BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novi direktor Belja Goran Pajnić; Ivan Škorić u NO i Agrokorov sektor prehane

ZAGREB, 3. listopada 2007. (Hina) – Iz koncerna Agrokor, većinskog vlasnika Belja, danas su izvijestili o promjenama na čelu Belja – dosadašnji direktor Ivan Škorić prelazi u Nadzorni odbor tvrtke i ujedno će u Agrokoru biti zadužen za Sektor prehrane i poljoprivrede, a novi direktor Belja je Goran Pajnić, do sada direktor Belje kooperacije d.o.o.

Iz Agrokora prelazak Škorića objašnjavaju odličnim rezultatima koje je Belje imalo u prošloj godini te isto tako odličnih rezultata koje ostvaruje u ovoj godini, kao i daljnjim osnaživanjem managementa Belja i Agrokora te biznisa poljoprivrede.

Novi direktor Belja Goran Pajnić na to mjesto dolazi s mjesta direktora Belje kooperacije d.o.o.

Prije dolaska u Agrokor koncern, Pajnić je dvije godine radio u Zagrebačkoj banci kao voditelj sektora kanala distribucije te četiri godine u Nexe grupi, gdje je obavljao dužnost direktora Slavonije IGM, predsjednika Uprave Našicecementa te naposljetku direktora divizije za betone i agregate.

Prema ranije objavljenim podacima, Belje je u prvih šest mjeseci ostvarilo 3,96 milijuna kuna dobiti, a ukupni su prihodi iznosili 250,7 milijuna kuna.

No respect

pricam malo sa ljudima koji se bave uzgojom sto svinja, pilica, krava itd…, kukuruz i ostala hrana skocila je u prosjeku za 50%, tako da me zanima kakav ce biti dobitak u 1q 2008[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

pricam malo sa ljudima koji se bave uzgojom sto svinja, pilica, krava itd…, kukuruz i ostala hrana skocila je u prosjeku za 50%, tako da me zanima kakav ce biti dobitak u 1q 2008[smiley11]

kad si vec razgovarao s njima, mogao si ih pitati i koliko im je porasla cijena inputa…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

quark … zaboravih kada nam ono ističe oklada ? negdje početkom 12 mjeseca … čini mi se …

I love the Smell of Profits in the Morning

quark … zaboravih kada nam ono ističe oklada ? negdje početkom 12 mjeseca … čini mi se …

Da i ja sam zaboravio kada, naći ćemo u arhivi, nije problem.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

E onaj veliki kredit – u petak objava[smiley1]

Ajde, podsjetite i nas ostale forumaše oko čega ste se kladili?

La vita e bella!

To je stvar između nas dvojice. A kako vrhunska tražilica ne izbacuje podatke, zamolio sam kolegu da me podsjeti. Nije ovdje bitno tko će dobiti, već je bitno druženje! Barem meni … a i klopa bi mogla biti dobra … [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Klopa u Kormoranu i vino iz Mladininih podruma sigurno će biti OK a da li će tržište do tada prepoznati potencijale Belja to ćemo vidjeti.

http://www.belje.hr/djelatnosti/restoran_kormoran.asp

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ako netko nije uočio na vrijeme, pošto svi samo pričaju o HT-u, Belje je dobilo mladog lava iz financijskih voda za direktora što će nadam se pridonijeti porastu tržišne kapitalizacije Belja.

Osnažen menadžment Belja
Gospodin Goran Pajnić novi direktor Belja, gospodin Ivan Škorić prelazi u Nadzorni odbor
05.10.2007

Na osnovu odličnih rezultata koje je Belje imalo u prošloj 2006. godini te isto tako odličnih rezultata koje ostvaruje u 2007. godini, a u svrhu daljnjeg osnaživanja managementa Belja i Agrokora te biznisa poljoprivrede, dosadašnji direktor društva Belje d.d., gospodin Ivan Škorić, prešao je u Nadzorni odbor Belja i ujedno će biti zadužen za Sektor prehrane i poljoprivrede u Agrokor koncernu.

Na mjesto direktora društva Belje d.d. imenovan je gospodin Goran Pajnić, koji je dosada radio na poziciji direktora Belje kooperacije d.o.o. Gospodin Pajnić rođen je 1973. godine. Završio je ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije.

Prije dolaska u Agrokor koncern, gospodin Pajnić radio je dvije godine u Zagrebačkoj banci kao voditelj sektora kanala distribucije te četiri godine u Nexe grupi, gdje je obavljao dužnost direktora Slavonije IGM, predsjednika Uprave Našicecementa te naposljetku direktora divizije za betone i agregate.

kada se malo prasina slegne mogli bi je gledati na 330-350, a pocetkom sljedece i na vise[smiley2]

ne mari za male stvari i ostat ce male

hajdemo na prvu stranicu…..izgleda da nam se BLJE malo trglo…obećavajući promet u ovo doba dana…da ne ureknem….

Kruha i dionica.....

New Report

Close