvom zaradicom su oni tipicni kad nastane panika pa im malo padne, ti su prvi na asku…
Marcipan objašnjava kako se može dejtrejdati [lol] , ali moraš uvijek pogoditi intervale skupljanja velikih igrača da bi uvijek uspio, inače kako je objasnio tenkista “pregazi te vlak” i izgubiš dionicu za jeftini dokup i praktički manje zaradiš od onog koji je stalno unutra. 368,74 kn je trenutna prosječna cijena [proud]
cestitam starom drugu iz leda sto mu je jos jedna miljenica konacno krenula pravim putem, decki kad odradim zabu, dolazim u belje, naravno na dugeeeeeeee staze!!!
Marcipan objašnjava kako se može dejtrejdati [lol] , ali moraš uvijek pogoditi intervale skupljanja velikih igrača da bi uvijek uspio, inače kako je objasnio tenkista “pregazi te vlak” i izgubiš dionicu za jeftini dokup i praktički manje zaradiš od onog koji je stalno unutra. 368,74 kn je trenutna prosječna cijena [proud]
iz aviona se vidjelo da će ovo u rikverc poslije današnje blokade…
inače nisam sklon daytrejdanju…ali belje je pravi mali raj za daytrejdere…a uvijek postoji opcija da ju zadržiš u portfelju dugoročno…
Strong HOLD decki ili ste svi sljepci pored zdravih ociju
hehe, dobro im govoriš, a možda ipak da ih ne savjetujemo više, nek prodaju, ako se bigbrother nahrani prije idemo gore. [thumbsup]
Mirovinci su dobili zeleno svijetlo, ali još nisu počeli kupovat. Navodno su puni love ko šipak [wink]