quest:
”
Koliko je pšenice moguće kupiti za 627m – 234m -> 393m Kn ??? po 0,90 Kn/kg
436.666,66 tona X sadašnja cijena cca 1,4Kn/kg ( 2 do 3 mj. kasnije) -> 611.333.333,33 Kn
Robne rezerve RH -> 0
Kontrola tržišta -> 0
Baš me zanima dobit iduće godine, pogotovo ako se riješi HFP.
P.S. Ovo je izmišljena situacija i plod je mašte autora. Autor posjeduje nešto malo dionica BLJE
🙂
[smiley1]
”
kolega racunica vam je totalno kriva. otkupna cijena pšenice je ove godine krenula za 0,97 da bi zavrsila u rasponu od 1,05 – 1,10, a ne 0,90 kak to navodite. isto tako je trenutna cijena negdje na oko 1,60 – 1,70.
nije mi jasno zasto pisete o stvarima u koje niste upuceni?
Šala kolega, samo šala u duhu objavljenog RDG… ali i brojke nisu daleko od vaših… [smiley1]
P.S. Ovo je izmišljena situacija i plod je mašte autora. Autor posjeduje nešto malo dionica BLJE
Dećki ima jedan zanimljivi članak objavit u petak u glasu slavonije da su ovu godinu poslovali s gubitcima ako uhvatim vremena napisat ću vam
novi dečki:
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 9.049 0,11 Skrb. račun
u firmi su sve glasnija suskanja da se ceka zadnja potrebna dozvola za izgradnju najavljene klaonice u mecama, koja treba doci do konca godine
te do kraja 2008 klaonica mora biti u uporabi
pozdrav sa belja
btw. konacno su nas detaljnije poslikali na googlu
…
btw. konacno su nas detaljnije poslikali na googlu
kako to misliš?
zna li itko,hoće li eventualno poskupljenje mlijeka,poskupit i cijenu dionice belja.logično bi bilo da hoće…
zna li itko,hoće li eventualno poskupljenje mlijeka,poskupit i cijenu dionice belja.logično bi bilo da hoće…
inflaciju bi trebala pratiti i cijena dionice, to je logično, po meni je i to jedan od razloga da cijena već sada bude veća.
cijenu dionica belja nece odredjivati poskupljenenje hrane ili mljeka vec poslovni rezultati dionica je investiciska a ne spekulativna u belje ne ulaziti ako nemas namjeru 2god cekati vjerujte mi
ja sam ušao na 298 i 294 danas,ali ostajem najdalje do 4 mjeseca iduće godine,onda ću otići na ibizu,a možda i ostanem kući,zavisi od pada ili rasta dionice.mirišem novu euforiju,ili možda,na tu riječ možemo zaboraviti..