kada prestaje blokada??
Joj da mi je naći post u kojem se kladim s Quarkom. A di je taj mladić nestao. Uglavnom, tobogan žešći predviđam.
zasto?sve todoriceve dionice ovih dana rastu ko blesave, jedino je Belje ostalo.
nijedna od njih se nije vratila.
ovo je Migros spekulacija..
a mozda i nije, mozda je siguran dogadjaj, ja ne znam, hocu reci, nije ista situacija kao prije[proud]
Tako je! Dobro se sjećam tko je meni onomad priredio spektakularan doček na Belju! [wink] Dosljednost se na burzi često isplati. Kolega Collina, od srca čestitam. [thumbsup]
Hvala, nadam se da ovo nije kraj i da neće nikakav potop
[wink]
veliki pozdrav kolegi sudcu uz zamjerku sto nije cesce s nama[smiley]
Ovo je genijalno!
cijena Belja će biti kao HT-a ako ne i više.Jedna dionica nosi preko 30kn dobiti a druga niti 30lipa!
veliki pozdrav kolegi sudcu uz zamjerku sto nije cesce s nama[smiley]
Veliki pozdrav Mig! I meni je žao. Bio sam na putu i nisam stigao ni postati Dejavuu mojih 10 favorita…
Mali su se istresli. Put prema gore je otovren. Sad će ga nagurat koliko im treba. Ono nema veze sa forumom i navlacenjima po njemu.
mravak:
”
Poluvrjeme,,,znakić ili hlađenje[thumbsup]
”
Bit će hlađenje tamo negdje na 370-380kn. Onda predah zbog daytradera a nakon toga do kraja godine juriš na 1000 kn.[proud]
Dižem letvicu na 400 i onda zastoj a ne pad.[proud]
Rast.
To smo čekali već duuuuže vrijeme ali tko Belje prati duže vrijeme zna da isto tako brzo može i zaroniti.
Treba biti strpljiv ili brz na okidaču.
Tko zna kakvo će ovoga puta izvješće zakuhati..