BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo sad mogu plakati koji su prodavali na 365. Ha, svaka škola košta. Mislim da danas ispod 400 nećemo završiti.

sad će mig uletjeti na prodaju i sve poskidati …

ne brini ti za MiGa..
mig bude ovo zavrtio i lijepoo ce zaraditi..
uostalom ja sam skidao u cetvrtak i petak,ali..

..kako ce to pomoci multiplama i fundamentima INDG???
kad vec ulazes po fundamentima
[lol] [lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Evo sad mogu plakati koji su prodavali na 365. Ha, svaka škola košta. Mislim da danas ispod 400 nećemo završiti.

ti bi najrađe da bude svaki dan rasta po 20%……takav scenarij mozes sanjati…..
trebao bis imati vec neka iskustva do sada……[lol]

DOKUP!

ne vidim zašto bi netko plakao…ako je dobro zaradio…
ja sam prodao jedan dio…jedan dio još imam…
a vidit ćemo gdi ćemo još danas završiti… nitko ne može tvrditi zavšit ćemo na 400 ili na 300…sve je moguće…
ali s obzirom na tip ulagača koji se nalazi u belju, prije ćemo u rikverc…jer tako je to na belju bilo već nebrojno puta…

prodao sam belje danas, nazalost koliko znam kada krene korekcija belje najvise pusi od svih ostalih dionica, mislim da cu ponovo uci kada padne, samo moje misljenje[smiley]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Lijepo se čeka da se prodaja spusti i onda se lupa po asku. svaka čast ekipa!
Več sam jednom to napisao ali post nestao.

ne vidim zašto bi netko plakao…ako je dobro zaradio…
ja sam prodao jedan dio…jedan dio još imam…
a vidit ćemo gdi ćemo još danas završiti… nitko ne može tvrditi zavšit ćemo na 400 ili na 300…sve je moguće…
ali s obzirom na tip ulagača koji se nalazi u belju, prije ćemo u rikverc…jer tako je to na belju bilo već nebrojno puta…

evo, da kazem, meni su svi koji su prodali malo cudnijih stavova. svi koji prodaju agrokorove dionice ovih dana kad se trka za migros zahuktava po meni nevide pored zdravih ociju. ti prodas i propustis sansu dobitka na lotu. ispunjavas listic za loto gdje je vjerovatnost dobitka 1 prema 15milijona a ovdje gdje je sansa 30% tu prodas. pa mogao si penziju zaraditi ako si imao u belju par desetaka tisuca eura a ti se se zadovoljio sa zaradom od vjerovatno kakvih par tisuca [bye]

ja isto ne kuzim te stvari, ali kako se i kod MLNR i ZTNJ rade iste stvari, ode par dana par posto, pa par dana u blokadu, i nakon blokade gore, pa sada dodje do korekcije-kao da ima dosta ljudi koji dodju na forum i ne misle sto ce sa svojim novcem- tocno se na ove tri nove akvizicje (relativno nove) Agorkora, vidi sto se dogadja. svi prema infu krenu kupovati, sami nabijaju cijenu, sto i je ok, a onda oni koji su tu dionicu (BLJE) i ove ostale imali, hop brzo van na 20 do 30 %, iskreno i to je ok meni, ali da imam 100.000 dionica, a ovako sam cigo, neka cuci i koti se, ionako ako padne nisam puno izgubio- da smo na Pariskoj ili Londonskoj burzi bilo bi godisnje po 1 d o2 posto zarade, a ne po 4 dnevne [smiley]
vidim da je BLJE u samo 20 minuta od +12 posto palo na +5, valjda su svi ocekivali +66 posto na dnevnoj razini, ne kuzim iskusne ovdje kako su ocekivali 400 kn do kraja dana- kristalna kugla, ATH, sc od kave, P/E, …. ?

evo, da kazem, meni su svi koji su prodali malo cudnijih stavova. svi koji prodaju agrokorove dionice ovih dana kad se trka za migros zahuktava po meni nevide pored zdravih ociju. ti prodas i propustis sansu dobitka na lotu. ispunjavas listic za loto gdje je vjerovatnost dobitka 1 prema 15milijona a ovdje gdje je sansa 30% tu prodas. pa mogao si penziju zaraditi ako si imao u belju par desetaka tisuca eura a ti se se zadovoljio sa zaradom od vjerovatno kakvih par tisuca [bye]

šefe…sad ćemo jednostavnom računicom…jel može?
recimo da imaš 100 dionica belja…kupio si ih po cijeni od 280 kuna…došla cijena na 320 kuna…zaradio si 40 kuna po dionici…na 100 dionica to je 4000 kuna…nit si oro nit si kopo…to je prosječna plaća u Hrvata…a cijena će opet pasti ispod 300 kuna…i opet ćeš uletit….
e,sad…ako si ponovno uletio na 300 kuna (kao što sam ja) i prodao po 370-380 kuna…na 100 komada mi je zarada 7000-8000 kuna…dakle…2 prosječne plaće u Hrvata…a ponovno ću uć kad cijena padne…a to se upravo i dešava…jer tako je to na belju…bilo i ostalo…
što se tiče dugoročnog ulaganja na ovakvim dionicama…može proć…al po meni puno je bolje srednjoročno ulaganje…odnosno nanjušiš priliku (kupiš), pa isto tako prodaš…a ne da se kasnije lupaš po glavi kad klizne sa 380 kuna na 350 šta nisi prodao…
a osim toga…ako ne netko kupio belje na dugoročno…šta mu onda znači trenutna cijena?apsolutno ništa….ako ga je kupio na rok od 3 godine,onda će mu biti bitna cijena za 3 godine…a ne koja je trenutna….a ja nisam kupio na 3 godine…pa mi je bitna…i usput ću staviti nešto u džep…a ostatak društva nek čeka belje na 500 kuna…vidjeli smo kak to ide prošle godine….pa možda za 3 godine i bude tamo negdi…dotle ću ja dosta toga okrenut….

ne kuzim iskusne ovdje kako su ocekivali 400 kn do kraja dana- kristalna kugla, ATH, sc od kave, P/E, …. ?

pod iskusne smatras tenkistu koji navija ne samo za 400 kuna do kraja ovog dana nego se pita i zasto cijena nebi mogla do 500?….[lol]

DOKUP!

kako stvari stoje…to će i ispod 350 danas…
dakle…da ponovimo…netko ko je imao 100 komada…mogo je danas prodat po 380…kad padne na 350…to je 30 kkn po dionici…na 100 komada 3000 kuna…
pušing kako god okreneš…a 3000 kuna je 3000 kuna…šta god neki rekli o tome…

savsreno normalno i bas kako treba bi bilo da cijena zavrsi oko 350 danas, kome to nije jasno, nek se drzi fondova!

hoce li se to desiti, vidjet cemo, jer ne odlucuju samo prirodne zakonitosti buirze[sealed][sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close