fondovi podebljavaju poziciju u TOP :
* Važeći podaci za uredovni dan 15.11.2007 .
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun 0
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 24,04 Osnovni račun 0
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,37 Osnovni račun 0
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 27.113 0,33 Skrb. račun 0
5. CENTAR BANKA D.D. 12.517 0,15 Skrb. račun 0
6. HPB D.D. 12.230 0,15 Skrb. račun 0
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 10.478 0,13 Skrb. račun 0
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 8.897 0,11 Osnovni račun +135
9. PBZ D.D. 6.255 0,08 Skrb. račun + 308
10. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,07 Osnovni račun 0
Ukupno: 93,34
[smiley2][smiley1]
smiley1]
to podebljanje nije vrijedno spomena… +308 – pa to nije njima ni predjelo….a o hypo da i ne govorim….
Da ne bi netko mislio da imam nešto protiv ove dionice….kao što sam gore napomenuo još uvjek sam u njoj ( doduše ne u tolikoj mjeri kao prije ), ali priča o nekom skupljanju fondova pada u vodu….kada fondovi skupljaju onda to ide po 1000kom dnevno, a ne 300 tjedno….
to podebljanje nije vrijedno spomena… +308 – pa to nije njima ni predjelo….a o hypo da i ne govorim…. Da ne bi netko mislio da imam nešto protiv ove dionice….kao što sam gore napomenuo još uvjek sam u njoj ( doduše ne u tolikoj mjeri kao prije ), ali priča o nekom skupljanju fondova pada u vodu….kada fondovi skupljaju onda to ide po 1000kom dnevno, a ne 300 tjedno….
ja nigdi ne vidim da se tu uopće radi o fondu…
PBZ skrbnički…može biti bilo tko iza njega…
[smiley8]
đubar: ” to podebljanje nije vrijedno spomena… +308 – pa to nije njima ni predjelo….a o hypo da i ne govorim…. Da ne bi netko mislio da imam nešto protiv ove dionice….kao što sam gore napomenuo još uvjek sam u njoj ( doduše ne u tolikoj mjeri kao prije ), ali priča o nekom skupljanju fondova pada u vodu….kada fondovi skupljaju onda to ide po 1000kom dnevno, a ne 300 tjedno…. ” ja nigdi ne vidim da se tu uopće radi o fondu… PBZ skrbnički…može biti bilo tko iza njega… [smiley8]
kolega možda vi ne vidite, ali ima ih šta vide uz dužno poštovanje.
a za kolegu “đubra” način na koji fondovi skupljaju se ne može unificirat, ali sada nemam vremena s vama o tome debatirati a iskreno ni volje.
LP
kolega možda vi ne vidite, ali ima ih šta vide uz dužno poštovanje. a za kolegu “đubra” način na koji fondovi skupljaju se ne može unificirat, ali sada nemam vremena s vama o tome debatirati a iskreno ni volje. LP
Pošto kolega Bankar ima naočale i vidi…nek onda napiše o kojem se to fondu radi…[smiley7]
airfire: ”
… ako opet padne za sada mi je malo skup[smiley11]
”
nekima je Ledo bio skup na 4.000, pa 6.000, pa 11.000, a sada ga kupuju
na 18.000 [smiley1]… da firma nema perspektivu ne bi je Agrokor ni
uzeo pod svoje.
Daleko od toga da BELJE ne vrijedi ali trenutno nije u fokusu iz razloga što se prostim riječnikom -povrat uloženog u agro biznis mora “sačekati” nekoliko godina duže od npr. povrata u građevinarstvu ili tehnološkom sektoru. Taj smijer u HR još nije prepoznat od mase ulagača koji traže brzu zaradu zadnjih godina i navikli su na dramatične skokove…koji su im omogućili brzu kapitalizaciju.
Belje je na dobrom putu razvoja ali ima vremena za ulazak….[smiley2]
pozdrav
neznam koliko ste vi cekali ali znam da se zadnje vrijeme kupuju veće kolicine te dionice sad koj je to razlog neznam ali velik je novac u pitanju, dali ce rast sad ili krajem godine neznam ali ja sam ušao u belje i vjerujem da ce se cijena barem poduplati do kraja godine.
To su samo moje pretpostavke po onome koliko se kužim u dionice.[smiley8]
pozdrav neznam koliko ste vi cekali ali znam da se zadnje vrijeme kupuju veće kolicine te dionice sad koj je to razlog neznam ali velik je novac u pitanju, dali ce rast sad ili krajem godine neznam ali ja sam ušao u belje i vjerujem da ce se cijena barem poduplati do kraja godine. To su samo moje pretpostavke po onome koliko se kužim u dionice.[smiley8]
Koje zadnje vrijeme?!?…pa ovakav je promet konstantan cijelu godinu na Belju…cijena dionice je varirala od 250 do 350 kuna..
da li će rasti duplo do kraja godine?!?…ostalo je još mjesec i pol do kraja godine…zato čisto sumnjam da će Belje nekud do kraja ove godine…možda na 320 opet…do kraja druge bi se već moglo raspravljat…al da će duplo…sumnjam…previše ima daytradera koji kupuju po 280-290…a onda izlaze kad cijena dosegne 320 kuna…i tako to na Belju traje i traje…
zimmerman: ” patak9: ” U 2006. dionica je grabila u visine a firma je puzala,u 2007. dionica stoji a firma ide naprijed(kojim tempom nisam siguran al ide) znači sad bi u 2008. mogle napokon skupa i firma i dionica jače prema gore,IMHO! ” A zamislite momenta kada Todorić kupi ovaj lanac maloprodaja u turskoj i plasira u njih Belje, Jamnicu, Ledo… Sam Istanbul ima 20 milijuna ljudi, a Turska …..? Ej ko će za sve njih proizvesti hranu…. Pa Agrokor naravno……[smiley2][smiley1] ” a zamisli da svakom kinezu prodas olovku, kolika bi onda bila cijena TOZ-a
ej! Lako je za kineze!
Ovo je todorić!
Puno toga stoji iza njega! Za početak država Hrvatska ma koliko mala bila…..
Agrokor ljudi, agrokor…….