P/E ti je umjetan, valjda to znaš. Zahvaljujući otpisu potraživanja. Nema tu stvarne dobiti to je jasno, a da nisu manipulirali zalihama ( negativne zalihe ) morali bi iskazati GUBITAK.
Na sve to treba dodati i novu emisiju dionica od 3milijuna komada što će razrijediti kapital.
Kad krene nizbrdo i 270 kuna će vam se činiti kao kuća veliko.
Pa onda nemoj kupavati. Ima još dionica. P/E nije jedini pokazatelj dobre prilike.
U preh. sektoru sam dosta aktivan i pratim FRNK, KRAS, PODR, BLJE, VIRO, itd. BLJE je poslije PODR i Vindije najveća preh. firma u HR. Ima zastarjelu tehnologiju i velika ulaganja. Uvijek postoji dilema različitih interesa velikih i malih dioničara, ali mislim da je BLJE zicer na period duži od 2 god. Moguće je da još treba dosta vremena za povrat uloženog, ali to je teško procjeniti.
Zgodno. Netko je otvorio topic prognoze cijene BLJE-a na 22.3.2008. pa slobodno sudjelujte…. [smiley2]
Baš me zanima kako će to proći….
Evo još vijesti o poljoprivrednoj statistici http://www.poslovni.hr/53928.aspx
belje ako sklizne na 260kn bolja je prilika i veca te sigurnija zarada od t-ht-a, po mom misljenju,[smiley11]
Nadam se da se se kao ja prijašnjih dana nakracali Beljem po eksta povoljnim cijenam.
BLJE-R-A Vrijeme: 16:13:38
Kupnja Ukupno ponuda 33
Ukupno dionica 6564
Prodaja Ukupno ponuda 83
Ukupno dionica 9617
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
275,00 110
270,00 3049
267,50 10
267,00 74
266,98 300
278,94 75
279,00 137
279,99 200
280,00 149
285,00 52
Nadam se da se se kao ja prijašnjih dana nakracali Beljem po eksta povoljnim cijenam.
Krcat ko šipak koštica. [smiley2]
Sram me priznati, ali ovo je prvi put da sam kupio ovu dionicu.
A gledam ju od kada je bila na 90 kn.
Ah, sve dođe u svoje vrijeme. [smiley2]
Krcat ko šipak koštica. [smiley2] Sram me priznati, ali ovo je prvi put da sam kupio ovu dionicu. A gledam ju od kada je bila na 90 kn. Ah, sve dođe u svoje vrijeme. [smiley2]
O, kako je lijepo vidjeti vaše božanstvo u ovom klubu. Još ćemo se više radovati ako se vašim angažmanom kod prelijepe Demetre i mudrog Dioniza napune Beljski podrumi i silosi.
Gospodo,faljen Isus
Ajmo ovako – izrazite svoje mišljenje ( argumentirano ) koliko ce vrijediti sredinom 2009 !
Unaprijed hvala
Posejdon: ” Krcat ko šipak koštica. [smiley2] Sram me priznati, ali ovo je prvi put da sam kupio ovu dionicu. A gledam ju od kada je bila na 90 kn. Ah, sve dođe u svoje vrijeme. [smiley2] ” O, kako je lijepo vidjeti vaše božanstvo u ovom klubu. Još ćemo se više radovati ako se vašim angažmanom kod prelijepe Demetre i mudrog Dioniza napune Beljski podrumi i silosi.
I`ll do my very best!
[smiley2]