Konačno:
Posejdon: ” quark: ” Nadam se da se se kao ja prijašnjih dana nakracali Beljem po eksta povoljnim cijenam. ” Krcat ko šipak koštica. [smiley2] Sram me priznati, ali ovo je prvi put da sam kupio ovu dionicu. A gledam ju od kada je bila na 90 kn. Ah, sve dođe u svoje vrijeme. [smiley2] ” kolega, zašto ste odlučili ući (tek sada)? ” Zato što volim jeftinu kupnju. [smiley2] A osim toga pio sam beljska vina u dobrom društvu, a i sir se dao fino razmazati…..[smiley2][smiley2][smiley2]
Šta reći nego da se u potpunosti slažem i glede vina i glede sira i glede buce, pa i dionice [smiley2]
uskoro cu vam se i ja pridruziti[smiley2]
hrana je buducnost…ja jedino sto moram je jest i piti a sve ostalo je dobra volja!
Lijepo je ovu dionicu vidjeti opet u zelenom….. Nažalost, puno još “zelenog” mora proći da se vartim na razinu na kojoj sam ušao…
E generator, obradovao si me više nego ovo zelenilo danas. Sada kad imamo web može konačno i cijena gore.
generator: ” Konačno: http://www.belje.hr/ ” E generator, obradovao si me više nego ovo zelenilo danas. Sada kad imamo web može konačno i cijena gore.
Kolega, upravo je tržište potvrdilo vašu tezu.
Bravo!
[smiley2][smiley2][smiley2]
BLJE-R-A Vrijeme: 12:22:11
Kupnja Ukupno ponuda 35
Ukupno dionica 4432
Prodaja Ukupno ponuda 64
Ukupno dionica 8641
290,00 180
285,11 103
285,10 537
285,00 163
281,12 39
291,99 38
292,00 265
292,90 100
293,00 450
295,00 597
Već par dana nije bilo nikakve nove vijesti oko Belja pa je valjda red da nešto objavimo:
24.09.2007 Ivana Barišić
Agrokor: Prvi centar održive proizvodnje
“U skladu s prirodom” naziv je prvoga centra održive proizvodnje otvorenog u sklopu koncerna Agrokor, na Belju, na prostoru parka prirode Kopački rit u Baranji. Ovaj projekt vrijedan ukupno 5 milijuna kuna zajednički su realizirali JUPP Kopački rit i Belje d.d. kako bi na terenu pokazali simbiozu gospodarske aktivnosti i zaštite okoliša. Na ritskom pašnjaku površine 300 hektara smješteno je 350 grla matičnoga stada goveda pasmine Hereford, a ukupno ih je 700 s pomlatkom, koji ondje slobodno pasu. Posebnost projekta “U skladu s prirodom” je, kako ističu na Belju, briga o stadu od osam slavonsko-srijemskih podolaca koji su autohtona vrsta i predstavljaju jedne od rijetkih primjeraka u Hrvatskoj. “Ovo je projekt kojim želimo pokazati da se u posebnim uvjetima može dobro gospodariti. Na ovim ćemo pašnjacima proizvoditi ekološko goveđe meso”, objašnjava Krešimir Kuterovac, izvršni direktor stočarske proizvodnje u Agrokoru i voditelj toga projekta.
Evo još malo novih vijesti.
http://www.poslovni.hr/55003.aspx
25.09.2007 Božica Babić
Prva farma iz Agrokorova programa svinjogojstva
Obiteljsko gospodarstvo Marijana Jakovića iz Molvi na tržište će godišnje isporučivati 4500 tovljenih svinja…