Pozdrav!
Mislite li da ce belje pasti na nekih 300 kn da se ode u dokup? Ja se nadam da ce je fondovi malo srusiti kako bi i oni usli po jeftinijoj cijeni [smiley11]
U nedjelju je bio rođendan kod prijatelja kad ono Belje graševina od 3 litre u kartonskom pakovanju,ja bio “pristojan” pa pitao pošto u dućanu,kažu 50-ak kuna.
Ekipa se bila “okomila” na vino al me je malo začudilo kako je tako jeftino.
Glava nije bolila!
Ne dere Toda neku maržu na Belje vinima,trebo bi se malo ugledati na gospodina Moralića!
Da, moglo bi biti i skuplje, što ne znači da ih nema, najskuplja su vina flaširana u bocama od 0,75l. Vidio sam vinsku kartu za martinje je izašao prilog u večernjaku.
Pozdrav! Mislite li da ce belje pasti na nekih 300 kn da se ode u dokup? Ja se nadam da ce je fondovi malo srusiti kako bi i oni usli po jeftinijoj cijeni [smiley11]
Od kud si se ti sad pojavio?!?
Belje se u zadnjih pola godine kreće uglavnom od 300 kuna pa dođe do 320 kuna…pa natrag na 300…pa malo kad je korekcija zaroni na 270 kuna…pa se vrati na 300…pa recimo naraste kao danas na 312-320 kuna…pa se opet idući dan spusti…i tako u nedogled…
fondovi su se imali priliku već nakrcat do mile volje…kolko mi je poznato u prvih 10 je samo Ilirika…
al nitko ne zna kud će Belje do kraja dana…a kamoli sutra…možemo prema 320 do kraja dana, a isto tako natrag na 300…
tu treba malo više strpljenja nego na drugim dionicama…
U 2006. dionica je grabila u visine a firma je puzala,u 2007. dionica stoji a firma ide naprijed(kojim tempom nisam siguran al ide) znači sad bi u 2008. mogle napokon skupa i firma i dionica jače prema gore,IMHO!
U 2006. dionica je grabila u visine a firma je puzala,u 2007. dionica stoji a firma ide naprijed(kojim tempom nisam siguran al ide) znači sad bi u 2008. mogle napokon skupa i firma i dionica jače prema gore,IMHO!
A zamislite momenta kada Todorić kupi ovaj lanac maloprodaja u turskoj i plasira u njih Belje, Jamnicu, Ledo…
Sam Istanbul ima 20 milijuna ljudi, a Turska …..?
Ej ko će za sve njih proizvesti hranu….
Pa Agrokor naravno……[smiley2][smiley1]
Sve je to jako dobro i pozitivno samo je izgubio kvalitetu u mesu totalna komercijala!!!
Pitanje koko će to Turci prihvatiti samo da kažem ukinuo je koka grad i ostao samo na svinjama a turčini to nejedu pa je pitanje?[smiley6]
patak9: ” U 2006. dionica je grabila u visine a firma je puzala,u 2007. dionica stoji a firma ide naprijed(kojim tempom nisam siguran al ide) znači sad bi u 2008. mogle napokon skupa i firma i dionica jače prema gore,IMHO! ” A zamislite momenta kada Todorić kupi ovaj lanac maloprodaja u turskoj i plasira u njih Belje, Jamnicu, Ledo… Sam Istanbul ima 20 milijuna ljudi, a Turska …..? Ej ko će za sve njih proizvesti hranu…. Pa Agrokor naravno……[smiley2][smiley1]
a zamisli da svakom kinezu prodas olovku, kolika bi onda bila cijena TOZ-a
Bio sam godinu dana u belju i zaradio sam jako, jako malo tako da vam ovu dionicu nemoram više opisivati. Svi ovi koji vam daju lažnu nadu imaju vlastiti interes i kada za to dođe vrijeme oni će ga i ostvariti. Moj prijedlog je svi vi koji ste navučeni u njihovu igru shvatite jednu stvar vi ste gubitnici i prodajte kad dođe na razinu 320-330 jer onda oni izlaze i shortaju za novi dokup.
Slična situacija je i kod mene….riješio sam se 70% dionica belja…30% ostalo za svaki slučaj….
Čekao god. dana i puko….[smiley2]
Bio sam godinu dana u belju i zaradio sam jako, jako malo tako da vam ovu dionicu nemoram više opisivati. Svi ovi koji vam daju lažnu nadu imaju vlastiti interes i kada za to dođe vrijeme oni će ga i ostvariti. Moj prijedlog je svi vi koji ste navučeni u njihovu igru shvatite jednu stvar vi ste gubitnici i prodajte kad dođe na razinu 320-330 jer onda oni izlaze i shortaju za novi dokup.
Znam na koga misliš, ali on ti je već davno otišao negdje.[smiley2]