uvjek ide promet a ona stoji te promet padne pa padne i ona, vec videno[smiley3]
Jako sam nestrpljiv da vidim izvješće od Belja?
Vjerujem da Toda generira veće prihode ali profitabilnost je pitanje!
Fazan imaš kakvu dodatnu informaciju?[smiley2]
evo izvješća…
treći kvartal je tradicionalno lošiji za BELJE, al je bar ove godine pozitivan za razliku od prijašnjih..
[smiley2]
Pogledajte FINANCIJSKI TOKOVI, od tamo se da pročitati prava perspektiva ove dionice…
jedino što me brine AOP083 pov. za 395 milja, tako da rast bilance (26%) dolazi otprilike s te osnove
sad su zaduženi do ibera
rast zaliha? nije neki issue ako imaš kome plasirat’
ostalo po starom, uključujući bogate kometare…
kako rekoh u ranijem postu: čekati, ima vremena za blje
korekcija se da i bolje iskoristit’
jedino što me brine AOP083 pov. za 395 milja, tako da rast bilance (26%) dolazi otprilike s te osnove sad su zaduženi do ibera rast zaliha? nije neki issue ako imaš kome plasirat’ ostalo po starom, uključujući bogate kometare… kako rekoh u ranijem postu: čekati, ima vremena za blje korekcija se da i bolje iskoristit’
a tu se krije i odgovor dobrog novčanog toka…kaj su od HBORa uzeli kredit?
Povećan temljeni kapital Belja
ZAGREB, 31. listopada 2007. (Hina) – Tvrtka Belje povećala je temeljni kapital izdavanjem 2.700.000 novih redovnih dionica oznake BLJE-R-A, pojedinačnog nominalnog iznosa 100 kuna, navodi se u obavijesti Zagrebačke burze.
Na taj način temeljni kapital je povećan s iznosa od 551.548.700 kuna za iznos od 270.000.000 kuna, tako da ukupni temeljni kapital nakon povećanja iznosi 821.548.700 kuna.
Temeljni kapital je podijeljen je na 8.215.487 redovnih dionica pojedinačnog nominalnog iznosa 100 kuna.
Belje je na Glavnoj skupštini sredinom srpnja donijelo odluku o povećanju temeljnog kapitala izdavanjem novih dionica pretvaranjem potraživanja u temeljni kapital.