BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hajde Simone stavi K/P….pliz….

Kruha i dionica.....

Stanje u 13:10.

Alright Dave ?

Stanje u 13:10.

Hvala care…

Kruha i dionica.....

Što se događa oko dokapitalizacije i kada će se to upisati već jednom ?
Postoje li kakve provjerene informacije?

Koma čovječe.

Po mojem skromnom mišljenju največi problem Belja je PIK Vrbovec pa sad vi malo razmislite.

Kolega kad malo razmislim ispada da ste više nego u pravu. Osim toga i mene zanima šta je s 35% koje drži HFP?

[color=red][i]Joy of life[/i][/color] [color=white] - Richard Thaler - "Mad Money" - HT, DDJH, IGH, DLKV, BLJE, MLNR... [/color]

[color=blue]Kamo je nestao Quark? [/color]
Zahladilo je na Belju od kada ga nema.

a i ti si ga skužio.fino. pa lijepo je napisao da skuplja po 280 a prodaje po310-320 čak i koliko komada. pa ti zaključi što znače njegovi postovi .

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

belje bi trebalo malo da padne, mislim da bi to bilo u redu s obzirom na jaku prodaju netreba srljat, treba spustiti bid ispod 300 ima dionica ne sekirajte se[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

61 311,00
40 310,01
70 310,00
9 306,02
62 306,01
Cijena Prodaja
314,00 25
315,00 326
315,99 60
316,00 55
317,00 12
Slažem se da bi cijene trebale pasti!!!! mora da su još pod ludilom ipko-a kontam da pada na 270kn pa opet raste na 310kn jaka fora[smiley2]

Dobar, Loš, Zao

na prodaji oko 1100 a na kupnji 100, decki povucite nalog sa kupnje mislim da cemo dole jako strmo[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

EVO POČELO JE.polagano se obistinjuju sve nade.
ŠTETA STO NAM NEMA UVAŽENOG KVARKA SA SVIJEŽIM INF.možda je na forumu ipko

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

Stanje u 13:31… Mislim da opet slijedi korekcija…

Alright Dave ?

al idu prometi ova dva dana

New Report

Close