BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Belju ja ulazim na 360 mislim da će biti isplativije ući na 360 nego na 300( obećajem svima ) Samo već godinu dana čekam tih 360 ali doćiće i tih 360 jednog dana do tada moram se pohvaliti da sam i ja platio školu na toj dionici kao većina forumaša i svim novima bih preporučio da uđu u Belje da plate školu nije ni skupa toliko a fino početnik nauči što ga čeka na burzi A jednog dana kada dođe na 360 evo i mene sa vama

Zanimljiv stav.
Eto, dok vi kolega čekate svojih 360 kunića ja već tri puta švrljao u Belju.
Dakako, veselim se vašoj najavi za 360.
Ja ću ih dočekati unutra već od 300….[smiley11]

La vita e bella!

” Zanimljiv stav. Eto, dok vi kolega čekate svojih 360 kunića ja već tri puta švrljao u Belju. Dakako, veselim se vašoj najavi za 360. Ja ću ih dočekati unutra već od 300….[smiley11]

kolega možeš li mi ukratko pojasniti o čemu se radi hvala

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

stanje 22.10.2007
1. AGROKOR D.D. 2.879.663 52,21 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 35,81 Osnovni račun
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,55 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 27.113 0,49 Skrb. račun
5. HPB D.D. 13.353 0,24 Skrb. račun
6. CENTAR BANKA D.D. 12.664 0,23 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 8.762 0,16 Osnovni račun
8. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,1 Osnovni račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 5.486 0,1 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 5.166 0,09 Skrb. račun

stanje danas na SDA
1. AGROKOR D.D. 2.879.663 52,21 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 35,81 Osnovni račun
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,55 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 27.113 0,49 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 12.517 0,23 Skrb. račun
6. HPB D.D. 12.353 0,22 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 8.762 0,16 Osnovni račun
[color=blue]8. PBZ D.D. 6.065 0,11 Skrb. račun[/color]
9. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,1 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 5.486 0,1 Skrb. račun

PBZ skuplja a cijena ni da makne?

Koma čovječe.

[color=blue]Kamo je nestao Quark? [/color]
Zahladilo je na Belju od kada ga nema.

Koma čovječe.

Da prodaje onda bi se micala prema gore…ali dok svi skupljaju, cijena nece oscilirati vise od 5%
Obratite pozornost na Skrbnicki ZGB, kad on krene kupovati…onda cete shvatiti da ce cijena krenuti…tu se skrivaju…ONI.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Vidim da kolegi ČARUGI nije jasno zašto na 360 e pa ovako kolega

Belje se već godinu dana bori da probije 350 pa nikako a kada probije 350 onda cijena može imati samo jedan pravac a to je UP do tada se cijena još godinu dana može držati u ovim sadašnjim rasponima.

Kolega POSEJDON znate onu koga zmija ujede i guštera se plaši e pa zmija me je dobro na BELJU ujela tako da neću biti ljubomoran na vaših startnih 20% ali vjerujte da ću to nadoknaditi sa brutalnim ulazom na 360 što je sigurno sigurno je[smiley2]

SAM PROTIV SVIH

Ovo je dionica koja se kreće u već poznatim koridorima i na kojoj se da dobro tržiti. Ulaz na 270 izlaz na 330 pa ponovno na 270. Promjene su mjerljive u mjesecima, a zarada od 15-20%. Za moj pojam daily-tradinga sasvim dobar rezultat. BLJE će probiti razinu 360, ali tek 2008.

Alright Dave ?

Nafta poskupi…odu dionice naftnih kompanija gore…za plin vrijedi isto….

Za sve kompanije vrijedi – više cijene – viša zarada…

Hrana poskupi…ali ne…kod nas svi ulažu u brodare…vozarine su stale rasti …a cijena hrane raste i raste i raste…ali belje ne…grr

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Kolega Simone jeli možete zamisliti da Belje prodaje kilo svinjetine jedno 300 kn e otprilike su vam vozarine na tim nivoima i još rastu nisu stale

SAM PROTIV SVIH

Moram te utiješit da ni dionica INE ne raste a cijne nafte su eksplodirale, kod nas ti neke stvari neamu veze sa stvarnošću, iz dana u dan plačem zbog toga….
Belje je solidna tvrtka koja će dugoročno biti više nego isplativa investicija.
pogledaj sve Agrokorove dionice sve su precijenjene do bola -Belje nije još

…pa znati li vi koliko dugo već vrtite jedno te isto? … Ovo je dionica za investitore, ljude koji će čekati nekoliko godina za rast od 50% i koji će biti zadovoljni s tim. A vi navlačite neiskusne špekulante i daytradere i onda se događa ovo što se događa. Minuta do 12? Aha…baš… Kad će Belje krenuti to nitko ne zna…al fakat ne zna. I uzalud vam takvo drukanje… Imao sam nekad Belje držao sam ga nekoliko mjesec i pokajao se…u međuvremenu sve su moje dionice rasle i to neke višestruko, a na ovoj sam izašao u minusu. Čini mi se da se ništa nije promijenilo…

bravo, kolega
no kad krene ne zaboravimo svi da je to Todina firma (tad će i one paralele s PIK-om vrijediti)
ovu dionicu muči visok P/E dakle mora se još pričekati da ova silna ulaganja u Belje, te stotine milijuna kunića, povećaju ovaj E u nazivniku
fondovi i drugi su ‘pumpali’ cijenu dok ona nije postala samim njima problem, s tamo nekih 80 kn na koliko sam ja npr. izišao prateći FA pa do današnjih 300
sad se boje pumpat dalje jer bi mogli s visokog pasti
no kad gigant krene, a Belje to je, ni na 5.000 po dionici neće stati, bez zeke
pa pogledajte nazad po forumu na članke i linkove; otvoreno ovo, uloženo u ono, pilot projekt i tko zna što sve ne
naravno neće to brzo, možda ni u sljedećoj godini; ono raste kroz sebe
Zvijezdin P/E dobrano iznad 50-100 već godinama, Belje zadnji na 400
Zvijezda je već rakao bih odradila organski rast, racionalizirala poslovanje i ima takoreći monopol u uljima, mastima i margarinima; Belje to tek čeka ali imaju i širu paletu proizvoda
teško je bit pametan… ČEKATI vrijeme će pokazati

Moram te utiješit da ni dionica INE ne raste a cijne nafte su eksplodirale, kod nas ti neke stvari neamu veze sa stvarnošću, iz dana u dan plačem zbog toga…. Belje je solidna tvrtka koja će dugoročno biti više nego isplativa investicija. pogledaj sve Agrokorove dionice sve su precijenjene do bola -Belje nije još

Mislio sam na drugim tržištima kapitala

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close