BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

quest:

Koliko je pšenice moguće kupiti za 627m – 234m -> 393m Kn ??? po 0,90 Kn/kg
436.666,66 tona X sadašnja cijena cca 1,4Kn/kg ( 2 do 3 mj. kasnije) -> 611.333.333,33 Kn
Robne rezerve RH -> 0
Kontrola tržišta -> 0

Baš me zanima dobit iduće godine, pogotovo ako se riješi HFP.

P.S. Ovo je izmišljena situacija i plod je mašte autora. Autor posjeduje nešto malo dionica BLJE
🙂

[smiley1]

kolega racunica vam je totalno kriva. otkupna cijena pšenice je ove godine krenula za 0,97 da bi zavrsila u rasponu od 1,05 – 1,10, a ne 0,90 kak to navodite. isto tako je trenutna cijena negdje na oko 1,60 – 1,70.

nije mi jasno zasto pisete o stvarima u koje niste upuceni?

Šala kolega, samo šala u duhu objavljenog RDG… ali i brojke nisu daleko od vaših… [smiley1]

P.S. Ovo je izmišljena situacija i plod je mašte autora. Autor posjeduje nešto malo dionica BLJE

[color=red][i]Joy of life[/i][/color] [color=white] - Richard Thaler - "Mad Money" - HT, DDJH, IGH, DLKV, BLJE, MLNR... [/color]

Dećki ima jedan zanimljivi članak objavit u petak u glasu slavonije da su ovu godinu poslovali s gubitcima ako uhvatim vremena napisat ću vam

Dobar, Loš, Zao

novi dečki:
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 9.049 0,11 Skrb. račun

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

Belje čeka dozvolu za izgradnju postrojenja za bioplin. Današnji Vjesnik str.22 – BIOMASA

u firmi su sve glasnija suskanja da se ceka zadnja potrebna dozvola za izgradnju najavljene klaonice u mecama, koja treba doci do konca godine
te do kraja 2008 klaonica mora biti u uporabi
pozdrav sa belja

btw. konacno su nas detaljnije poslikali na googlu

cijena belja već varira godinu dana tu se kreće bumo vidli

Dobar, Loš, Zao

btw. konacno su nas detaljnije poslikali na googlu

kako to misliš?

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

zna li itko,hoće li eventualno poskupljenje mlijeka,poskupit i cijenu dionice belja.logično bi bilo da hoće…

zna li itko,hoće li eventualno poskupljenje mlijeka,poskupit i cijenu dionice belja.logično bi bilo da hoće…

inflaciju bi trebala pratiti i cijena dionice, to je logično, po meni je i to jedan od razloga da cijena već sada bude veća.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

cijenu dionica belja nece odredjivati poskupljenenje hrane ili mljeka vec poslovni rezultati dionica je investiciska a ne spekulativna u belje ne ulaziti ako nemas namjeru 2god cekati vjerujte mi

ja sam ušao na 298 i 294 danas,ali ostajem najdalje do 4 mjeseca iduće godine,onda ću otići na ibizu,a možda i ostanem kući,zavisi od pada ili rasta dionice.mirišem novu euforiju,ili možda,na tu riječ možemo zaboraviti..

A ovo što Todorić kupuje jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Turskoj za 3 milijarde Eura??? Dobro ste pročitali. Bi li to moglo utjecati na cijenu Belja? [smiley1]

New Report

Close