BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Konačno:

http://www.belje.hr/

Posejdon: ” quark: ” Nadam se da se se kao ja prijašnjih dana nakracali Beljem po eksta povoljnim cijenam. ” Krcat ko šipak koštica. [smiley2] Sram me priznati, ali ovo je prvi put da sam kupio ovu dionicu. A gledam ju od kada je bila na 90 kn. Ah, sve dođe u svoje vrijeme. [smiley2] ” kolega, zašto ste odlučili ući (tek sada)? ” Zato što volim jeftinu kupnju. [smiley2] A osim toga pio sam beljska vina u dobrom društvu, a i sir se dao fino razmazati…..[smiley2][smiley2][smiley2]

Šta reći nego da se u potpunosti slažem i glede vina i glede sira i glede buce, pa i dionice [smiley2]

uskoro cu vam se i ja pridruziti[smiley2]

hrana je buducnost…ja jedino sto moram je jest i piti a sve ostalo je dobra volja!

OBAMA................SPASITELJ

Lijepo je ovu dionicu vidjeti opet u zelenom….. Nažalost, puno još “zelenog” mora proći da se vartim na razinu na kojoj sam ušao…

[color=blue]..... bolje biti malo glup nego malo pametan.....[/color]

Konačno: http://www.belje.hr/

E generator, obradovao si me više nego ovo zelenilo danas. Sada kad imamo web može konačno i cijena gore.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

generator: ” Konačno: http://www.belje.hr/ ” E generator, obradovao si me više nego ovo zelenilo danas. Sada kad imamo web može konačno i cijena gore.

Kolega, upravo je tržište potvrdilo vašu tezu.
Bravo!

[smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

Ljubazno molim..K/P…..hvala

Kruha i dionica.....

BLJE-R-A Vrijeme: 12:22:11
Kupnja Ukupno ponuda 35
Ukupno dionica 4432

Prodaja Ukupno ponuda 64
Ukupno dionica 8641

290,00 180
285,11 103
285,10 537
285,00 163
281,12 39

291,99 38
292,00 265
292,90 100
293,00 450
295,00 597

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Već par dana nije bilo nikakve nove vijesti oko Belja pa je valjda red da nešto objavimo:

24.09.2007 Ivana Barišić

Agrokor: Prvi centar održive proizvodnje

“U skladu s prirodom” naziv je prvoga centra održive proizvodnje otvorenog u sklopu koncerna Agrokor, na Belju, na prostoru parka prirode Kopački rit u Baranji. Ovaj projekt vrijedan ukupno 5 milijuna kuna zajednički su realizirali JUPP Kopački rit i Belje d.d. kako bi na terenu pokazali simbiozu gospodarske aktivnosti i zaštite okoliša. Na ritskom pašnjaku površine 300 hektara smješteno je 350 grla matičnoga stada goveda pasmine Hereford, a ukupno ih je 700 s pomlatkom, koji ondje slobodno pasu. Posebnost projekta “U skladu s prirodom” je, kako ističu na Belju, briga o stadu od osam slavonsko-srijemskih podolaca koji su autohtona vrsta i predstavljaju jedne od rijetkih primjeraka u Hrvatskoj. “Ovo je projekt kojim želimo pokazati da se u posebnim uvjetima može dobro gospodariti. Na ovim ćemo pašnjacima proizvoditi ekološko goveđe meso”, objašnjava Krešimir Kuterovac, izvršni direktor stočarske proizvodnje u Agrokoru i voditelj toga projekta.

Evo još malo novih vijesti.

http://www.poslovni.hr/55003.aspx

25.09.2007 Božica Babić

Prva farma iz Agrokorova programa svinjogojstva

Obiteljsko gospodarstvo Marijana Jakovića iz Molvi na tržište će godišnje isporučivati 4500 tovljenih svinja…

Kao da je malo živnulo na belju…

Kruha i dionica.....

ide beljara stara, ideee!

Ja više nemam potpis.

New Report

Close