za belje sam očekivao još od prije par mjeseci
veliki rast ili veliki pad prema info koje sam imao (ovisno o tome što
će se dogoditi…) a ono zapravo još ništa posebno od toga i sad ga
znaj šta i kada…
budi srce pa podjeli i s nama koje su to informacije. moze naravno i na pm.
naravno, imam tamo para pa me zivo zanima…ako je to aktualno uopce. ja imam vremena cekati par godina (i vise sta se tice novaca ali bi mi strpljenja moglo poceti nestajati )
[smiley]
zvone101:
”
za belje sam očekivao još od prije par mjeseci
veliki rast ili veliki pad prema info koje sam imao (ovisno o tome što
će se dogoditi…) a ono zapravo još ništa posebno od toga i sad ga
znaj šta i kada…
”
budi srce pa podjeli i s nama koje su to informacije. moze naravno i na pm.
naravno, imam tamo para pa me zivo zanima…ako je to aktualno uopce. ja imam vremena cekati par godina (i vise sta se tice novaca ali bi mi strpljenja moglo poceti nestajati )
[smiley]
to ne smijem govoriti ali smijem da sam izašao sasvim na oko 340 i samo pratim situaciju ali moji prijatelji imaju jaaaaaakooo puno i skoro svaki dan već mjesecima samo dokupljuju.
ali ne zaboravi da je moguće i da padne…
nije nagovor na kupnju ili prodaju jer sam Bog zna kako će dalje…
na našoj burzi kad je tako mala je sve moguće pa i čuda !
to ne smijem govoriti ali smijem da sam izašao sasvim na oko 340 i samo
pa moze i na pm. valjda nije vojna ni drzavna tajna. kolko znam to je jedina stvar koja se nebi ni na pm smjela reci.
ako znas ti onda valjda znaju i tvoji prijatelji pa ako su oni unutra onda valjda znaju sta rade. tjesim se
[huh]
iiskreno jako im se čudim što im veliki novac čami…
ma i ja bih radije sad da sam sve stavio u ledo pa bih poslje u belje, al malo sam u minusu u belju a imam devizu da ne prodajem nista dok sam u minusu (znam da nije pametno ali sam tvrdoglav) pa to tako stoji.) a i nevolim sva jaja u jednu vrecu. iako bih puno vise profitirao da do kraja godine sve imam u ledu pa poslje u belje..mada nikad neznas niti sa beljem…mozda iznenadi prije vremena.
Moja prva dionica je bila Belje i to na nagovor prijatelja koji ima kao iskustva, dionice sam kupio u 11. mj. 2006. i to po cijeni od 320kn da bi nakon toga došlo do pada, i čeko ja tako jedno par mjeseci i vidim da Belje dođe do 290 i ni lipe više i tako sam prodao sa gubitkom. Ali sada mislim da je druga situacija i nebi je bilo loše imat u portfelju, mislim da ču ujutro kupit par komada za probu.[cool]
2005 država Belju oprašta 311 000 000 kn duga, 2006 Toda ulaže 270 000 000 kn! Sve bolje od boljega pa tako i cijena ide od 100 na 300 kn.
2007 dolazi do dokapitalicacije pretvorbom uloga u dionice po 100 kn premda se tržišna drži oko 300 kn.
2008 izgleda da se smanjuju poticaji velikim proizvođačima.
Firma posluje sve bolje ali rastom prihoda od cca 12% dugo će trebati da opravda i sadašnju cijenu a kamoli da poraste na 400.
Ovo bi bila odlična priča da nije bilo ovog nesretnog dokapa od Agrokora po 100 kn.
Ulazio sam u ovu dionicu po cijenama 100-150 a izašao oko 300 kn prije više od godinu dana. Vidim da se gotovo nije pomakla i ne očekivam pomake još 2 godine.
Za sada [bye]
Gdje ste sad nestali? Ja sam vam jučer lijepo rekao ko je idući!
Gdje ste sad nestali? Ja sam vam jučer lijepo rekao ko je idući!
Svaka čast.[thumbsup]